Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: ЗАКОН БУТТЯ 16 - 18 - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: ЗАКОН  БУТТЯ 16 - 18 - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 17
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ЗАКОН БУТТЯ 16 - 18

Левчишин Віктор :: ЗАКОН  БУТТЯ 16 - 18
02.01.1992
	ЗАКОН 16.
	Жодне створіння у Космосі чи у будь-якому агрегатному стані Життя, чи в будь-якому втіленні, чи в будь-якому зображенні  Життя, у будь-якому Континуумі та його проявах
НЕ МАЄ ПРАВА
відбирати життя у себе чи у будь-якій формі Життя.

	Це є Закон фундаментальний. Виключення становлять певні обставини, що обумовлені Кармінним Правом чи певними Правилами Гри, чи певними Програмами Розвитку, чи певними умовами існування Життя. Але, при будь-яких умовах, окрім потреби живлення, при цьому ніщо інше до уваги не приймається.

16.01.1992	
	ЗАКОН 17.
	Кожен раз, коли виникають нові площини Життя, а вони виникають в умовах різних Континуумів по різному, то одноразово з ними виникають нові типи Душ. Типи, що їх може бути декілька. Мандри цих Душ завжди розпочинаються із засвоєння ними їх батьківських площин і потім рух по Безмежності.
	
	Жодна площина Життя та жодна відповідна Душа не виникають з нічого, а тільки з відповідного засвоєння Завершеними Душами Засвоєних площин Життя.

17.01.1992
	ЗАКОН 18.
				ПРЕАМБУЛА
	Кожний раз, коли Вищі Сили пропонують певному сенситиву очолити певну роботу по корекції існуючого на момент його життя стану в умовах Землі, вони ставлять його на певний Полігон Іспиту. Такий сенситив, як правило, не знає суті Іспиту та суті своєї роботи. І головний Полігон для нього завжди є не те, що він буде робити, а те, як та для чого він буде робити. Окрім цього, неймовірно важливо, щоб він сам обрав собі той Хрест, який він понесе далі. Таким чином, такий сенситив отримує найголовніший Іспит на доцільність його роботи в межах Рада Ініційованих по удосконаленню ( тут: Розвитку Людства на Землі). Так було, так є, так буде. 

	ЗАКОН 18.1.
	Всі турботи моніторингу та всі зміни Програми Розвитку будь-якої Цивілізації у Всесвітах виконують Ради Ініційованих.

	В умовах Землі Рада Ініційованих відома як Рада Землі.
	Рада Ініційованих - це організація, яка утворюється НадВищим Розумом для впровадження у дію певних мір та пересторог на шляху розвитку Цивілізацій Носіїв Життя/Розуму, які знаходяться з точки зору Розвитку на стадії "дитячих ясел" (земний еквівалент).
	Рада Ініційованих не є організацією суто гуманоїдної чи ще якогось превалюючего напрямку формування Життя. Це організація, яка стоїть за межами будь-якої форми Життя не залежно від його агрегатного стану.
	Рада Ініційованих є безпосередній Вихователь та Вчитель тієї форми Життя та тієї агрегатної сполуки, яку вона веде.
	Рада Ініційованих завжди формується з представників тієї форми Життя, яке ним ведеться, але представники цієї форми Життя проходять жорсткий відбір та жорсткий цикл випробувань та відбракувань.
	Ніколи, ніхто та ніде не знає хто саме та чому саме стає кандидатом до членства у Раді Ініційованих.
	Мета Ради Ініційованих завжди є таємницею, навіть тоді, коли воно сповіщає , наприклад, людині, Хомо Сапієнс сапієнс чи Хомо Сапієнс Тера, що ця людина є кандидатом до членів Ради Ініційованих.
	Кандидат у Раду Ініційованих відбувається задовго до його народження на момент проявлення його як кандидата, а випробування його займають завжди декілька втілень по оновленому ряду.

	ЗАКОН 18.2.
	Кожний кандидат у Раду Ініційованих може стати членом Ради при таких умовах.
	а). Успішне проходження іспитів на протязі декількох втілень. Умови проходження іспитів, суть та сам факт для обраного у кандидата є таємниця.
	б). Успішне проходження - свідоме та добровільне - Полігонів Іспиту у втіленні Розкриття.
	в) Усвідомлення кандидатом своєї Місії та свого призначення як на момент Розкриття, так і на всі часи поза ним.

	Членство в Раді Ініційованих не має ніякого ритуалу окрім сумлінної праці на благо Людства. Прийом з кандидатів у повні члени виконується поточно, без будь-якої рутинної та ритуальної дії.

	ЗАКОН 18.3.
	Повноправний член Ради Ініційованих отримує відповідні Знання та окрім цього отримує відповідні Вміння.

