- Думати треба лиш про хороше,
Погане прийде, на жаль без запрошень, -
Сказав колись сивий мудрець.
І так воно є дійсно. Насправді
Стається таке, чому зовсім не раді.
Недобре. То ж хай йому грець.
Та відчай гонімо від себе скоріше,
Буває ж комусь у житті значно гірше,
На поміч йому поспішім.
Дружня підтримка та слово розради
Здолать допоможе усі негаразди,
І станемо духом сильніш.
А сильних боїться злая недоля,
Ми віримо, впевнені - все буде добре,
Хай знають про це вороги.
В нас вистачить волі й снаги,
Щоб процвітала рідна держава.
Слава Вкраїні! Героям слава!