Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: Кодекс сенситива 1. 4. - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: Кодекс сенситива 1. 4. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 16
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Кодекс сенситива 1. 4.

Левчишин Віктор :: Кодекс сенситива 1. 4.
87.
Той, хто завжди іде шляхом, зворотним до Божого Шляху, не зможе придбати славне ім'я. Слава буває біла, буває золота, червона і навіть будь-якого іншого кольору. Це залежить від фантазії людей. Але є слава, що найстрашніша в усіх Світах та вимірах Всесвіту. Це - чорна слава.
88.
Земля дала занадто багато "героїв", які "прославилися" своїми чорними ділами на весь Всесвіт.
Сенситив! Пам'ятай про це завжди і навіть у своїй повсякденній праці! Бо ти можеш через неувагу свою прогавити ту хвилину, коли до тебе почне підкрадатися чорна слава.
89.
Сенситив. який забуває про те, що він уявляє собою йоту Вищого Розуму і тому повинен підкорятися Законам Всесвіту, буде рано чи пізно позбавлений всього, що йому Дано. Але це - не найстрашніше. Найстрашніше те, що його Душа буде мати не зменшення, а збільшення Кармінного тягаря.
90.
Всі сенситиви повинні знати, що так зване екстрасенсорне лікування - найпростіше у Розкритті паранормальному людини. Кожний сенситив повинен час від часу лікувати, але головна мета у кожного сенситива - лікування не Тіла, а душі людини.
91.
Езотерики, які лікують душі людей, не можуть називатися екстрасенсами.Так слід називати тих езотериків, які лікують Реальне Тіло і тільки тіло людини.
92.
Всі хвороби Реального Тіла людини - вторинні, бо першопричинами є три речі:
- порушення енерго-інформаційного обміну;
- порушення інформаційно-енергетичного обміну;
- комплексні порушення і, перш за все, у спілкуванні із Інформаційно-Енергетичним полем Землі, а через нього з Полями Сонячної системи, Ближнього Космосу, Ближнього Всесвіту, Далекого Всесвіту.
93.
Сенситив - людина. Тому для нього притаманні всі першопричини людських хвороб. Тому сенситив повинен лікувати тільки тих людей, лікуючи яких він лікує і самого себе.
Гасло сенситива при лікуванні: "Не на мене, не від мене, через мене!"

11.05.1991
94.
Погляд людей на певні речі реального життя людей, який панує, - хибний, бо він будується виключно на однобічному матеріалістичному погляді на речі речей.
В той же час, за визнаннями навіть так званих провідних вчених Землі, балансування Життя відбувається на межі між суто матеріалістичним світом і нематеріалістичним (духовним).
Духовний світ - це саме та нива, орачем якої повинен стати сенситив, якщо він хоче, щоб його дії були угодні Богу.
95.
Сенситив, який не розуміє, що Дар - це не його особисте придбання, а знаряддя для праці на ниві удосконалення душ, рано чи пізно буде позбавлений цього Дару.
96.
Кожний сенситив повинен постійно поповнювати свої знання, бо устремління до Знань, до розширення їх, до накопичення їх - один із головних векторів розвитку Життя в Бутті.
97.
Знання можна умовно розділити на декілька класів. Сенситив повинен прагнути засвоїти ті класи, що їх не дає звичайне земне навчання. При цьому він повинен пам'ятати, що придбання знань без спалаху Божого дає тільки мертві знання і є марною справою.
98.
Божа іскра Дається не кожному навіть "міцному", у земному розумінні цього слова, сенситиву. Тому треба бути уважним, бо двічі Божа іскра приходить дуже рідко.
99.
Знання. які повинен засвоювати сенситив, відносяться до класів:
- Духовна суть та Духовно/Душевний розвиток Земної людини;
- Закони Буття та правила спілкування;
- Магії;
- Будова Людини та подальший розвиток Людини.
100.
Кожний сенситив повинен мати загальне уявлення про існування всіх класів Знань, знати у загальних рисах всі основи Знань, але ту галузь, в якій він працює, він повинен прагнути знати досконало. Досконалість - відносна величина, яка наближається до К=1,00, але ніколи її не досягає.
101.
Буття побудоване по принципу качана капусти, якщо уявити, що ця капуста має кожний листочок у вигляді сполук багатомірностей і утворює свій окремий Світ. До цього слід додати, що цей "качан капусти" замикається сам на себе як відома на Землі пляшка Клейна.
В силу цього, сенситив може уявити себе у вигляді маленького черв'ячка, який живе у товщі певного листочка і тільки час від часу, дуже рідко, здатний прогризати перегородки між Світами - у своєму листочку.
Безсмертне існування вимагає, щоб формування Безсмертної Душі йшло немов проколювання цього "листочку". Тому сенситив повинен знати трасування цих Шляхів, вміти їх бачити/чути/вловлювати/тощо і йти ними. Тоді він може проходити від поверхні свого "листочка" до іншої поверхні іншого "листочка".
102.
Мета кожного сенситива - подолати бар'єри, що утворені тимчасово між Світами. Принаймні, між двома сусідніми до його Світу. Тоді і саме тоді він осягне той мінімум Знань, який дасть йому можливість бути коректором/координатором для інших простих "черв'ячків" у їх подорожі по "капустяному листочку" в середині нього.
103.
Коли сенситив набуває таких Здібностей/Знань, то він повинен стати зародковою клітиною для формування Божої Душі. Іншими словами: частина Душ, що проходять Земний Шлях, є Душами майбутніх Богів чи Старших Братів. І сенситиви - перші у лавах таких "Божих яєчок" чи "Божих ляльок". Сенситиви повинні це знати/розуміти/пам'ятати.
104.
Кожний сенситив мусить розуміти, що для таких "ляльок"! вимоги  Божі є підвищеними, а це розповсюджується і на земне життя.
105.
Сенситив у земному житті - це провісник появи зараз на Землі 6-ї Вертикальної Раси. Програма Розвитку Людства вимагає, щоб 6-та Вертикальна Раса була в кінці свого розвитку на 100% ляльками Божих Душ.
106.
Коли сенситив сенсорно працює і відчуває на собі певний	 інформаційний чи енергетичний тиск (скоріше за все - на голові), то це означає, що ньому лежить Долоня Бога (як ще інакше передати суть справи в межах вербальності?).
107.
Долоня Бога лягає не на всіх сенситивів, але якщо вона лягла, то забороняється не визнавати сенситиву його особистого значення в суспільстві, житті та побудові майбутнього Землі.