	З моменту прийому його у повноправні члени Ради Ініційованих він стає особливо небезпечним для суспільства, бо його життя та дії від нині повністю підупорядковуються певним канонам та правилам, які не дають йому можливості самостійно вирішувати свою долю, але долю інших людей - дають.
	Кожен член Ради Ініційованих повинен знати, розуміти та доцільно використовувати такі основні положення про себе.
	А. Обов'язки.
	Всі обв'язки даються йому в обсязі його Місії і виконуються їм сумлінно та свідомо. Ніяких відхилень від того, що дається йому в межах Місії, він не має права допускати.
	Б. Права.
	Є єдине право: просити допомогу у Ради Ініційованих ( тут - Ради Землі) на благо тут - Людства.
	Допомога на благо окремої людини дається тільки при умові, що це дає благо Людству.
	Благо члену Ради Землі дає йому сама Рада Землі в межах та обсязі, доцільним для його забезпечення мінімальним достатком, захистом та оптимальним здоров'ям.
	В. Обмеження.
	Жоден член Ради Землі вийти із неї не може. Членство в ній є довічним.

*******
 

ID:  507419
Рубрика: Проза
дата надходження: 25.06.2014 23:02:32
© дата внесення змiн: 26.06.2014 07:45:19
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (306)
В тому числі авторами сайту (12) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

вчитель, 26.06.2014 - 20:41
Не переоцінюйте мої можливості biggrin На жаль, Деникена не читала, але погуглила. А що Вам у нього найбільше сподобалось?..А реп'ях у букеті для кольорової гами? biggrin
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Він сам. Його глибоке переконання у правоті. Сміливість. smile flo13 flo13 flo13
 
zazemlena, 26.06.2014 - 19:51
розумію, що Ви упевнені утому, про що пишете...я ще не доросла до такого глибокого розуміння написаного Вами...проачте apple give_rose
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Пробачаю. biggrin give_rose give_rose give_rose
 
вчитель, 26.06.2014 - 17:04
Ви сумніваєваєтесь, що я його не прочитала? biggrin Ображаєте! Я ж учитель: усе (ну, по максимуму) бачити і читати - це мої обов'язки! tongue friends
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Ова! Дійсно здивували! Схиляюсь перед Вашою наснагою. І як Вам Ерих фон Деникен? До речі: а тут тяжко спілкуватися розгорнуто. То це було спонукання? Врахую це! biggrin flo24 flo11 flo17 biggrin
 
вчитель, 26.06.2014 - 16:27
Не можу нічого з собою поробити, але сприймається, на жаль, як фантастичний твір, у якому ми - піддослідні, у деяких випадках загіпнотизовані,а чи зазомбовані особистості, які собі не належимо...Для чого всі ці досліди? Кінцева мета? frown ghmm
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Я вже багато разів казав: Метою розвитку Людства є безсмертне одноособове існування Людини за рахунок здатності існувати в різних Агрегатностях, а не тільки в Реальності. Так, ми - піддослідні, але одноразово ми і боги в Майбутньому. До речі: ще одне, про що я весь час кажу - всі Кодування та таке інше відбувається тоді, коли ми спимо... і... між іншим... дехто при цьому існує вже в інших Агрегатностях. biggrin flo36 flo35 flo36
Між іншим: прочитайте, будь ласка, мій комент на слова Лео Нардо.
 
Лео Нардо, 25.06.2014 - 23:38
Що ж ця Рада допускає тоді таку велику кількість збройних конфліктів на планеті Земля?! І закон шістнадцятий повністю ігнорується? Духовно, ми деградуємо, мабуть.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Всі Закони слід читати в масиві. Але суть того, що на Землі зараз існує П'ята Цивілізація, полягає в тому що попередні були Вимарені, по різним причинам. Одна із них полягає в тому, що Людство, принаймні Хомо Сапієнс сапієнс, відноситься до класу Войовничих, а не Мироносних Цивілізацій Носіїв Життя/Розуму. На Шляху до Мети Людство повинне пройти трансформацію в Мироносність. Було вже три Повідомлень стосовно цього від Вищого Розуму. Вони опубліковані в різні часи. Перше на початку 20 століття. На жаль, умовляння не діють на Людство. Тому воно повинне випити до кінця Абсурдність Війни, як системи. Що і переповнило 20 століття та переповзло в 21. Рада Землі робить все для того, щоб перехід П'ятої Цивілізації в Шосту не відбувся традиційно - через глобальну Катастрофу. Зараз все іде через локальні різноманітні катастрофи. На жаль, все це мало хто із можновладців розуміє. Тому, наприклад, не треба мати великі здібності для того, щоб зрозуміти, що в Майбутньому Росію чекає крах.
Пацифізм - одна із ознак того, що Людство поступово еволюціює, але в таких випадках все вирішує Нова Якість, яка генетично закріплена в масиві Людства. Поміркуйте в цьому напрямку і Ви отримаєте цікаві висновки і без моїх слів.
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  говорити
dashavsky: - патякати
Синонім до слова:  говорити
Пантелій Любченко: - вербалити
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
x
Нові твори
Обрати твори за період: