Колобочок скік та скік,
Лисиці втрапив на язик,-
Давно відома казка.
А злі пліткарок язики
"Перемивають кісточки"
Вчора,сьогодні,завтра.
Вони не можуть помовчать
Хоча би трішки,хвилин п"ять,
Бо їх штовха Антипко
Шукать за іншими гріхи
І не зважати на свої,
Чуже ж далеко видко.
І хто у кого ночував,
Хто і коли та де украв
На продаж чи додому.
Хто ще живий,а хто помер,
Який у кого кавалер,
Завжди їм все відомо.
Якби ж то кожен совість мав,
Бруду на всіх не виливав,
А стежив за собою.
Тоді б не було більше чвар,
Мали б в серцях найбільший дар,
Який звемо любов"ю.