12.05.1991
108.
Той, хто хоча б один раз порушив Закони Буття, що дають йому Вчителі, повинен відпрацювати порушення. Бажано - на цьому Світі, Реальному, в цьому втіленні.
109.
Кожний сенситив, якого в явному чи неявному вигляді веде Вчитель чи Вчителі, отримує певну Місію чи Місії в реальному земному житті.
110.
Слід знати, що Місії бувають розраховані на виконання їх на:
- протязі одного втілення (одного життя однієї людини);
- протязі життя багатьох втілень однієї Душі;
- протязі довгого терміну - наскрізне втілення через Світи і Виміри Буття.
111.
Як правило, в земних умовах звичайним є перший випадок. Але історія
 релігій Землі має багато прикладів, коли святі люди мали перевтілення (та сама особистість в межах реінкарнації) для виконання певної Місії. Найпростіший приклад: пророк Ілля та першохреститель Іоанн.
112.
Сенситив, що виконує певну Місію, автоматично підпадає під Захист представників Вищого Розуму різного рангу та кваліфікації, залежно від рівня його Душі та самої Місії.
113.
Але це не означає, що такий сенситив отримує якісь пільги. Навпаки: кожний такий сенситив проходить випробування на Полігонах. Ці Полігони бувають/є Основні та Поточні.

*******

ID:  504975
Рубрика: Проза
дата надходження: 13.06.2014 13:58:34
© дата внесення змiн: 13.06.2014 14:06:22
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: Плискас Нина
Прочитаний усіма відвідувачами (520)
В тому числі авторами сайту (7) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Плискас Нина, 13.06.2014 - 15:06
Але,коли сенсатив не може,дати ради хворобі до свого одуження,як він може виконувати свою Місію?Це все є подальшим кармічним зв"язком дітей,де є середина?Але,коли дається Дар,він необумовлюється,хоч прочитавши вище,я в розгубленості. apple
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Не прості питання і відповіді на них не можуть бути простими. Взагалі, є класика: той, хто лікує інших, себе лікувати не може. Я, наприклад, гарно Діагностував, але себе продіагностувати не міг. Далі: Місія може бути яка завгодно, і нетрадиційне лікування є тільки маленькою часткою цього спектру. Приклад: кодування подій. Діти не мають кармінних зв'язків з батьками, бо вони мають генетичні зв'язки, як і генетичний тягар. А все Кармінне іде по лінії втілень/перевтілень Душі. Це - окрема розмова, і вона буде. Якщо ж ми будемо дивитися на Дар, як на один із варіацій Таланту, то тоді багато що встає на свої місця, бо володіння Талантом не означає обов'язковість його розкриття і так далі. give_rose
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
moden - We
Обрати твори за період: