Благаю сину, повертайся швидше
Без тебе плачуть верби за вікном…
І Сонця схід стає неначе нижче
Коли схиляюсь над твоїм листом.
Я сто разів його перечитала
Твої слова, бентежні та сумні.
Я знов і знов у Господа благала,
Щоб вижив ти на бісовій війні.
Щоб ти прийшов до батьківської хати
Веселий і привітний, як колись,
Щоб у боях не гинули солдати,
Щоб материнські сльози не лились…
Коли війна покине Україну
Коли на Схід лелеки полетять –
Ти йди додому мій коханий сину,
У край, де верби з вітром шелестять.
26-27.08.2015.
Відео на вірш тут: https://www.youtube.com/watch?v=JgVoE2GulaI
Я це помітила. Беру Вас у вибрані автори з надією, що Ви будете писати українською.. Я на російській мові віршів, принципово, не читаю. Дістала вже ця Росія, що не хочеться ні бачити , ні чути.. Натхнення Вам!