Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: zaer: бути чи не бути? (захарило все) - ВІРШ

logo
zaer: бути чи не бути? (захарило все) - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Немає нікого ;(...
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

бути чи не бути? (захарило все)

В кожної людини життя це - призначення яке надає Бог. Яким би не був  різноманітним цей світ зі всіма своїми релігіями і культурами, істина є,  Бог існує один.
Різноманітне  культуросприйняття породжує суперечки, виникають докази щодо правоти власної, істинної віри. Той хто знає суть життя ніколи не створить подібних ситуацій.
Мало хто знає наші можливості і наше призначення, але всі ми живемо по одному законові. Цей закон це - Бог. Бог це Все. Все це ми, воно, він, тут, там, ось, оточуюче, внутрішнє, мудре, божевільне, добро, зло. Це те , що не міряється словами. 
Зануримось в світ де є тільки ви. Ви тут , в безмежні пустоті можливостей.  Ви знаєте те, що ви існуєте. Віра - це думка. Бог такий яким ви його малюєте в думках, те, що ви вірите. 
Які закони Божі? Як мені жити? Що мені робити? Навіщо? Знову запитання а відповіді немає. Ні! Відповідь існує.
В цьому світі «де є тільки ви» ви знаєте тільки те, що в Вас є думка, світогляд,  відчуття і закони які ви відкриваю.
Сьогодні я відкрив один закон, яким вирішив з вами поділитись:
" Існує можливість мати все, залежно від хотіння вірити в те, що хочете досягнути ви і  що ти є в усьому а усе є в тобі,  тому-що все можливо і дано по вірі нашій, яка як стіна, змурована з камінців думок наших, даних нам від отця нашого. "                  
Іде час. Думка промайнула і прийшла інша. Перша кличе другу, друга тягне третю, остання породжує першу. Те, що ми думаємо творить наше майбутнє , притягує до мети. Надає зусилля оздоровіти чи вбити людину. З цього усього можна впевнено сказати: 
" Поштовхом до здійснених вчинків чи властивістю дій в навколишньому світі є стан внутрішнього світу. " 
Коли  внутрішній світ бринить від печалі чи смути, чи легко когось розсмішити чи наділити позитивною енергією? Енергія як властивість поведінки залежить від того, що ми думаємо. Коли ми думаємо,  ми переживаємо, чи втішаємось, радіємо чи плачемо. Породженням нашого навколишнього та внутрішніх світів є те, що ми думаємо. 
Боже призначення залежить від нашого хотіння думати так чи інакше. Грішити і творити добрі діла можна не тільки певною справою а й помислом про це, думкою, розмірковуванням про те чи інше. Мій світогляд на життя базується на основі думки. Якщо породити в корінні негатив до справи чи дії, і не виконати його , зійти з шляху - це каяття. Каяття - це визнання гріха. Визнання гріха - це осмислення зла, негативної енергії чи злодіяння. Якщо визнати певний поступок за гріх, він в мить же покаже своє обличчя та зненавидить вас а ви його і не схочете ви дивитись в лице його, не захочете вернутись до нього в гості. Тільки неправедний шлях життя пришле вам запрошення до нечистого. 
Кожен має свій вибір. Хтось ходе в церкву в пошуках добра. Хтось ходе в церкву в пошуках Бога. Хтось ходе в парк в пошуках Господа та молиться до нього. Хтось ходе на зібрання та створює оболонку  царства добра, стає розповсюджувачем добра та ставить інших на шлях праведний. Хтось доказує, що Бог не існує. І при цьому всьому ми всі існуємо, живемо по одних і тих самих законах тяжіння , народжуємось, помираємо, переносимо болі, ідемо до мрії, потребуємо. Один каже я вірю в Бога, другий – не вірю і створює докази та закони. 
Один хлопець не вірив в Бога, тому, що нерозумів його, не знав його. Він проклинав його за муки які він переживав. Цей хлопець жив білою та чорною смугою. Будучи на білій смузі він згадував про чорну, будучи на чорній про білу. Він жив без віри в Бога, тому що так було. Буває завжди так як тре, і так як зробиш і оцінить по справедливості Він, чи Бог, чи Закон, чи Енергія. Одного разу прийшов день знакомства. Причиною цього зближенням з ним були правильні вчинки які породжували доброту, виводили його душу з темноти на світло, наповнювали його тіло живучою енергією та  вчинки благословенням. Тоді я зрозумів, що усі смаки  життя які скоштував, могли бути такими, якими я посіяв їх, і як доглядав їх, і як прийняв їх. Він не вірив в Бога, але Бог вірив в нього. Мудреці світу кажуть: 
" Суд же Бог надав синові своєму ". Ось тоді цей хлопчина зрозумів, що таке Бог. Це те, що знаємо по вірі наші в нього - творець наший, звуть його також: законами нашого життя, енергією усього існуючого, батьком єдиним. І запитав він в Бога, і була дана відповідь йому. І попросив він у Бога, і було дано йому. І вчинив зло він, і було дано йому. І вчинив добро він, і було дано йому. 
Закон Божий для всіх однаковий. Незалежно від того чи я є християнином, мусульманином, буддистом, свідком Ієгови, атеїстом, прислужником сатани, все одно я буду суджений по законах Божих і отримаю те, що Бог надасть мені за дане. Затверджую вас, що воля Божа одна. Усі люди які були посланцями Господніми, учать жити добром. І немає різниці в мові різних посланців Божих, тому, що Господь говорить до нас всіх однією мовою - Божою мовою, мовою праведною. Представите собі картину, що зустрілись в цьому світі  усі посланці Божі. А тепер представте собі картину, що зустрілись в цьому світі натовп людей  багатьох  різних релігій. Тож якщо віруєте через посланців Божих в батька нашого, тож будьте на подобі посланців його і творіть вчинки гідні його. Не цурайтесь один одного а любіть.
Одні люди отримують владу над іншими, хтось працює на фізичних роботах. Тільки що хтось ограбив банк і його в перестрілці застрілили на смерть державно правові органи. Наш світ є похмурий та жорстокий. Майже усі забуваються про Бога, не запитуючись у нього який шлях вибрати, як поступити. Внутрішній світ бринить від печалі та перехоплює дух а син Божий продовжує діяти не дивлячись на наслідки. Всім відомо від народження, що ми існуємо в світі потреб. Інколи потреби породжують заздрість, ненависть , яка призводить до крадіжки, вбивства. Цей світ навколо бродяги чи потребуючої людини стає для неї ненависним. Тоді губні душі помічають брата свого тільки з гіршої сторони, з сторони зла. Заздрісний світ перехоплює усі благословення і ідучи по дорозі вогню та гріха людина спалює свою душу. Важко признати але в загальному ми всі одне ціле. Все, що зроблено в житті залишається в вічності. Бог володар вічності та усього. Для нього немає нічого неможливого. А ми сини та творіння його по подобі його. Усі поступки ваші будуть оцінені по справедливості Божого Закону якого неможливо обманути чи обминути. Нагадайте секрет яким я поділився з вами: " Існує можливість мати все, залежно від хотіння вірити в те, що хочете досягнути ви і  що ти є в усьому а усе є в тобі,  тому-що все можливо і дано по вірі нашій, яка як стіна, змурована з камінців думок наших даних нам від отця нашого. "  Усе навколо, що оточує вас є замислом Божим, якого нам не дано зрозуміти, тільки відчути та існувати в ньому. Багатий має багатство, бідний має злидні, красивий має красоту, розумний має розум, немудрий має дурість, щасливий має щастя, загадка має таємничість, відповідь на питання несе в собі знання та породжує нове запитання – це все помисли Господні. І коли ви в щасті і багатстві купаєтесь - це помисли Господні. Коли ж ви в бідності та горі це - помисли Господні. Головне не забувати, що протягом життя в  нас є вибір – це шлях Божих замислів та дарів його і залежить від того як поступите ви в певний момент існування вашого, і чи з добром чи з злом в душі сприймете, і залишите в вічності, піддасте на суд по законах праведних отця нашого. 
Ви можете не вірити в Бога але сприймати світ щасливо та з гармонією і бачити в усього відповідні вам кольори та смаки життя, а можете вірити та сприймати світ як похмурі, сірі кольори вчинків інших людей та бачити в усьому зло. Думка про зло породжує зло. Зла людина не містить добрих помислів, вона знає про існування Господа і зневажає життя в благословенні та за спокусою породжує зло та ненавидить братів своїх. Кажу ж вам по правді, повірте ж мені, що отримати все можна від Бога. Варто лиш задуматись за те, що ви хочете, з любов’ю в серці та повірити в те, що ви хочете, знати , що ви це будете мати немов би воно в вас уже є. Ви можете не ходити в церкви, на зібрання, різні секти різного виду культури та віри в Бога, ви взагалі можете не знати писання біблії, мусульманських книг про Бога, буддистських книг про Бога, вам необхідно лиш знати одне: « Все, що породите вчинками та думками своїми дано буде вам та вернеться до вас. Живіть Любов’ю, щоб усе любило вас, живіть злом щоб усе зненавиділо вас. Ви можете не знати Бога і не вірити в нього, але ви існуєте по законах його і в усе, що ви повірите станеться, залежно від сили віри вашої. Сила віри – любов. Чим більше любові в душі вашій тим менше думок нечистих в вас. Любов ніби світло, чи ріка в якій ви купаєтесь і яка дає вам насолоду існування та виконує всі ваші мрії.» Ми самі можемо вибирати шлях. Ваше життя залежить від вашого вибору – це істина.
Щоб легко досягнути чогось в житті потрібно вміти спілкуватись з Богом. Задумайтесь над цим. Бог це все, що тебе оточує, він спілкується з тобою своєю мовою, мовою життя. Все , що стається з тобою це його мова. Ти запитуєш в нього, а він завжди відповідає до тебе. Дивлячись очима на те, що робиться ти слухаєш Бога. І він в усьому. В поганих, добрих фотографіях цього життя. Він тобі розказує та показує. І цим життя чудове. 
Бог дає тобі усе. Рік за роком, місяць за місяцем, день за днем, година за годиною, хвилина за хвилиною , секунда за секундою, мілісекунда за мілісекундою, час мілісекунди поділити на 10 за часом мілісекенди поділити на 10, час оберту електрона один раз по своїй орбіті за часом оберту електрона один раз по своїй орбіті, і нема кінця тому, що це мова Бога. Коли очі бачать щось - це відповідь. 
Задайте собі мрію . І ідіть до неї. Більше нічого нетреба. Бог любе вас, і розмовляє з вами все ваше життя. Ви кажете: «де він?». Закриваєте очі та молитесь. Відкрийте ж очі свої. Подивіться на нього. Зітріть з своїх окулярів болото, вичистіть свої вуха від грязюки. Він навкруги і в вас, тому, ви можете не тільки до нього молитись думками і відчувати під час молитви, а й можете бачити його. А образ його такий як ви хочете бачити його. Бо хліб – це тіло його а кров його – це вино. І по його подобі людина створена. І ми всі одне ціле. З одного створенні, по подобі його.
Якщо хтось сумнівається то задумайтесь над тим , що ми всі – «люди» і всі природні організми - це просто сосуди наповненні водою. І якщо ми по подобі його створенні то ми теж творці і це доказано нашим існуванням. Тому будь яка мрія реальна.  Ми творці своїх мрій, свого життя. Потрібно іти дорогою щастя. Хтось задумається і зразу же буде шукати протилежність , щоб задавити правду в тому , що жити потрібно щастям. Тому, що все негативне ви теж хочете скуштувати, і дається це вам. Ви в цьому світі, щоб відчути різноманітні смаки життя. Тож виберіть смак любові і насолоджуйтесь.
Якщо ви скажете , що Бога нема, він сховається від вас.
Якщо ви повірите в щось , він дасть шлях, по якому ви пройдете , і прийдете до того, що бажали. Бажання бувають різні . В цьому і весь інтерес нашого життя. 
Потрібно усвідомити , що Бог держить вас на своїй долоні і дивиться на вас. А більшість вдягнуло чорні окуляри, відвернулись від його усмішки та любові, підійшли до краю і пригнули до низу. Тож задумайтесь, лапайтесь за нього поки ще не впали під ноги його. Та лізьте добрими вчинками в житті по тілу його , назад на долоню в якій панує любов та щастя. І будете в безпеці і ті хто летять до низу будуть кликати вас , а ви думайте як ви хочете жити!
Нічого в житі просто так не буває. Хтось скаже: « А як так – безневинні жертви ! », всі жахи нашого світу почне перечисляти. А моя думка буде висловлена до них одним словом – справедливість. І якщо ж через годину на мене впаде літак – це справедливість . Бо Бог не є добрий і не є поганий , він справедливий. Можливо та свиня , що через хвилину буде зарізана , причинила стільки болі , скільки має відчути. На все воля Божа. 
Інакшого твердження про негаразди я не маю. А можливо ви маєте? Навіщо в когось питати усе? Спитайте в себе 
Де взяти силу для життя? Коли важче працювати : коли займаєшся улюбленою справою чи заради чогось, тобто «мушу»? Відповідь очевидна.
Найважливіше у житті – це знайти те чого ви прагнете усією душею своєю
		
Все, що існує було спочатку задумане. А все , що буде існувати спочатку має бути задумане. Думка – це велика сила якою ми управляємо. Все народжується  з неї . Коли мене не було, моя матір хотіла сина і думала про це. Тепер я є. Я існую. Коли б матір не хотіла дітей чи був би я на світі? Звісно , що ні. Тобто моє творіння почалось з думки матері. З цього випливає , що моя душа це колишня думка матері. Тобто моя душа це – думка. Усе , що створено, було задумано. Коли ви закриваєтесь на самоті і питаєте в себе « Де ти Боже ?» , «Чому я не бачу де ти?» . Я теж шукаючи Бога не міг його знайти та зрозуміти. «Чому мої очі не бачуть тебе? Чому мої вуха не чують тебе?» - запитував я. І вмить я зрозумів, що Бог є завжди разом, він навкруги, в вас, він є матеріальним світом навкруги Вас та в глибину вас, він є і був завжди, він був коли вас не було і ви є по подобі його, бо Він є думка, душа, і він живе в вас і навкруги в вас.Чому інколи трапляються речі які ви не хотіли? Наприклад ви не хотіли впасти , розбити коліно чи причинити біль собі. Чому Бог такий справедливий і дозволяє сатані правити, мучити людей , спокушати? Чому Бог створив потоп і вбив своїх дітей? Чи вбивця він? Якщо він універсальний , то чому він дозволяє мучитись людям? Тому, що він не втручається в наші справи. Все , що стається , це все справедливість і те, що ми творим, що ми сієм те і їмо. Він створив ідеальний світ, рай і дав його в користування нам. Ми ж знищили його. 
Кожен з нас має вибір даний від Бога. Безкінечний вибір різноманітних думок які творять майбутнє. Ми творемо своє життя.

ID:  162969
Рубрика: Інше
дата надходження: 26.12.2009 14:03:01
© дата внесення змiн: 26.12.2009 14:03:01
автор: zaer

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (1350)
В тому числі авторами сайту (7) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: