Коли вибори у нас,
Тоді кожен кандидат
За людей згада нарешті,
Гроші їм дає і гречку.
Робить й інші добрі справи,
Тільки б проголосували,
Привели його до влади,
Цьому буде дуже радий.
А як в крісло депутатське
Чи міського голови
Всядеться,то обіцянки
Вилетять геть з голови.
Він про інтереси власні
Дбатиме(бо ж змога є),
Ну,а люди прості нащо?
Для них часу не стає.
А згадай "державний муже"-
Саме їм завдячуєш,
І не "пнись"високо дуже,
Бо ненароком впадеш.
Ну,а "гепнутись" звисока
Буде боляче,повір.
Як дав слово,то виконуй,
Не марнуй людських надій.
І довір"я виправдовуй,
Чесно громаді послужи
Та рідний край ти розбудовуй,
Честь свою й совість бережи.