Я буду твоєю Джульєтою, ..хочеш ?
Тільки давай помирати не будем..
Ромео,...чи ти мене чуєш.. ?
Кажу ж нам жить якось треба..
То що? Адже ми не в Вероні,
Рішучість - змінює життя на краще...
Забудь про дурні закони,
Адже кохання таке ж солодке й щире...
Мене не лякає нічого,
Лиш те, що вуста твої можуть брехати...
Але страхи тут так, ні до чого,
Давай просто палко кохати...
То ти відповісиш мені чи ні ?
І нехай буде те, що буде...
Якби ж то опинитись ще раз у цім сні,
Бо серденько тебе вже не забуде...
(16.02.2012)