У палиці є два кінці,
Усе вертає бумерангом.
Давно слова відомі ці
Почули б ті, що "вищі рангом".
Що можна взяти - вже взяли,
Ще й обкрадають нас із вами.
Закон "не писаний" для них,
Їх не чіпай - недоторканні.
А діти й внуки їх також,
Не йдуть на захист Батьківщини,
Вони ж бо "отприски" вельмож,
Простий народ щодня там гине.
Штабні ж жирнющі "пацюки"
Відрапортовують все справно,
За втрачені кварти й ложки
Вони бійців карають штрафом.
Що вийшли з бою ледь живі -
Це можновладців не цікавить,
"Важливіше" в їх голові -
Побільше б усього нагарбать.
Так здавна повелось у нас -
Одні мають права.Щоденні
Обов"язки у інших.Прийде час -
За все відповідати доведеться.
Щиро дякую.А що В ссср не крали?Але не крали.Просто брали.А відповідали за скоєне прості люди.І там бачили і мовчали.А мені ніхто за це не платять я маю на увазі амереканці. Випускаю свої
збірочки за свої кошти.