Ніколи… Тобі не здається, що це якесь дивне слово? Ти бачиш майбутнє? Ти знаєш, що буде через рік? Ти навіть уявлення не маєш, що вже завтра твоє життя зміниться кардинально. Ти поїдеш в Фінляндію.. вже завтра… і ніколи, чуєш мене, ніколи не повернешся назад.. в те місце, яке ти вважаєш рідною домівкою. Не віриш? Правильно. Ніхто не повірить. Адже я не знаю що мене чекає у майбутньому точно так само, як і ти.. Я НІКОЛИ не буду мати 4 дітей, я НІКОЛИ не поїду в Африку лише для того, щоб піти в зоопарк і вже точно НІКОЛИ не напишу книгу на 10. 000 сторінок. Я НАВІТЬ не знаю, що на мене чекає завтра… Чорт забирай, то яке ще «ніколи»?
ніколи.. тільки що механічно переставила місцями дві букви "н" та "і".. інколи...все ж твоє "я ніколи" стає "інколи.."