А хризонтеми - квіти осінні
І приморозків не бояться вони,
У нас їх приносять на свято,а в інших
Народів ці квіти кладуть до могил.
Ніколи жінкам не даруйте тюльпанів,
Чоловікам більш підходять вони,
І гладіолуси теж будуть зайві
В букеті жіночому.А замість них
Айстри,троянди,ромашки,лілеї
Даруйте жінкам вашим хоч кожен день,
Їм надзвичайно буде приємно,
Співатиме серце кохання пісень.
І кольри теж різняться в країнах:
В нас білий святковий,в Туреччині - ні,
Бордо в Болгарії - тільки на траур,
А заспокійливий - це голубий.
Коли йдеш у храм,тоді теж треба знати,
Що колір жовтий - служба буденна,
Коли ж настають Богородичні свята,
В блакитне усе одягатися треба.
А на Різдво та на Преображення
Віддай перевагу білим тонам,
На Трійцю,звичайно,вдягати зелене,
Це слід пам"ятати завжди усім нам.
В душі хай буяють квіти любові,
І радості колір,як сонце сія,
Добром нехай доля засіє й здоров"ям.
Цього щиросердно бажаю всім я.