Ти не просто жила,ти горіла життям,
Встигнуть прагнула дуже багато.
Непомітно отак пролітав день за днем,
З буднів вміла робити ти свято.
В спілкуванні з тобою так легко було,
З ближнім горе ділила й турботи,
Тебе знало і місто,знало й село,
А тепер ми усі у скорботі.
Добротою осяяний кожен твій крок,
Ти й найменшому вміла радіти.
Полетіла душа твоя аж до зірок,
Плачуть вірші твої,наче діти.
Ти творила добро, ти співала пісні,
Вірно й віддано Богу служила,
Образ світлий твій ми не забудемо,ні
І трояндами встелим могилу.