Хочеться ідеальних відносин:
про які не йдеться у книжкАх,
на танець запросити дику осінь
та й долю почитати по руках...
Прокинутись від смаку кави в ліжку,
побачити старе німе кіно,
перечитати з НИМ цікаву книжку
у дворІ погуляти в доміно...
Розпланувати весь ремонт в квартирі,
насолодитись чаєм, Чорним морем,
пускати з вікон зайчиків грайливих
і згодом...
підкорити гори...
Насаджати кропу повні вікна,
під сміх дітей нарвати будяків,
пообіцяти п`яним зірку з неба,
нагодувати нічиїх котів...
А як же хочеться жити зі смаком!
Життя прожить - не поле перейти!
І навіть ставши вже чиїмось татом -
від щастя розбазарюєш ключі...
Так хочеться ідеальних відносин...
...
може треба загубити,
щоб знайти?
Мені пофіг це зима чи осінь...
Я не спитала: Чого хочеш ти?