(Переспів відомого анекдота)
Якось англієць жалівся
Українцю Васі,
Що нічого нема гірше,
Ніж дороги наші.
-Як виїхав із Англії -
Дороги чудові,
Коли прибув в Німеччину -
Гладенькі, широкі.
Коли в Польщу я приїхав -
Теж миритись можна,
А потрапив в Україну -
Не доведи Боже.
То канава, то калюжа,
Суцільні вибої,
Я машину побив дуже,
Як їхать додому?
-Зате які жінки в нас! -
Вигукує Вася, -
Ой,красуні вищий клас,
В кожну закохайся.
Ну,у Польщі теж красиві
Пані й гонорові,
У Німеччині-країні
Теж собі нічого.
До Англії приїздиш -
Порівнять й не пробуй,
Бо жінки у вас такі...
Як у нас дороги.