Намалюю
Намалюю сонечко,
Намалюю хмарки.
Намалюю маму я,
Біля неї татка.
Ну, а я – посередині
Й посміхаюся до них.
Намалюю небо синє
І травичку біля ніг.
Приспів:
Я малюю, я малюю
Рідний край, мою сім'ю.
Нехай кожен знає, чує:
Україну я люблю.
Намалюю братиків:
Сашу і Богдана,
Намалюю маму я,
Біля неї тата.
Ну,а я – посередині
Й посміхаюся до них.
Намалюю всю родину,
Намалюю рідний дім.
23.06.2013