Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: CONSTANTINOPOLIS: Звернення до авторів сайту!!! Обережно - "мос ка лі"!!! - ВІРШ

logo
CONSTANTINOPOLIS: Звернення до авторів сайту!!! Обережно - "мос ка лі"!!! - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 9
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Звернення до авторів сайту!!! Обережно - "мос ка лі"!!!

Лист до авторів.

Далеко вже не новина, що цей, я наголошую, український патріотичний, поетичний сайт: ( www.Poetryclub. com.ua ), на якому так багато чудової, мелодичної, яскравої, як і професійної так і новаторської поезії, але нашої української, нехай написані вірші обома мовами, хоча тішюся, що української стало більше, так от, цей гарний і добрий український творчий ресурс став на превеликий жаль прихистом для справжніх українофобів, маргінальних елементів і справжнісіньких «сепарів»,  які сіють брехню і розбрат. Це справжні язви на ще, доки здоровому тілі української творчої думки. Своїми недолугими віршиками, ці римоплети паплюжать Україну і українців, державу, мову, прапор, наших патріотів, воїнів, керівництво, тощо. Вони діють приховано, нахабно, зневажливо, безкарно. Можливо хтось з вас зауважить, про толерантність, чи про право на альтернативну точку зору, чи просто, думка, мовляв, а навіщо їх взагалі чіпати, бо народна мудрість, - не чіпати лихо поки сидить воно тихо, гадаю не на часі, така моя позиція, бо я вважаю «лихо» ніколи тихо не сиділо, це «лихо» діяло впевнено і нахабно, всі останні роки, щоби словом і ділом розколоти наше товариство, країну, посіяти ворожнечу і хаос. Результат такої багаторічної «праці» ми вже знаємо з вами, це втрата тисяч життів наших громадян, воїнів, загублені на багато років території, спаплюжена репутація держави, українства, брехливою московською пропагандою, яка тут рясніє пишним цвітом. Злочинно для модераторів сайту закривати очі, як їм можливо здається, на безневинні «твори» українофобів і відвертих зрадників, але справжні сини і доньки, патріоти, України неньки, не змиряться, і викажуть рішучий протест і спротив на словоблудну, брехливу і агресивну лайку так званих «поетів».  
Громадяни українці, які є авторами на цьому сайті, зазвичай всі люди дуже виховані, інтелігентні, і освітчані, які знають правду, які і є правдоборці і патріоти, їх важко переконати і збити з пантелику доважками брехні, повірити у всю нісенітницю і маячню, якою намагаються нагодувати, так звані «поети», неокріплі душі українських дівчат і хлопців, які зазвичай заходять на цей сайт збагатитися духовно, і що станеться з ними, коли вони натраплять на «віршики» таких собі, як вони себе називають, - «патріоти чи «новоросії», чи «малоросії», не важливо, що станеться? Цілі і прагнення таких лихварів і авантюристів, дуже зрозумілі, це сіяти ворожнечу, розбрат і брехню, як можна більше і якісніше, і повірте, вони це вміють. Я знаю, що кажу. Пам’ятаєте, істину, - «По ділам їх, впізнаєте їх». Терпець уривається!!! Люди!!! Будьте небайдужими до викликів сьогодення, до страждань і сліз тих наших співвітчизників, які стали безневинними жертвами знахабнілих маргіналів-українофобів, вони своїм «словом» у прямому сенсі вбивають і отруюють душі. Не треба забувати, про біблейський початок Творіння Великого і Неосяжного Бога: - « Спочатку було Слово і Слово було у БОГА». Господь дарував нам, людині, як Дар, здатність вимовляти слова, але горе всім тим, хто застосує ці слова задля своєї зловтіхи, буде покараний, рано чи пізно, не інакше, і також не варто забувати про сенс чи енергетику, які вкладені у ті чи інші слова. Слово не горобець, вилетить не впіймаєш, чи не так? Нехай, навіть і віртуальна боротьба, супроти тутешніх ворогів українства, стане для них нищівною поразкою, зведення до мінімуму їх зусиль посіяти ворожнечу і сумніви у нашій суспільній важливій справі розбудови Нової України: справді вільної, правової і багатої. 
Тому, дорогі поети і поетеси, наші дорогі українці «Боріться і поборете», так заповів нам  наш неперевершений отець, великий поет всіх часів і народів, наш пророк Т. Г. Шевченко. Цей сайт поле нашої української свідомості, нашої боротьби, поле нашої битви за Україну; Незалежну, Неподільну, Унітарну Державу, без цензури, але з нетерпінням і з нищівним спротивом до ворогів і зрадників, перевертнів, які можливо живуть поруч з вами, говорять одне а роблять геть інше. Не бійтеся їх, засуджуйте, вступайте з ними у суперечку, доводьте свою точку зору, аргументуйте, зачипайте за живе, навіть якщо потрібно погрожуйте. Ще раз наголошую, проявіть свою громадянську позицію, - !!! НІ БРЕХЛИВИМ ЗРАДНИКАМ УКРАЇНОФОБАМ НА САЙТАХ УКРАЇНСЬКОЇ ПОЕЗІЇ !!! Імена і псевдо відомі, я не раз з ними стикався, нажаль, їх багато, деякі діячи такої субкультури, можливо, перебувають на непідконтрольних територіях, але не факт, деякі мігрували до мого чорного списку, але це не зупинить їх, бо вони відчувають свою безкарність і користуються нашою незбагненною українською толерантністю.  Що робити? Підскажіть? Залишити їх у спокої не вихід, спокій розв’язує їм руки. 
Твори наших українських поетів – це наше безцінне надбання, тому треба вберегти, зберегти це, і рішуче боротися супроти явних і прихованих ворогів, які не дрімають, а діють. 
Ще раз вітаю всіх нас з ювілеєм нашої Незалежності. Бажаю мира, щастя і добра.
Дякую за увагу і розуміння.

ID:  685756
Рубрика: Проза
дата надходження: 25.08.2016 17:09:20
© дата внесення змiн: 26.08.2016 00:55:40
автор: CONSTANTINOPOLIS

Мені подобається 5 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: палома, LubovShemet, yaguarondi, Зоя Енеївна, Ганна Верес
Прочитаний усіма відвідувачами (1109)
В тому числі авторами сайту (42) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..
Сторінки (2):    назад [ 1 ] [ 2 ] вперед




КОМЕНТАРІ

Серго Сокольник, 26.08.2016 - 03:12
Суто справа модерації. Більше нічого й не треба.
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар Серго Сокольник, 26.08.2016 - 10:07
Писав листа авторові сайта, але якогось дива лист автоматом повертається до мене, що за фі-ня. Так але вони не модерують відверто провокативне і ідеологічно вороже "віршоплетство".
 
Юхниця Євген відповів на коментар CONSTANTINOPOLIS, 30.08.2016 - 16:58
коли ви мені писали? можете скинути копію? На посилки, які Ви скинули в портал "Еволюції..." модератори відреагували за кілька хвилин! Дякуємо! Але прохання - на майбутнє - тут виставляються тільки поезії. Хочете звернутися до людей замість вірша - звертайтеся поетичним малюнком і мовою, будь ласка! Сайт - не платформа для політичних виступів!!!
 
yaguarondi, 25.08.2016 - 22:47
12 16
"буеноснічні аміги" чомусь впевнені, що їх не покарають за неповагу до України. Чому?!
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар yaguarondi, 25.08.2016 - 23:19
Навпаки, впевнений в тому істинному вислові, що все приховане рано чи пізно буде розкритим, і все зло буде покараним. Звісно, якщо нічого не робити, то зло переможе. Одвічна боротьба триває. Мовчазна поведінка - це згода з тими, хто сповзає у прірву "русского мира". Тому, не мовчимо, час діяти. smile
 
LubovShemet, 25.08.2016 - 22:37
Все вірно, підтримую. Я теж не розумію, чому наші патріотичні вірші, які йдуть з душі і пишуться серцем, коментують особи, які ненавидять все украінське. Навіщо нас принижувати, повчати і обливати брудом. Хотілося, щоб цей сайт згуртовував однодумців і працював на благо Украіни. 16 flo06
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар LubovShemet, 25.08.2016 - 23:02
Пом'ятаєте Іісусову притчу про овець і козлів, я її пригадую, коли вони дуже голосно гекають по козліному. «Когда же приидет Сын Человеческий во славе Своей и все святые Ангелы с Ним, тогда сядет на престоле славы Своей, 32 и соберутся пред Ним все народы; и отделит одних от других, как пастырь отделяет овец от козлов; 33 и поставит овец по правую Свою сторону, а козлов - по левую. 34 Тогда скажет Царь тем, которые по правую сторону Его: приидите, благословенные Отца Моего, наследуйте Царство, уготованное вам от создания мира: 35 ибо алкал Я, и вы дали Мне есть; жаждал, и вы напоили Меня; был странником, и вы приняли Меня; 36 был наг, и вы одели Меня; был болен, и вы посетили Меня; в темнице был, и вы пришли ко Мне. 37 Тогда праведники скажут Ему в ответ: Господи! когда мы видели Тебя алчущим, и накормили? или жаждущим, и напоили? 38 когда мы видели Тебя странником, и приняли? или нагим, и одели? 39 когда мы видели Тебя больным, или в темнице, и пришли к Тебе? 40 И Царь скажет им в ответ: истинно говорю вам: так как вы сделали это одному из сих братьев Моих меньших, то сделали Мне. 41 Тогда скажет и тем, которые по левую сторону: идите от Меня, проклятые, в огонь вечный, уготованный диаволу и ангелам его: 42 ибо алкал Я, и вы не дали Мне есть; жаждал, и вы не напоили Меня; 43 был странником, и не приняли Меня; был наг, и не одели Меня; болен и в темнице, и не посетили Меня. 44 Тогда и они скажут Ему в ответ: Господи! когда мы видели Тебя алчущим, или жаждущим, или странником, или нагим, или больным, или в темнице, и не послужили Тебе? 45 Тогда скажет им в ответ: истинно говорю вам: так как вы не сделали этого одному из сих меньших, то не сделали Мне. 46 И пойдут сии в муку вечную, а праведники в жизнь вечную.» (Мф. 25:31-46) 12 smile
 
Юхниця Євген відповів на коментар LubovShemet, 30.08.2016 - 16:59
Любов, модератори намагаються допомогти укр. творцям. Просто - повідомляйте про критику України. І все!!!! А коментами ці зрадники себе просто виявляють!
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар Юхниця Євген, 30.08.2016 - 17:54
Дякую, я Вас зрозумів. Ще раз щиро дякую за всі пояснення.
 
LubovShemet відповів на коментар Юхниця Євген, 30.08.2016 - 18:58
Дуже дякую за відповідь.Впевнена, що наш сайт і надалі буде джерелом мудрості, розуміння, розквіту нових талантів і добрим внеском в культурне життя Украіни. І ми всі разом це зробимо !
 
Аяз Амир-ша, 25.08.2016 - 20:19
Це -правда. 17 hi
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар Аяз Амир-ша, 25.08.2016 - 22:31
Та задовбали вже. З ними сперечатись нема жодного сенсу. Я Одесит, ще 4 роки тому ні слова по українськи не говорив, навіть свою дружину, що з Житомирщини на російську перевчив, але зараз розмовляємо виключно українською. Якщо не вичавиш з себе кацапа, козаком не станеш.
 
Ганна Верес, 25.08.2016 - 20:07
Прочитала Ваше звернення. Підписуюсь під кожним словом. Таке звернення, мені здається, давно вже назріло, має бути колективним. Я теж потерпіла від цих українофобів. Ті ж самі і в мене у чорному списку, а нещодавно, коли я стала висміювати Маньку Папіроскіну за її нікчемні коментарі, мені заблокували мою сторінку, де розміщено 763вірші з коментарями. Тепер я не можу туди добавляти свої вірші, відкрила нову сторінку.
Беру Вас з Вашого дозволу у свій білий список. 12 12 12 16 17 give_rose
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар Ганна Верес, 25.08.2016 - 22:27
Дякую, нема питань. Ця особа жіночої статі, вибачте, скоріш за все поскаржилася чи на ваш вірш, чи на ваш комент першою. От вас і забанили по "закону" сайта. Треба скаржитись на їх "віршики", є така опція. Забанять іх. smile friends
 
zang, 25.08.2016 - 19:08
на жаль, цей сайт двомовний. смішно й безуспішно боротися з сепаратизмом та україножерством, толеруючи при цьому російську мову
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар zang, 25.08.2016 - 22:20
Не у мові вся справа, а в ідеологічному і історичному підґрунті, бо кремлівські посіпаки, українців за людей не вважають. Чому? Бо дурні. biggrin Доречи і сам двомовний, але рідної землі і мови не зрікся. smile
 
zang відповів на коментар CONSTANTINOPOLIS, 25.08.2016 - 22:37
ні, якраз в мові. доки ми цього не зрозуміємо, ходитимемо колами
 
ПОТРІБНО НЕ ДАВАТИ ПИСАТИ НА САЙТІ ПРОТИ УРАЇНЬСКЕ.ЯКЕ ЗАЧІПАЄ НАШУ ЛЮДСЬКУ ГІДНІСТЬ.ТА ПАПЛЮЖИТЬ ВСЕ І ВСІХ ІСТИННО УКРАЇНСЬКИХ ГРОМАДЯН. give_rose
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар Неоніла Гуменюк та Олег Требухівський, 25.08.2016 - 21:25
Повністю згоден з вами. Остання крапля терпіння у мене сталася коли один такий комедійний персонаж спробував дещо тявкнути у бік "торнадівців" у своєму недолугому коментарі на мій останній вірш, я йому відповів, і наскочила коса на камінь. http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=682287
Ворогів ми повинні знати в обличчя. Тому пропаную познайомитись з такою "творчістю".
 
Чайківчанка, 25.08.2016 - 17:55
МАНЯ ПАПІРОСКІНА ПРОПАГАНДОЮ ЗАЙМАЄТЬСЯ
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар Чайківчанка, 25.08.2016 - 21:12
Дякую Боже, я не стикався з завідома звісно якої якості "творчості" цієї особи. Тішить тільки, що вони у меншості, але шкоди від них велика купа. friends
 
Юхниця Євген відповів на коментар Чайківчанка, 30.08.2016 - 17:06
так, її модератори побачили. і вона вже не займається!
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар Юхниця Євген, 30.08.2016 - 17:56
дякую що відреагували.
 
Олекса Удайко, 25.08.2016 - 17:19
17 17 17 Шановний пане товаришу! Розумію Вас як патріота та подібного до більшості з нас, як таких,що люблять свою неньку Україну. Все, що є вороже Україні, дошкульно б'є по кожномсу з нас. Та в багатослів'ї нема спасіння. Ми повинні просто звернутися до пана Юхниці з проханням встановити відповідного модератора, який би не випускав на сторінки сайту віршів, що мають українофобський зміст. Програмісти знають як це все зробити... Адже таке собі безобідне слова як "ла*но" чи "ч*рт", блокуються... А з ними разом і вся писанина... Якщо пан Юхниця цього не зробить, будемо вирішувати що робити з цим сайтом! Є СБУ , суди, конституція, врешті-решт! Нічого тут розводити нюні! Україна в небезпеці! scare
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар Олекса Удайко, 25.08.2016 - 17:45
В моєму зверненні немає "нюнь", а звернення до товариства з проханням якось діяти і допомогти боротися з тарганами і мракобісами, які дошкуляють. 12
 
Олекса Удайко відповів на коментар CONSTANTINOPOLIS, 25.08.2016 - 17:56
Я не про Ваше звернення,шановний пане товаришу! Про загальний клімат на сайті - всепрощення "тролям" і зайдам! А інколи і... згаравання з перевертнями, але нічого не робиться проти них організаторами сайту...
 
ПВО відповів на коментар Олекса Удайко, 25.08.2016 - 19:00
Повністю згоден із паном Олексою. 12 12
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар Олекса Удайко, 25.08.2016 - 21:08
Дякую, я на вашому боці, сітуація загрозлива, я не перебільшую.
 
Юхниця Євген відповів на коментар CONSTANTINOPOLIS, 30.08.2016 - 17:05
пане...складно проголосити Ваш нінейм. Будь ласка, не створюйте тут паніку! Повторюю, сайт - не майданчик для політичних виступів! Домовилися? Побачили ворожій комент - просто пригліть на неї посил. І все! Як Ви продовжуєте з ними дискутувати - то цього їм і потрібно. Жаху-скандалу! Будь ласка, щоб від Вас більше панік-емойцій тут ніхто не читав!!!))) Спілкуйтеся мовою поезії, якщо Ви поет! З пов. Ваш Є.Ю.
 
CONSTANTINOPOLIS відповів на коментар Юхниця Євген, 30.08.2016 - 18:40
Вибачайте, якщо дещо підвищив інтонацію, але гадаю поступив правильно,що підняв це питання. Можливо, припускаю, емоційно, але коли ці негарні люди пишуть відверту ворожу пропагандистську ересь, то вирішив якось діяти, гадаю накраще що все так пройшло, адже ми тут працюємо всі задля України. Так, домовилися. Дякую. Костянтин.
 

Сторінки (2):    назад [ 1 ] [ 2 ] вперед
ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
moden - We
Обрати твори за період: