В моїм житті, з’явилась випадково,
Хоч були ми знайомі ще з дитинства,
І радісно сіяло все навколо,
На все ти дивишся, доволі позитивно.
Душа велика, мініатюрне тіло
І щира посмішка, із добрими очима
Сказати все, ти прямо можеш, сміло
Сама ж по суті, досить нескорима.
В твоїх словах, почув я хвилювання,
В твоїх устах, побачив чистоту
Неначе ангел із небес, самого раю
Осві́тлив всю, Божественну красу.
Мене підтримала, коли потребував
Казала, що все добре, тільки дружба
Та я все зрозумів, і добре знав
Тримати почуття, то є натужно.
Між нами що буде́, в майбутньому не знаєм.
На все що станеться, існує Божа воля
Та в даний час, прекрасно відчуваєм
Що власними руками, лаштуєм свою долю.