Залишитись отут.
Віднайти кольори нереальні,
де оця золотистість в очах - то далеко не збіг.
Де вирує якась невідома химерна ментальність.
…то вже зовсім не дощ,
але врешті не схоже й на сніг
Відчувати отак…
І не мати найменшої змоги
оминути ці сни, що течуть з-під Його олівця.
Несподіваний штрих. Білий саван твоєї дороги
прошиває така
невагома підводна краса
…ти все віриш у те,
що всі весни приходять безтактно?
…на вологих ступнях проступає солодкий ромен.
…ані сніг, ані дощ… ті, що вийдуть опісля антракту,
………………ще не мають імен
ромен - що означає це слово у вашому випадку
про віш вцілому, як завжди. інтригує
гостя відповів на коментар @NN@, 09.12.2019 - 08:15
Щиро дякую,Анно! ромен- народна назва ромашки,швидше- дикої ромашки.... . (Багаторічна рослина-бур’ян родини складноцвітих з гіллястим стеблом і жовтими квітками)