Снігом замітає далекі дороги
Колишні тривоги, старезні думки
Хтось пісню співає і хтось нагадає,
Що десь там далеко є ти...
Холодні морози
Невдачі, падіння, одвічна тривога
Затоптаний сніг
І долі погрози
Печалі, здоров`я – це все засторога
Щоб – зміг.
Чому так стається?Не завжди цінуєм,
Живемо на самоті
Ми так слабо вірим, й нічого не знаєм
Тому так й стається в житті...