Мороз викрешує сльозу -
Не смішно на морозі.
А я сухарика гризу,
Бо голодно в дорозі.
Мене в цю мить ніхто не жде -
Іду, нога за ногу.
Зі мною поруч сніг іде
І вистеля дорогу.
Дерева змерзли і мовчать
На білій скатертині,
Така сумна зими печать
Лежить довкола нині.
Та не набридли ще мені,
Ні ввечері, ні вранці,
У ці холодні куці дні,
Зимові білі танці...
20.01.19р.