Цікаво, чи користувались би ми
однією зубною пастою,
Чи пили б ми однаковий чай ...?
Чи сварились би ми по дрібницях
телевізійних програм...
через маштаби міркувань ..
Чи стала б я для тебе на рівні стихії,
чи лишилась би простою..
ЧИ будемо разом, чи захлибнусь самотою,
як зазвичай...
Цікаво...