(на мотив української народної
"Ой, піду я понад лугом")
Іду ввечері до клубу,
Нуда-я, нуда-я,
Проведи мене, мій любий,
Нуда-я, нуда-я.
Бо там подружки чекають,
Нуда-я, нуда-я,
Що зі мною теж співають,
Нуда-я, нуда-я.
Ми сподобались в районі,
Нуда-я,нуда-я,
Тепер їдемо на область,
Нуда-я, нуда-я.
Борщ зварити нема часу,
Нуда-я, нуда-я,
А співаєм - то знай наших!
Нуда-я, нуда-я.
Ти вже випери сорочку,
Нуда-я, нуда-я,
І пильнуй рябеньку квочку,
Нуда-я, нуда-я.
Звари їсти поросятам,
Нуда-я, нуда-я,
А я буду все співати,
Нуда-я, нуда-я.
І тебе завжди любити,
Нуда-я, нуда-я,
Бо без вас не можу жити,
Нуда-я, нуда-я.
Дякую.Це моя подруга,яка є керівником гурту "Мальви",в якому і я колись співала,атестується.Ось і попросила написати жартівливу пісню-візитівку.А я й надрукувала сюди.