Великий день, великий день,
Христове славне Воскресіння.
Він за чужі гріхи страждав
Й заради нашого спасіння
Нестерпні муки Він терпів,
Пішов на смерть за нас, невірних.
А у очах Його - не гнів,
Лише смирення і покірність.
І коли стали розпинать,
Не затаїв образу в серці,
Сказав:,,Не знають,що творять,
Прости їм,мій Отець Небесний."
Нам би навчитися приймать,
Що вготувала в житті доля,
Любити ближнього,прощать
І не чинити зла нікому.
За все відплачувать добром,
Любити свою рідну землю.
Бо лише так, казав Христос,
Врятуємось від мук пекельних.
,,Христос Воскрес", - лине з Небес,
Йому співаємо осанну.
Так, Він воістину Воскрес!
І нині й завжди буде з нами!