Низько,аж не вірилось,
Лише понад дахом
Повертались з вирію
Перелітні птахи.
Щось у серці зжалося,
Защеміло болем .
Гуси,гусеняточка,
Чом вас тільки троє?
Решта де поділася,
Не хочуть летіти?
Невже залишилася
На чужині жити?
Мо',війна вам ,ріднії,
Гнізда спопелила?
Сироти із вирію
Летять в Україну.
Летять,не вагаються,
Що Бог дасть,те буде.
Моє серце крається-
Що ж ми робим ,люди?
Низько,тихо з вирію ,
Без пісень весняних,
З болем ,горем ,вірою
Гусята вертали.
16.03.16.
болючу тему порушуєте. гарний твір.
чи не краще в останньому рядочку "Летіли гусята" за мінити на "Гусята вертали", аби ближче за звучанням до "весняних"?
Олексій Благослов відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00