Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тріумф: Скажи, Боже. - ВІРШ

logo
Тріумф: Скажи, Боже. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Немає нікого ;(...
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Скажи, Боже.

СКАЖИ, БОЖЕ.

-Де знайти Тебе я можу,
Вгамувати біль і тугу?
Тож, скажи мені, мій Боже,
Хай не ходжу я по кругу.

-Ти залиш свої дороги,
Повернися до Ісуса,
Не шукай там допомоги,
Де не Я, а людська участь.

Сумнів хай тебе не мучить,
Бо людське не вище Бога!
І людському хай не учать –
Через Кров Мою дорога!

Поспішай і не барися,
Дар спасіння у Ісуса!
Ти очистись і омийся,
Я до тебе пригорнуся!

Станеш ти навіки вічні
Вже Моїм любимим сином!
Поспіши!  Дні скоротічні,
Дорога моя дитино!

ID:  575420
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 18.04.2015 23:57:55
© дата внесення змiн: 18.04.2015 23:57:55
автор: Тріумф

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (287)
В тому числі авторами сайту (3) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

ПВО, 22.04.2015 - 14:48
Часто Ісус радив лишати своїх батька та матір,або продавати власне багатство, або зрікатися самих себе, щоб слідувати за Ним. Звертаю увагу, що ті люди здебільшого були - з народу Божого, а не з язичників. Тож можемо собі припустити, що ці Його слова актуальні й сьогодні для тих, хто себе вважає народом Божим.
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Безумовно. А ще більше - діти Божі.
 
ПВО, 22.04.2015 - 01:08
Все ніяк не зрозумію: навіщо Ви пишете так багато тексту? Адже так просто написати: "згодна" чи не "згодна", те розумію, а того - не розумію...
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Коли згідна, то писала: Ви пишете все вірно, а коли не згідна, то старалась обгрунтувати те, з чим не згідна.Тобто, в діалозі висловлювола своє бачення і віру необмежену Слову Божому, а значить Богу.Як каже Господь: "Держи, що маєш, поки прийду". Держімо, що маємо.
 
ПВО, 21.04.2015 - 20:36
Я вже не раз писав, що Біблія - то напечатане Слово Боже(графе), а Бог промовляє до людини Особисто. Відкрийте 1Ів. 1 розділ. Там пишеться про це Слово -Рема. Тоді не було ще Нового Заповіту, а значить і Біблії. Та й мова йде не про написане Слово, а про Живе Боже Слово. Значення Біблії від того не потерпає, але як не варто обмежувати Бога іконами, так не варто Його ототожнювати з книгою. Навіть з такою Святою, як Біблія. Це - Послання Бога до нас, а не Сам Бог.Хай Святиться Його Святе Ім'я. Амінь.
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Все опирається не в назву, бо Святі Писання були і по них перші віруючі перевіряли правдивість проповіді Апастолів і тисячами хрестились, приходили до Спасіння. Для мене Слово Боже саме таке, як говорить Господь вустами Апостола Павла в Євреям 4:12,13 "Бо Боже Слово живе і діяльне, гостріше від усякого меча обосічного, - проходить воно аж до мозків і спосібне судити думки і наміри серця. І немає створіння, щоб сховалось перед Ним, але все наге і відкрите перед очима Його, - Йому дамо звіт!" Воно чує, бачить і знає, навіть, думки і помисли чому ми так говоримо, пишемо. І мені всеодно, як Його хто сприймає, рема, графе, логос чи ще якось, а для мене воно живе - Дух Божий, Бог Господь. Івана 6:63 "Слова, що Я вам говорив, то Дух і життя" Єв.Івана 4:24 "Бог є Дух, і ті, що Йому поклоняються, повинні в Дусі та в правді вклонятись" тобто згідно Слова Божого. Як не крутись, а треба вклонятись Господу так, як Він того хоче, а не як розуміємо і тлумачимо ми. Людина мислить по-людському, а Господь - Дух мислить, як Творець усього і каже про Себе, що Він не особа з тілом, а Дух. Тертуліан змайстрував три особи в одному тілі, забувши, що Господь Дух і ВІн все і у всьому, і у всіх, і через усіх. Людина по природі своїй - бунтар. Ну хоч що небудь додати, або відняти, але щоб не було так, як каже Господь.Не роби зображення і не поклоняйся йому! Ні, людина знає краще. Вже і Сталіну ікону зробили. Все це відступництво і непослух саме тому, що Слово Боже в приниженні, в зневазі. Ніхто правильніше і краще не скаже, як Слово Боже - Біблія, бо це Слово Живе і діяльне і тільки воно веде до спасіння. Так, воно в проповідників не в особливій пошані, бо важко змиритись перед Господом Богом Одним і істинним, так Він про Себе каже. По в'їждженій дорозі легше їхати і приход би не загубити, бо з чого жити сьогодні. Не бояться Господа, то й не бояться за завтра, нажаль. Для мене Слово Боже залишиться таким, як воно про Себе каже: Господь - Дух - Бог Живий і Істинний. 16
 
ПВО, 21.04.2015 - 18:33
З Вашого питання я не зрозумів: Ви згодні з тим чи ні?
Бо коли ні, то мені важливо знати, якому з біблійних текстів я протирічу, на Вашу думку.
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ви пишете все вірно, але склалось враження, що не Біблія являється Словом Живого Бога Господа. Адже Біблія складаєся із 66 книг зібраних в одну. Це слово грецького походження. На грецькій мові книжка - вівліо, а в множині - вівліа. У них нема літери 'б'. На обкладинці Вівліа, а на розвороті Вівліа, а нижче рядком Агіа графі - Святе Писання. Ми запозичили і цю назву - 'книжки' і сам переклад з арамейської мови на грецьку. Є трохи перекручень ради конфесійного інтересу, де переклад з латинської - римської Біблії, Вульгати, але Господь своїм дітям відкриває ці місця.
У перших християн не було Нового Заповіту, але були листи самих Апостолів, які були вибрані Духом Святим. 27 книг - утворили Новий Заповіт - вчення Ісуса Христа. Апостол Павло пояснює віруючим, що проповідь Євангелії, чуда і знамення, які супроводжували проповідь, то справа Святого Духа. Чому зараз тягнуть за руку і просять, щоб людина повірила тому слову, яке звучить з-за кафедри, а вона походить-походить і йде далі? Одна причина - тлумачення ніколи не зроблять камінне серце плотяним, бо це може зробити лиш слово Господа Бога, слово, що передав людству Господь через євреїв - Старий Заповіт та книги Пророчі, які свідчили про прихід Месії - Ісуса Христа та Новий Заповіт, переданий Господом через Апостолів, що разом утворили Біблію - зібрання книг Святого Письма,тобто, Божого, через яке говорить Сам Господь Бог - вічний Яхве. А що є спекулянти Словом Божим, то це вірно. Написано ж в Об'явленні, що розпусні доньки повернуться до розпутної, прилюбодійної матусі, бо в неї дисципліна, порядок. Та як нема шани до Слова Господнього, до всієї Біблії, то нема пошани до Того, Хто дав це Слово і сказав, що Його Слово порожнім не повертається, а чинить те, для чого Господь його послав. Коли чесно, то справжніх християн дуже мало. Релігія - не християнство. Це маскарад. Язичники залишились язичниками, одягнувши шапку з написом 'християнин' і силою Римської імперії під страхом смерті стали поклонятись їх богу.
 
ПВО, 21.04.2015 - 17:10
хто буде вірити, як говорить Писання і чинити, як говорить Писання, той піде в життя вічне. Поки-що, як мова іде про Слово Боже, люди жахаються

Я маю певний досвід служіння людям, що перебували різноманітних деструктивних сектах та релігійних організаціях. Більшість з них проголошують культ написаного Слова і зовсім не розуміють, що шлях до пастки якраз і починається з того, що Біблію трактують кожен на свій кшталт. Признання авторитета Біблії ще не являється основою для отримання спасіння. Адже у перших християн взагалі не було написаної Біблії, але вони мали віру в живе Слово Живого Бога. Спасеться не той, хто читає Біблію та вірить їй, а хто пізнав Христа і має Його свідоцтво в своєму серці.
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Скажіть, будьласка, яке ви маєте на увазі живе Слово Живого Бога? Я дуже хочу прочитати його. Який Бог, по-вашому Живий? Яким чином пізнається Христос і яке Його свідоцтво ви маєте на увазі?
 
ПВО, 20.04.2015 - 22:17
Якщо я не помиляюсь, Ви працювали вчителем? А що Ви викладали?
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Так. Я працювала вчителем географії.А коли Господь, взявши за вухо, витягнув із темряви,то вчить мене в Божому Університеті. Серце моє радіє кожному Його слову.
Я приймаю його вірою: як написано, так вірю. Багато чудес Господь показав мені. Подяка, хвала і слава вся Йому. give_rose
 
ПВО, 20.04.2015 - 01:47
Добре, що Ви любите Господа. Певен, що це дасть Вам змогу зрозуміти мене. Слуга Божий повинен приводити людей до Бога. До живого Бога, Сущого Яхве. Не до прочитання або поклонінню Біблії.Це роблять і Свідки Єгови, і мормони, і Біле братство... Бог - це Особистість, а Його написане слово(графе) є тільки шлях до знайомства зНим. Тисячі всіляких сект і кудьтів побудовані на читанні Біблії, крім того, в християнських церквах існує тисячі ложних вчень і псевдослужителів. І всі вони ведуть людину не до Бога, а кудись інде. Наш обов\'язок пізнавати Бога(Живу Особу) самим і ділитися цим пізнанням з іншими. Якщо ми маємо в собі Духа Божого, то Слово Його оживає всередині нас, і те світло, що світить через нас, являє людям Бога. А якщо не маємо, то просте читання Біблії нічого людям не дасть, бо ми зможем зробити людей лише подібними нам лицемірами.
Протестантські церкви не менше ортодоксальних спростували служіння Богу до формалізму та безкорисних ритуалів. Проповідники уподібнились кимвалам дзвінким: гарно стелять та твердо спати. Проповідь Христа звелася до примітивного декламування Біблії. А ми повинні уподібнитись Христу. Бо Він був живим словом.

Ніхто не має судити людину за відсутність таланту, але Бога ображає недбалість, коли людина не таланту не докладає старанності в служінні. Старанність та смріння додають людині таланти.
З любов'ю
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я згідна з вами, брате. Але є ще один нюанс дуже важливий, який варто згадати. До приходу Господа Ісуса спасіння було по ділах: роби так, як кажуть 10 заповідей Божих, не відступаючи ні вправо, ні вліво, ісповідуй гріх і принеси жертву за свій гріх, і будеш спасенний. По приходу віри - Спасителя, спасіння від віри: "Віруй в Господа Ісуса, спасешся ти і весь дім твій", бо "Праведний(той, що творить правду Божу, а правда Божа лиш у слові Божому, в Біблії) вірою жити буде". Ні вам, ні мені з того не буде нічого зараховано від Господа, коли наше серце буде порожнє, і буде лиш виголошувати цитати, в які не вірить, оправдуючи своє конфесійне вчення. Такі проповіді не приведуть ні одне серце до покаяння і до Господа. Мета: збільшити конфесійну чисельність і свій престиж і... Коли ж людина вірить кожному слову Біблії, то вона наповнюється тим Словам, яке витісняє все, що було не Боже, бо Слово - то Дух Божий, написаний словом. Коли вірою прийняте кожне Слово Боже, то людина йде по Слову, чинить по Слову, бо її веде те Слово - Дух Святий. Як написано: "Хіба ви не знаєте, що ви храм Духа Святого, і Дух Божий живе в вас?"
Написано, що чим наповнене серце, про те й говорять вуста. Наповнене Богом, серце буде співати хвалу Богу, а як наповнене людським, то воно буде постійно відходити на свої дороги - людські вчення, звичаї, обряди, церимонії і т.д., прикриваючись Біблією, цим самим ганьблячи Господа.Найперше - вірити - пити чисте словесне молоко, а це є Слово Боже, бажати Його, шукати Його, стояти на Ньому, бо лиш воно живе і діяльне. Словом ми очищаємось, освячуємось. Єв. від Івана 17:17 -19 "Освяти Ти їх правдою! Твоє слово - то правда. А за них Я посвячую в жертву Самого Себе, щоб освячені правдою стали й вони". Вічна правда: Господь - Бог і іншого нема Бога милуючого і спасаючого, зцілюючого. Господь - є Дух і як би людина не надималась, вона без Господа - кимвал звучащий. Тертуліанів бог - вигадка філософська, що не має сил
 
ПВО, 19.04.2015 - 08:16
Дуже правильно Ви сказали. Це - одне з найгостріших питань в сучасному християнстві: людина продовжує ходити по колу навіть після того, як формально стала віруючою і устами своїми наближається до Бога, в той час, як серце її віддалене від Господа. І ніякі лицемірні молитви чи інші релігійні діяння не здатні врятувати таку душу від суду Божого. Спасіння можливе тільки при глибокому щирому покаянні, при умові прийняття Христа в своє серце. Бо серце свідкує красномовніше за уста. 16
 
Тріумф відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Все вірно, брате. Господь стукає в кожне серце і хто буде вірити, як говорить Писання і чинити, як говорить Писання, той піде в життя вічне. Поки-що, як мова іде про Слово Боже, люди жахаються, інакше б знали, що лиш третина спасеться - та, що повірить Господу і залишить ідолопоклонство. Ніхто не може стати королем чи королевою, бо він про себе так каже. Треба мати підставу, а вона не в звичаях гарних, урочистих церимоніях, а у Христі, як ви і сказали. Мої вірші не носять характеру осуду, як може комусь здається, а це дзвін, що будить сплячих, щоб тікали від вогню і спаслись. Я вам послала в подарунок свій малюнок тематичний. Звичайно, я і не поєт і не художник, але чим Бог дає, тим і служу Господу і людям. 16 give_rose
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
moden - We
Обрати твори за період: