Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Каминь: СТРАШНЫЕ ЗЕМЛЕТРЯСЕНИЯ ГРЯДУТ!КАЛИФОРНИЯ. - ВІРШ

logo
Каминь: СТРАШНЫЕ ЗЕМЛЕТРЯСЕНИЯ ГРЯДУТ!КАЛИФОРНИЯ. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 4
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

СТРАШНЫЕ ЗЕМЛЕТРЯСЕНИЯ ГРЯДУТ!КАЛИФОРНИЯ.

В катренах есть такой вариант.
Центурия 9 катрен 87
Солнце в 20градусе таураса-тельца(10 мая).
Совершится мощное,страшное землетрясение.
Что большой театр(районы Голливуда) заполненный людьми будет разрушен.
Воздух,небо,и земля потемнеют,погрузятся во мрак.
Тогда безбожники обратятся к Всевышнему,и его святым.
Это катрен с конкретной датой катастрофи апокалиптического масштаба.Все прекрасно понимают что самый большой театр в мире,это Голливуд.
В астрологии я не разбираюсь, эти знаки мне непонятны,но больше катренов у Нострадамуса про землетрясения нет.Это был умнейший человек он говорил только о том землебое,который будет доказан,что это будет суд  Господний.Что существует Бог Карающий,который говорит так."Я Тот который знает в начале,что будет в конце, и от древних времен то,что еще не сделалось,заранее  рассказываю о том  что еще не случилось.Мой совет состоится,и что хочу Я сделаю." книга пророка Исаия.

Софіє в мене є така інформація що ще рік буде війна в Україні.На рахунок біг ван на калифу ,то отримав що це знову не  той рік.В Рік дракона  має відбутися  знамення ,суд над двома грішниками.Якщо це відбудеться ,тоді все за планом.
Центурія 9 катрен 83
Солнце в 20градусе тельца 10 мая.
Совершится мощное,страшное землетрясение.
Что большой театр(районы Голливуда) заполненный людьми будет разрушен.
Воздух,небо,и земля потемнеют,погрузятся во мрак.
Тогда безбожники обратятся к Всевишнему.
Центурия 1 катрен 28.

Таурус и Либра /Телец и Весы/, какая смертельная ссора!
То 10.05 2025 року  місяць буде в Тільці.,а день  10.05  - фаза місяця веси-терези.
Путана зимою проблеми у нього.
Шкода  що так довго довго  чекати ,молитися,воювати.Та від мене нічого не залежить ,знаю що буде перемога та важка дорога до неї.І то якщо Божа Воля виконаеться.






Софіє ти відмовилась від спілкування зі мною ,відцуралася.А я так хотів щоб ти мені тоді,в лікарню привіт передала.Хоча б декілька слів. Було в мене чотири операції,міна прилетіла в двух метрах від голови.Це було диво що вижив,Господь захистив.Тільки весною трохи отямився,стало легше,хоч  слабкість залишилась до сих пір.Воюю тепер в добровольчому загоні,по мірі сил.
То в липні 2022 року,після жартів що писав тобі, отримав таке розуміння.-"Не клич її,вона не відповість."Що з тобою вже попрацювали чорти,що ти  на їхньому боці,але частково.Що ще якийсь період ти будеш вести себе праведно.Також отримував слово, що ти сміешся з того, що катастрофи на гомосексуальну клоаку Каліфорнію грядуть. Так як і Марія сміялась.Отримував розуміння ,що ти вважаеш мене за недалекого віруючого,малого рангу,а в содомській гамериці,богообрані "гіганти мыслей" базлають,то і ти там десь пригорнулась.?Де точно не знаю?
Та ось тиждень тому,отримав такий сон що ти йдеш  далеко за мною,по дорозі- проспекту світу,відстала далеко,біля тебе якийсь чоловік недобрий,в образі хулігана показаний.Але ти вважаеш його за добру людину.Коли я спитав в молитві.-Що це за хуліган примітивний?То отримав ,що сутність ціеї людини. це чорна,могильна муха,що в твоє жіноче лоно хоче відкласти своє сімя,виродить із тебе опаришів,дітей для похоті світу цього.То я не знаю,чи вже ця муха біля тебе  крутиться,чи в майбутньому прилетить.? Будь обережна,особливо якщо ти в каллфонії зараз живеш,до кінця року сімя опариша,ні від ког не отримуй.




Марія по ділу.Людина припускає.а Бог має.Продовжую свою війну проти путіна та кремлівських покидьків,котрих ти сексом задовольняла .Там де він і вказаний в пророцтвах Нострадамуса.Центурия 9,катрен 83.
Дуже злий на тебе що ти совокупилася з Каїном кривим.То тим більше як побачив твої криваві кишки, і твоє безумне лице,з розкоряченними ногами..-Папа Дьявол я стараюсь.
Кажу тобі, що навіть якщо твоїм половим партнером був би сам янгол небесний.То після  кишок,крові.слизу  з жіночої дирки,та пресмикання на камеру перед гомосексуальною Америкою ,навіть сам янгол  не залишився без вини.То я декілька разів отримував ,що ти совокупляешся з деревяною коробкою повною трупних опаришів.
А коли я мені стало шкода тюфяка-Боріса Моісеева.,то отримав слово .-Не жалій його.  То з цього я зрозумів,що твій хахаль  такий же немилосердний,як і твій пастирь- алекс  шевченков.Котрого десятки людей Словом Божим викривали,та він їх всіх гнилою падалью називав.......
Та головне  скажу ,побережись будь ласка.Провіряй слово на травень 2024, що сказав на гомосексуальну клоаку каліфорнію.Чергову дитину Дияволу не народжуй.Бо обломаешся так, що не зможеш нормально жити,коли прийде Христос в Судах своїх страшних.Хоч з соромом ,але вийдеш з Вавілону безумних.





Софійка-дитинко, послухай мене будь ласка.Молюся щоб в тебе було все добре,щоб ти була завжди з Господом , там де він тебе бачить.Щоб з часом збагнула ти,  що ні смерть, ні життя, ні Анголи, ні влади, ні теперішнє, ні майбутнє, ні сили,
ні вишина, ні глибина, ані інше яке створіння не зможе відлучити нас від любови Божої, яка в Христі Ісусі, Господі нашім! Римлянам 8:38
 Не з власної волі попав  в цю історію,в якій  справедливий Бог йде судить мерзотних содомлян Америки,за їхне розбещення та невірність.Як нерозумну овечку мене пастирь добрий Христос,провів  останні десять років в молитві та війні  супроти антихриста путіна , та його царства рассіянсьго. Ти також знаєш як Америка підставила наш народ український,вона з московітами забрала нашу ядерну зброю,під гарантії захисту.Коли почалась війна то допомоги було мізер,як кіт наплакав.В перші  місяці війни полягло десятки тисяч наших воїнів,тому що геть не було снарядів,а у кацапів було мільйони  мін та снарядів.Це було просто знищення та геноцид.Америка в цей час злочинно не допомагала,як навмисно щоб побільше українців померло.І тільки  через пів року, якийсь мізер почав приходити в Україну,та зараз і  тим не допомагають.Зрада Америки не  не забудеться ніколи.
28.06.2022 під Донецьком міна прилетіла впритул від мене,навіть через рік не відійшов від вибуху.Тепер знаю  що повністю не відійду ніколи.Мій спорт закінчився,хоч би для життя сил вистачило.Потихенько воюю в добровольчому загоні.З армії довелось неофіційно перевестись,у мене був командир гомосексуаліст.Ти навіть не уявляеш що це за біс,і як він мене за три роки неодноразово хотів підставить, знищить.Тепер  добре знаю, що сам Сатана може легко управляти будь якою темною людиною.Безбожник содомський ,від ранку до ночі на християнина буде замишляти зло.
За війну отримував, що буде йти два роки,встряска почнеться у путіна ,від третього місяця.То я готуюсь до цього.На все воля Бога,хай здійсниться Його Суд.Наскільки це точно,побачим.Маю надію.
Якщо почнеться, то ми нічого не пропустим. Біг ван на зрадників Америнських почнеться там де він вказаний ,центурія 9 катрен 83.
Софійка, якщо ти впевнена що гамериканці праведні перед Богом,то сміливо з трупною мухою совокупляйся,приймай опаришів тліну в своє жіноче лоно,будь як нерозумна Машка.
Але ти сама колись мені казала,що Марія хитра прехитра,що вона геть не християнка.Мабуть ви тоді посварились,та в цілому дуже влучна у тебе вийшла характеристика.Після десяти років я сам вже вивчив цю Марію,хоч і на відстані ,але вона дуже зрозуміла своею примітивністю,гординею Наталки Полтавки,бажанням ухватити доллар позеленіший а пеніс пожирніший.



 ебе не обирав,Марію також,


ID:  712745
ТИП: Поезія
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний
ВИД ТВОРУ: Вірш
ТЕМАТИКА: Філософська лірика
дата надходження: 17.01.2017 14:41:32
© дата внесення змiн: 10.05.2024 01:24:59
автор: Каминь

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (960)
В тому числі авторами сайту (10) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Аяз Амир-ша, 18.01.2017 - 10:17
Весь мир театр...
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  говорити
dashavsky: - патякати
Синонім до слова:  говорити
Пантелій Любченко: - вербалити
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
x
Нові твори
Обрати твори за період: