То дощить, то снігом сипле,
А то сонце вигляда,
То мороз вночі притисне,
Щоби знову вдень розтать.
Ось така у нас погода,
Та стабільності нема
Вже не тільки у природі,
Й у житті таке бува.
Радості й добру на зміну
Сум приходить і печаль,
Вгору все стрибають ціни,
Що нічого й не придбать.
То кохання, ласка, ніжність
Твоє серце огорта,
А буває, що й засніжить,
Замерза твоя душа.
Її нікому зігріти
Словом теплим та добром,
Щоб всміхнулося в ній літо,
Гарно й сонячно було.
Головне ж бо оптимізму
Нам ніколи не втрачать
Та у краще завжди вірить,
Жити, а не виживать.
І творити, працювати
Та не треба скарг і сліз,
Що тобі в житті погано,
Бо комусь буває й гірш.
Докладати вміння й сили,
Щоб щасливим бути скрізь.
Хочеш, щоб тебе любили -
То любов"ю поділись.