Я готова чекати...
Кохати , мабуть, вічно.
ловити сни тантричні.
Створювати руни
на зустріч...
Йому віддам пОлосу,
а може і дві.
Йому скажу вперше
за сто років
"ні"...
Тоді чекатиму,
коли вишні перетвОряться
в прозорий конфітюр...
Вранці збудить самотність.
Закритість,
ув,язненість назавжди
в свОїх вбивчих думках...
І твій особисТІСНИЙ
страх,
тепер схожий на мОю кімнату...
Мене поведуть на страту
через повішання музи...
... Тепер я сама ...
І в твОїм чеканні.
і в мОїм коханні,
Ми будем останні...