Купіть помідори, дуже вас прошу!
Бо в серці моїм завіває пороша,
Бо доньчина донька, маленька Даруся,
Ночами не спить і я дуже боюся.
Купіть помідори, я вас благаю!
Бо серце онуччине помирає,
Бо сили зникають боротись з бідою,
Бо осінь підходить уже за весною.
Купіть помідори – вони хороші!
Врятуйте дитину від хуги-пороші,
Від осені диму, грудневих снігів,
Від глузу людського, від ворогів.
Купіть помідори, я вас благаю!
А то Даруся ледь-ледь зітхає.
Купіть помідори! Купіть помідори!
А то у Дарці вже сни кольорові.