Богородице-Матінко,Діво Маріє!
Припадаю уклінно я до Твоїх ніг.
Ти від зла захисти нашу рідну Вкраїну
І від куль вбережи малих діток її.
Скільки сліз пролили матері за синами,
Скільки сиріт уже наробила війна.
Зупини ворогів,вони ж теж християни,
Та нічого святого в серцях їх нема.
А із статків,нажитих на горі людському
А ні їм,ні родині не буде добра.
Хай вертають солдати з окопів додому,
Бо за мирную працю вже братись пора.
Руки їхні так хочуть обняти кохану,
Поскоріше на трактор свій танк помінять.
І пройтись рано-вранці по хлібному лану,
Найщасливішим в світі себе відчувать.
Богородице-Діво,проси свого Сина
Хай на злагоду й мир усіх благословить.
А ми дякувати Йому будем щоденно
І Господнє ім"я прославляти щомить.