Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: ЧОЛОВІЧА ЛЮБОВ. Місія 3. 53. ГЕОМАНТІЯ - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: ЧОЛОВІЧА ЛЮБОВ. Місія 3. 53. ГЕОМАНТІЯ - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ЧОЛОВІЧА ЛЮБОВ. Місія 3. 53. ГЕОМАНТІЯ

53. Місія.3. ГЕОМАНТІЯ
21.08.2016* 08:20

Свою розповідь я публікую поки що в Клубі поезії і, чесно кажучи, розглядаю це тільки як можливість упорядкувати сторінки свого життя – такий собі своєрідний підсумок життя, хоча це і є тільки одна із граней його. Розповідаю тільки те, що було зі мною, що я пережив. Чи можна мене звинуватити у суб’єктивізмі? Напевно. Точно так, як будь-яку людину, яка робить подібну розповідь, як будь-якого письменника, який «з голови» будує літературний твір. Але за моєю розповіддю стоять факти, які при бажанні навіть можна легко перевірити.
Ця моя репліка викликана тим, що, прочитавши шмат моєї розповіді, один дурень умудрився звинуватити мене у шарлатанстві. Прикро, коли бачиш, що існують ще оскаженілі представники Матеріалізму, та ще в упаковці Советікусу.
Езотерика давно стала вельми дієвою таємною зброєю. Достатньо тільки прочитати відповідну відкриту літературу для того, щоб зрозуміти це. Як казав мені колись один контррозвідник,  таємна інформація на 95% береться з відкритих джерел за рахунок аналізу цих джерел. Думаю, що я ще буду навіть тут, у цій розповіді, говорити про це, адже я не просто так колись займався війнами майбутнього у навпіл закритій установі в якості езотерика.

Та повернемося, знову таки, до наших баранів.

Ставши «просунутим» я, як архітектор, не міг не бути зануреним у Геомантію. Треба зразу пояснити про що іде мова.
Про те, що існують так звані патогенні та геопатагенні зони, маю надію, знають навіть апологети матеріалізму. 
Є великий масив літератури по цьому питанню. 
Є установи та окремі групи фахівців, які так чи інакше займаються цією проблемою.
Є декілька теорій по цьому питанню.
Є в Росії навіть нормативний документ по визначенню таких зон при містобудівельному та архітектурному проектуванні.
І є сумна статистика, фактично максимально утаємничена, про наслідки неврахування цього феномену.

Для мене все починалося ще до того, як я став «просунутим» - був аспірантом і працював над дисертацією про взаємодію Архітектура/Екологія.  І ніяк не здивувався, коли після Ініціації у мене великим масивом стало питання Патогенності.

Те, що я вирішив весь масив інформації про Патогенність вписати у Геомантію, пояснюється тим, що мої колеги по цеху прагнули дати свої визначення розділу Науки, яка займається цим, в той час, як є стародавня суто європейська система.  В літературі можна зустріти такі визначення людини, яка спроможна виконувати визначення патогенних зон: лозоходець – традиційна назва в народі, енергооператор, біоенерголог, біоенергооператор, психооператор тощо. І велика купа нових назв цієї науки, не кажучи вже про навалу фахівців від фень-шуя.
Особливо голосно та настирно якраз останні переконували всіх і вся у своїй істинності. Враховуючи, що я ретельно опрацьовував комплексні питання Екології людини стосовно архітектури, то, безумовно, почав аналізувати що ж відбувається насправді. І з’ясував, що в Європі споконвіку існувала Геомантія (гадання по землі), яка базувалася на 4-х першоелементах, а всякі китайські системи, в яких має коріння фен-шуй, базуються на 5=ті першоелементах, що Геомантія, як і будь-які інші подібні європейські системи, орієнтовані на Північ, в той час, як китайські – на Південь. Та мода є модою, а реклама своє робить, тому фен-шуй при своїй безглуздості на 90% править бал.

Отже, я прийняв за основу термін Геомантія в якості знання про визначення проявів Тонких Агрегатностей в Реальній Землі і про вплив цього на людину.

Поступово склалася базова система для Діагностування територій. Вона включає в себе такі положення:
-	Земля є живим організмом і у неї, як у всякого живого організму, окрім Реального Тіла є Тонкі Тіла, через які відбувається зв'язок Реальності з іншими Агрегатностями (Астрал, Ментал тощо):
-	Життєдіяльність Землі проявляється через певні інформаційні та енергетичні флуктуації, які мають мігруючі прив’язки до місцевості, мають свою структуру, періодичність, пульсації і навіть зміну міцності, а інколи і знаку;
-	Окрім цього існують певні прояви Тонких флуктуацій в Реальності на людину від всього, що оточує її, а саме: від матеріалу, форми і випромінювання предметів і об’єктів;
-	Всі ці прояви доцільно фіксувати не в якості одномоментної фотокартки, а робити фіксації змін по годинам, дням, залежно від активності Сонця та від фаз Місяця;
-	В решті решт всі ці прояви слід розбити на три категорії: 1-а = патогенність має слабий вираз і її нейтралізувати можна простими діями та засобами; 2-а = для нейтралізації слід застосувати значні зусилля та інколи складні засоби; 3-я = нейтралізація неможлива.
На основі цих положень мною було виконано більше 10 Діагностування територій. Коротко зупинюсь на двох прикладах, які, на моє здивування, були враховані, хоча про мої Діагностування окрім мене знав/знає тільки їх замовник.

У Києві є місце із старовинною назвою Урочище Чортория, яке Советікус перейменував в Урочище Десьонки. Неймовірно міцна геопатогенна зона, яка справне і досі збирає врожай за рахунок автомобільних аварій в межах бульвару Ватутіна (нову назву не знаю) до самого берега Дніпра, хоча дивні аварії на Московському мосту теж не рідкість. Колись вздовж траси була мода вивішувати вінки як пам'ять про загиблих в цих місцях. Зараз я їх чомусь не бачу. Напевно тому, що дуже рідка тепер їжджу цим шляхом.
І от раптом вздовж цієї автотраси, а це одна із трас, що зв’язує два береги Дніпра у Києві, з’явилися бігборди з анонсом того, що буде з правого боку, як їхати на Троєщину, побудований великий житловий масив. Коли побачив це, то мимоволі схопився за голову. Адже цю геопатогенну зону неможливо нічим перекрити! Що з того, що на Оболоні для будівництва забудови намили піску висотою в 7-8 метрів? Адже патогенність від сотні маленьких озерець, які поховані, нікуди не ділась, а висота її дії велика, до того ж окремі пасма флуктуацій поступова по висоті сплітаються в міцні «джгути». То нічого дивного нема в тому, що на Оболоні є «ракові» будинки.
В цей час була телевізійна передача «Проти ночі» і деякий час я виступав там  якраз по питанням патогенних зон, то і сказав свою думку стосовно пропонованої забудови.

Пройшло декілька місяців.
Мене попросили подивитися чи не можна якось допомогти одному із перших українських міліонерів, колишньому вже на той час, який переніс вже безліч операцій та продовжував боротися за життя. Випадок був неймовірно тяжкий, я був безсилий, про що чесно сказав, але у нас було спілкування, ми розмовляли, він розказував про те, як став міліонером і як все стратив, а в результаті цього додому я ледве доїхав – неймовірної сили енергетичне отруєння. Таке у мене ще один раз було тільки тоді, коли запросили діагностувати цілу адвокатську контору.
І я дві доби був безпомічний, ледве говорив, ледве руку піднімав. Віталіна якось мене лікувала, але мене час від часу немов марення обвівало. 
Роздався телефонний дзвоник. 
-	Якісь журналісти просяться на розмову – сказала Віталіна.
-	Я ж хворий.
-	Вони сюди приїдуть.
-	Ти поясни їм, що мені погано.
-	Та я говорила. Дуже просять.
-	Добре.
Приїхало троє. Вибачилися і попросили мене пояснити чому з моєї точки зору неможливо будувати житловий масив вздовж проспекту Ватутіна. Я не перевіряв у них документи, чи були то журналісти лосі не знаю, але все пояснив, розказав, що навіть знамениті недобудови в 30 поверхів, з яких починається Троєщина не є випадковість. Мене слухали уважно. Пару питань і вони попрощалися.
А замість житлового масиву стоїть тепер великий  торговельний комплекс.
Чи є моя заслуга в цьому? Не знаю.

Другий випадок майже офіційний. 
Будівельний майданчик напроти Бессарабського ринку належав Спілці інженерів України і їх керівник замовив мені повноцінний Геомантійний аналіз цієї території. Я його виконав – десь 50 чи більше сторінок з розрахунками та мапами. Заплатили мені тоді неймовірне гарно, як мені здавалося, але коли один раз я розказав про цей випадок своєму знайомому контррозвіднику, то він довго і щиро сміявся: «Вони повинні були заплатити тобі в 1000 разів більше!».
Та, на моє здивування, на цьому майданчику забудова виросла саме з урахуванням моїх рекомендацій! Хоча про це, повторюю, знають тільки я та замовник цієї роботи.

Цей блок мого вписування в Езотерику теж обумовлював те, що я прийняв свою Місію.
До речі! Колись одна із установ Мінздраву України розробила дуже великий і ретельний тест, по якому можна було визначити чи хворіє людина шизофренією. І там був великий шмат питань стосовно Езотерики, екстрасенсорики, Місії в тому числі. Коли цей тест потрапив до мене, то я ретельно його пройшов, адже мене довго не покидала думка, що я просто навіжений. І був здивований: мій показник і близько не наближався до критичного – з точки зору цього тесту я був абсолютно здоровою людиною.

ID:  684945
Рубрика: Проза
дата надходження: 21.08.2016 11:59:37
© дата внесення змiн: 21.08.2016 11:59:37
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 2 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (363)
В тому числі авторами сайту (3) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

вчитель, 21.08.2016 - 21:51
Вражена,respect! Шкода, що таких ,як Ви надто мало спеціалістів, бо забудови просто стихійні навіть у нашому Франику! 12 16 give_rose
 
Левчишин Віктор відповів на коментар вчитель, 21.08.2016 - 22:40
То прочитайте інші частини - там теж є цікаве. І give_rose give_rose give_rose далі буде!
 
Yana Тymur, 21.08.2016 - 13:16
Пане Вікторе, я Вам ще раз дякую за розповідь! Вона, на мою скромну думку, заслуговує на видання, і тоді аудиторія буде ширша і, можливо, більш підготовлена.
Успіху Вам і наснаги.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Yana Тymur, 21.08.2016 - 22:42
У мене нема грошейщоб видати свої твори, а як мати справи інакше - не уявляю навіть. Маю надію, що і подальші мої розповіді будуть Вам цікаві. give_rose give_rose give_rose
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
moden - We
Обрати твори за період: