О скільки побажань і мудрих слів
Звучить сьогодні на Твою адресу,
Учителю!
Це дяка, це любов, це серця спів,
Цілющі неймовірні ліки це від стресу.
Це - день Подяки й Визнання,
Що рве усі Твої страхи і перешкоди...
Учителю!
Ти є, Ти був...Потрібен Ти щодня,
Бо Ти у серці дітям Сонцем сходиш.
І спалюєш й відновлюєш себе,
Щоб їм вдалось майбутнє підкорити,
Надія й віра в них сягає до небес...
І бачиш учнів славою укритих...
Нехай вдаються задуми Твої!
Слова подяки будуть й нагороди...
Й професія УЧИТЕЛЬ хай звучить
Велично, гідно і почтиво, й гордо!