Я вірю - буде радість Україні,
Я вірю, - заспіваємо ще ми!
Усе, що дано мені, як людині,
Я перевершу вдвічі, і відправлю до мети!
Вкраїно, не звертай уваги на чужинців,
Вони тут ненадовго, скоро їх не буде!
А Україна для українців,
Й серце твоє хай цього не забуде!
16.05.2013