Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Saturnius: І знову про москалів - ВІРШ

logo
Saturnius: І знову про москалів - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 11
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

І знову про москалів

Москалі думають, що українці - це різновид москалів. "Да ви же русскіє", кажуть вони. Для них ми - південна провінція, як-от наприклад Татарстан чи Карелія, щоправда тимчасово незалежна, але все одно нікуди не дінеться. Але й у українців схожа проблема. Ми думаємо, що москалі - такі самі як ми. Пам'ятаєте, як ми чекали "русскава майдана"? Ми чекали, що москалі наслідуватимуть наш приклад і страшенно здивувалися, коли русскіє братья почали скаженіти у істериці; для нас було сюрпризом, що москалі, навіть найкращі з них, не зрозуміли і не прийняли Майдан. От поляки, з якими ми люто скублися майже усю свою історію - вони одразу зрозуміли, що у нас відбувається; а москалі - ні. І досі не розуміють. 
Наївність - це наш національний недолік. Ми мрійники , пацифісти та ідеалісти; ми хочемо всіх любити. І у цих недоліках ми дійшли крайнього ідіотизму, повіривши, що й москалі такі ж самі. Коли Путяра відхапав Крим, ми ошелешено спостерігали, з яким радісним ентузіазмом сприйняли це москалі. Ми б такого ніколи не зробили. Ми чекали - а дехто й досі чекає - коли харошиє русскіє скинуть тирана Путяру, бо ми б самі давно б його вже скинули. Зараз ми чекаємо, коли харошиє в глубінє души русскіє отямляться - бо ми б давно вже отямилися. 
У мене є погана новина для вас, мрійники та пацифісти. Вони не отямляться. Хочете ще трохи правди? Москалі звісно ненавидять нас; вони завжди когось ненавидять. Ненависть - це суть їхньої ментальності; позбувшись шовінізму, росіянин втрачає російськість. Але правда в тому, що москалям плювати на українців. Вони не відчувають до нас жодних почуттів; їм до нас байдуже. Вони вбиватимуть вас, милі та наївні ідеалісти, що все ще намагаються достукатися до русскіх сєрдєц, вони зводитимуть на вас наклеп, вони принижуватимуть вас і зраджуватимуть, вони йтимуть по ваших головах бо ви для них - те ж саме, що молоденький зек, якого беруть, тікаючи з табору просмалені урки; ви для них - просто м'ясо. Україна займає місце у їхній міфології - тому вони від нас не відчепляться, бо їм потрібна ця міфологія. Україна має бути доказом їхньої могутності, вічним трофеєм у тріумфальному параді. Ми для них - засіб у нескінченній суперечці з ненависним Заходом і москалям глибоко насрати на усі ваші проповіді, дорогенькі гуманісти. Вони - інші, не такі, як ми, хоча й ми стали поверхово схожими на них. Зараз ця схожість починає облазити, як лак зі старої дошки і москалі нам цього не пробачать. Тому готуйтесь до війни - довгої, затяжної війни.

ID:  580961
Рубрика: Проза
дата надходження: 13.05.2015 20:01:56
© дата внесення змiн: 13.05.2015 20:01:56
автор: Saturnius

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: Dixi, Дантес
Прочитаний усіма відвідувачами (744)
В тому числі авторами сайту (19) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Дантес, 29.05.2015 - 15:36
Правда, і нічого, крім правди.
12
friends
 
ивано митрофано, 13.05.2015 - 23:56
Москалі інші,- це так,але багато в чому це наслідки російської пропаганди.Згадайте скільки дурників купилося на гітлерівсьу і сталінську пропаганду.Люди легко піддаються зомбуванню через ЗМІ.Цей ЗМІй в тоталітарних країнах зрива кришу будь якому маргіналу і робе з мирного люду агресора,великодержавника,УРА-патріота.Не можна,звісно,виключати генетичної складової-Москалі здебільшого кочовий народ,а українці осідають на землі і запрягаються в хомута.А мирний народ завжди найвразливіший.
 
Saturnius відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ви любий мій, тільки що продемонстрували нашу національну ваду - патологічну толерантність. ми виправдовуємо москалів, знаходячи винних у телезомбоящику. є таке прислів'я: як *** не схоче, кобель не скоче. неможливо обдурити 150 мільйонів людей, якщо вони самі цього не схочуть. українці - не мирний народ. уся наша історія - суцільна війна, починаючи ще з київської русі. українці пали жертвою власної залученості у російський імперський проект. у нас не залишилось жодних власних амбіцій - все йшло в москву. миролюбні хохли зручні москалям: їх можна дурити і бити не чекаючи відповіді. хохли все пробачать.
 
Dixi, 13.05.2015 - 21:29
sorry Господи, а що сталося з родичами українцями на території росії fright Таке враження, що мозок замінили або взагалі витягли girl_hospital Те, що москалі не ми- це багато хто відчував, але наш мирний менталітет не давав про це голосно казати. Так , похитає головою український дядько в бік дурнуватого рускаво мужіка: Ну що з нього візьмеш...убогий. Тай на тому. Але дітей наших убивати не можна aggressive
 
Saturnius відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
родичі-українці обрусіли і для нас вони втрачені. хто живе в росії, той стає москалем, це така закономірність. наш патологічно мирний менталітет - то наша біда і прокляття. як відомо всім, крім українців, хочеш миру - готуйся до війни, а ми *** чухали 25 років. от і маємо. от вам і пацифізм. щоб не вбивали наших дітей, треба вбивати москалів - але ми не хочемо воювати. ми хочемо миритися.
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: