Вірш - не лише римований рядок,
Він скаже так ,як недоступно прозі;
Це,як різкий на кораблі гудок,
Як схід лавини на гірській дорозі.
Це,як удар меча в бою раптовий,
Це - блискавка із громом одночасним,
Це - постріл,котрий не чекав вартовий,
Це - серця зойк,як вмить стаєш нещасним.
Таким довершуй вірш,щоб як торнадо
Трощив би зло ущент нещадним словом.
Не спокушайсь,поете,на принади,
Давай нещівну відсіч підлим змовам.