Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: мурашка: Перші кроки в лоні альма-матері - Острозької Академії! (1) - ВІРШ

logo
мурашка: Перші кроки в лоні альма-матері - Острозької Академії! (1) - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 6
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Перші кроки в лоні альма-матері - Острозької Академії! (1)

Якби-то почати цю вже півроку як почату оповідь і оповісти дещо з того всього, що сталося останнім часом? Мабуть варто просто почати, а потім як вже вийде.
Почалося все, звичайно, 23 серпня 1993 року о 23.55,але зараз не про те. У житті кожної людини є певні етапи: безтурботне дитинство, дитячий садочок, школа і ВУЗ(якщо пощастить). Перших двох мене благородно позбавили, а от з іншими двома вийшло трохи краще. Прийшло натхнення написати щось про останній( поки що) етап мого недовгого життя, а саме про моє спудейство, чи то пак студентство, якщо так вам буде зрозуміліше.
Якось  моя прекрасна мрія бути лікарем трансформувалася і перекосилася так, що вийшло що я стала спудейкою факультету романо-германських мов в одній досить непоганій академії. Не знаю чому і навіщо так сталося, але факт залишається фактом і для чогось це було потрібно. Пропустимо довгий період літа, очікування результатів вступу і період панічного подавання документів хоча б кудись і перейдемо відразу до посвяти.
Всіх нормальних абітурієнтів посвящали в студенти, а нас в спудеї. Надалі це дуже відображається на людях, можете мені повірити. Ректор щось там говорив і багато смішних чоловічків в дивних мантіях розказували нам про важливість нашого вибору, прекрасність академії і бла-бла-бла… Але нам було зовсім не до того. Нам як завжди пощастило ( абсолютно ясний факт що мені завжди щастить і далі ви зрозумієте чому), на вулиці валив дощ і нас всіх запхнули в чудову аудиторію під назвою П-3. Першокурсників всіх факультетів разом з батьками, дідусями, бабусями , сестрами, братами та іншими родичами навіть для безрозмірної аудиторії П-3 виявилося забагато, тому наша посвята була схожа на проїзд у маршрутці  Остріг-Рівне в п»ятницю після 3-ої пари, але про це згодом. Нам ще трошки повішали локшину на вуха і нарешті відпустили, але це було ще не все. Потім нас привітала наш декан з прекрасною англійською вимовою радянських часів і здається на цьому кошмари дня «посвяти в спудеї» закінчилися. Чесно кажучи, далі пам»ятаю не дуже, тому перейдемо відразу до знайомства з групою.
Було проведено суперчесне оцінювання наших знань і розділення нас по групам за рівнем наших знань, але чомусь, абсолютно випадково, до нашої  групи потрапили люди, прізвища яких починалися з літери «П», «Р», «С» і «Т». Спочатку розповім про двох людей, які спочатку були в нашій групі, а потім вже не були. Першим був хлопець, дитя з вигляду, з довгими патлами і за яким вже бігали купами дівчата. Але потім виявилося, що він розумніший від нас і в деканаті щось там наплутали і його перевели в 1 групу (наша 2-га, а точніше 122). Але чомусь в мене закралися такі сумніви, що через дефіцит хлопців на ін»язі його перевели в групу, де не було так багато хлопців як у нас. В нас було їх аж 3! Надзвичайно багато для підгрупи і тому їх в нас залишилося всього лише 2. Другою «перехідною» особистістю була дівчина, яка сказала що ми всі тупі, а вона розумна і що їй не подобається колектив нашої групи( так і сказала! Прямо коли її запитали що вона думає про свою групу). Цього наша група стерпіти не змогла і її перевели в іншу групу. Отже тепер про саму групу. Почнемо з хлопців. Анрій, чи то пак Ендрю ( як він воліє себе називати) недурний, але жахливо лінивий хлопець, який завжди вміє викрутитися нічого не знаючи, талант очевидний; намагається читати реп (ховайся в жито, накривайся колосками), трошки схожий на тхора, а загалом непоганий і добрий  хлопець. Тарас, він же Жора (чому Жора, ніхто не знає. Тільки Ендрю) , дивакуватий, але розумний, легко піддається впливу свого сокамерника на квартирі, тому часто друшляє пари, нічого не вчить і завжди десь не з нами, коли його щось запитують здивовано кричить: «Аааа!...». Зате це завжди веселить всю групу. Лариса, темна конячка про яку ніхто нічого не знає, розумна, але дуже тихенька, ніколи не висовується. Катя, цікава, неординарна і унікальна особистість яка завжди виконує те, що задано, що доволі дивно в нашій групі, за це її чомусь не люблять, але вона класна. Таня, вважає себе дуже гарною і розумною (якщо з першим ще можна трохи погодитися, то з другим вже важче). Чимось схожа на Ендрю, може з нічого зробити щось і викрутитися з ситуації. Теж цікава, з нею приємно дискутувати, принаймні вона виявляє до цього бажання, ентузіастка і егоїстка. Далі в ряду сиджу я , але мене ми пропустимо. Руслана, дуже тихенька, навіть коли запитають мовчить, ніхто не знає навіщо вона пішла на англійську філологію, з англійською вона трохи не ладнає і не має навіть бажання ладнати. Юля, ентузіастка, блондинка, виявляє бажання щось робити, щось намагається, загалом непогана дівчина. Лєна, просто нормальна людина, паталогій не виявлено:). Маша, творча і цікава, атеїстка, з нею можна гарно поспілкуватися, але тяжіє до течії «бути як всі». Ось так я бачу нашу групу, люди звичайно набагато складніші, ніж я їх описала, але це лише загальні ескізи моїх суб»активних вражень. А загалом група в нас найкрутіша і найкраща!

ID:  268844
Рубрика: Проза
дата надходження: 06.07.2011 14:19:30
© дата внесення змiн: 06.07.2011 14:27:50
автор: мурашка

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (552)
В тому числі авторами сайту (2) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

stechynsky, 22.02.2012 - 08:58
неправда, в мене було на один бал менше від норми, тому мене й перевели..
Дитя з довгими патлами cry
 
мурашка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
але ти від нас все одно далеко не втік tongue довгі патли це круто biggrin
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: