Це неймовірний інструмент,
Цей інструмент - найбільший за життя акцент.
Його звучання наче та осіння казка,
Грати на ньому - здійсненна нездійсненна казка..
Зимою його голос наче огортає плідом..
Здається наче ти літаєш над цим світом..
Весною наче той струмочок задзюрчить,
Краса його тебе заполонить...
А влітку арсенал джазових ночей,
Проте й потрібна сила семерих коней.
My dream,
А разом з тим...
Я маю особливий тон
І допоміг у цьому саме саксофон...*