Ти - найкраща моя згадка,
Я з тобою вже не буду...
А без тебе вже не зможу...
Живу як ? Це для всіх загадка..
Мій секрет життя - покірність...
Я кохаю надзвичайно..,
Так й живу я відчайдушно..
Гине врода моя,чарівність..
Більшість думає,що пройде..
Сонце блимає мені в очі,
Та хоч й луна в години ночі..
Але любов так просто не умре...
Я не можу просто так забути?
Не кохаєш ти,чому ж кохаю я...
Незбагненно тяжке й водночас любе життя..
Я ж давно вже з іншим маю бути..
Якби ж почув би ти мої слова..,
Може хоч щось би в житті змінилось...
Та наша мрія десь згубилась...
І тепер,дійсно,я одна...