( пісня )
У села Козачки історія славна,
Козаків нащадки й досі тут живуть.
Про їхню звитягу лине пісня гарна,
Пам"ять про минуле тут свято бережуть.
Приспів:
Ой,Козачки мої,
Серцю миле,любе село Козачки.
Там в садах солов"ї
Та й витьохкують.
На горі Гарбарській,порослій сосною,
Де трава шовкова та й біля ставка,
Коли тепле літо вітається з весною,
Зустрічає сонце юність гомінка.
Приспів:
Розквітай,красуйся,село моє рідне,
Хай про тебе знає та й усенький світ.
Врожаїться нива колосом дорідним,
Береже Всевишній хай від лиха й бід.
Приспів: