Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Fightforthesocium: FC Fair Court 1 - ВІРШ

logo
Fightforthesocium: FC Fair Court 1 - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 3
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

FC Fair Court 1

FC "Fair Court":
Я оголошую полювання на дітовбивць і вбивць підлітків, педофілів і втягувачів у проституцію цнотливих дівчаток, тому-що це найбрудніші і найогидніші злочини проти людства які вбивають та ламають невинні тіла і душі, психіку, забруднюють та знецінюють чисте і невинне у соціумі. Ми повинні викорінити ці речі у світі по всій планеті для того щоб вирощувати здоровий та чистий фізично психологічно та духовно соціум. Злочинці які скоюють ці злочини є невиправно аморальними представниками людства з мертвою душою, які заслуговують на найжорстокіше покарання згідно тяжкості злочину.

Не будь на землі паразитом що живе за чужий рахунок. Будь повноцінною людиною.

Я оголошую війну домашньому насильству

Я оголошую війну за людство проти педофілії, розбещення неповнолітніх, втягнення неповнолітніх у проституцію (особливо цнотливих дівчаток), прихильникам жорсткого сексу та згвалтувань. По всій планеті всіма доступними способами і методами.

Квітка папороті:
Я приєднуюсь до війни за владу інтелекту порядності справедливості та правосуддя на всій планеті.

На мою думку світ потрібно вчити поважати та цінувати милосердя добро невинність та наївність а не використовувати їх в своїх часто досить брудних та нечистих огидних цілях.

Я вважаю що потрібно покарати всіх винних у розв'язанні війни Росією проти невинного ні в чому населення  України. Разом з цим потрібно покарати всіх учасників військових дій проти невинного ні в чому населення України згідно важкості та жорстокості їхніх злочинів. Паралельно з цим потрібно проводити процес роззомбування населення цієї країни від багаторічного зомбування.

Все своє життя я вважала що найвища цінність на планеті це людське життя. Сьогодні я переоцінила свої цінності. Хороша правильна наближена до досконалості або досконала система, яка керує різними процесами у соціумі може зробити на багато більше ніж будь-яка людина. На сьогоднішній день я щиро переконана що правильна система цінніша ніж людське життя і заради влади досконалої системи в якій все буде справедливо і всі достойні будуть щасливі я б пожертвувала собою.

За своє життя я здобула певний досвід, взнала багато цікавих речей, зробила певні висновки. Одним з цікавих висновків є те що, на мою думку, у кожного з нас є місія у житті, шлях який ми повинні пройти не дивлячись на те чи бажаємо ми цього чи ні.

Я не знаю скільки ще буду жити через певні обставини мого життя, тому хотіла сказати одну річ. Якщо я зникну безвісти або моя смерть буде підтвердженою і я не буду мати можливості адекватно відреагувати на події в Україні... Якщо росія вирішить використати ядерну зброю проти населення України і станеться трагедія, вважайте що я оголосила джихад всім причетним до винесення цього жахливого  рішення та всім політикам, військовим, олігархам та тим хто має владу які підтримуватимуть дане жорстоке нелюдське рішення.

В Україні є організація "Femen" яка бореться за прийняття в Україні закону по якому правопорушником буде рахуватись не проститутка а клієнт який купив її сексуальні послуги. Я обдумала це питання і дійшла висновку що це дієвий спосіб боротьби з проституцією і допоможе її повному викоріненню з суспільства. Я приєднуюсь до боротьби за прийняття такого закону, при чому добре було б прийняти його не тільки в Україні а і у в всіх країнах світу щоб таким чином захистити жінок і очистити соціум від подібного бруду і ставлення до живої людини.

Життя складається з дрібниць. Кожна дрібниця несе у собі різну вартість згідно наповнення і доповнює чашу життя.

за злочини скоєні проти українського народу та проти української держави яка турбується про свій народ оголошую полювання на членів ФСБ які приймали участь та підтримували скоєння злочинів проти українського народу і української держави до повної нейтралізації загрози задля спокійного життя та розвитку мого народу і моєї країни яка про нього турбується.

За злочини проти народу України. За участь у створенні напруження всередині українського народу, за участь у створенні воєнного конфлікту на сході України від початку його зародження закликаю засудити справедливим судом колишнього члена ФСБ Ігоря Гіркіна (Стрілка).

Запрошую всіх приєднатися до України у війні проти Росії. Кожен чоловік чи жінка, кожна людина навіть найменша не буде зайвою. Всім буду рада.

за злочини скоєні проти українського народу та проти української держави яка турбується про свій народ оголошую полювання на членів ГРУ Росії які приймали участь та підтримували скоєння злочинів проти українського народу і української держави до повної нейтралізації загрози задля спокійного життя та розвитку мого народу і моєї країни яка про нього турбується.

Підчас свого життя я притримуюсь деяких правил поведінки. У мене добре серце і чутлива душа і сильна совість. Тому я максимально стараюсь не ображати не заслужено нікого. Я дуже страждаю якщо ображаю когось не заслужено. По цій причині перед винесенням кожного важливого рішення я довго думаю, приглядаюся до людини, її дій та рішень.

Але якщо я назбирую достатню кількість доказів про невиправдану жорстокість людини, особливо до невинних або про причетність її до жахливих злочинів чи мовчазної згоди та підтримку скоєння жахливих злочинів проти невинних, моя рука не тремтить а погляд і серце чисті.

Україні потрібно боротись з засиллям російської агентури і корупцією.

Не сій бруду на землі. Не ламай і не трави слабших якщо вони не вчинили злочину над невинними

Я хочу щоб ми всі люди на планеті об'єднались під одним небом, під одним всесвітом. Без релігійних війн, без війн в ім'я богів.

Квітка папороті:
Аналізуючи своє минуле під призмою нової отриманої інформації та набутого досвіду я зрозуміла деякі факти. Організація шолома слідкувала за мною як мінімум з 14 років мого життя. Вони знали мою сім'ю. Вони спостерігали як я росла і весь мій життєвий шлях. Не розумію чим саме я могла зацікавити їх. Я народилась в ніч на Івана Купала о 1.15 після півночі. Мої батьки народились у християнські свята. Тато арієць. Мама українка. Шолом і організація спостерігали як я у молодості намагалась вижити у цьому жорстокому холодному світі. Я не зробила нічого за що мене можна було б вбити. Не порушила жодних законів але вони поставили мені клеймо проститутки і прирекли до смерті у жорстоких катуваннях. Я це зрозуміла проаналізувавши спогади (вони посилали мені знаки) Вони чомусь не втілили вирок у життя, а відтермінували його на багато років, продовжуючи переслідувати мене і мою сім'ю. Неодноразово я думала що я божевільна тому-що вони посилали мені хворі думки. Вони посилали мені сни і я думала що це Бог щось хоче від мене. У 2014 і в 2015 роках мої батьки загадковим чином померли. Я вважаю що шолом і організація мають до цього відношення але не маю доказів. Сім років тому я зустріла проповідницю шолома в інтернеті і образила її тому-що розізлилась що вона проповідуючи про бога закликала на релігійну різню з мусульманами лише через те що вони нехрещені. В ту ж ніч хтось з їхньої організації прийшов до мене додому у сні і згвалтував мене. А на слідуючий ранок я прочитала в інтернеті послання-погрозу від проповідниці. П'ять років тому шолом і організація прийшли особисто у мій дім де я жила зі своїми дітьми. Вони оселились у моїх сусідів і тому я прийняла їх як друзів. П'ять років мені знадобилося щоб зрозуміти хто такі ця організація. Вони п'ять років погрожують дітям, маніпулюють моїм добрим милосердним серцем. Хтось з них п'ять років тому пустив кров носом моєму сину. Вони чіпають невинних, переслідують ні в чому не винних дівчат. Примушують робити різні речі, погрожуючи невинним ні в чому людям. Люблять коли перед ними стоять на колінах. Вони неповноцінні недорозвинені боягузливі підлі аморальні нелюди і гвалтівники а не боги як вони себе називають. Я не поважаю ні чоловіків ні жінок в їхній організації. Це хвора ракова пухлина планети яка прагне володіти світом. Вони не одноразово захищали педофілів, гвалтівників та розбещувачів, казали що переслідуватимуть і катуватимуть невинних дівчат і дітей. Казали що жінок і дітей потрібно травити тільки через те щоб вони знали своє місце. Моя душа плаче через те що такі виродки мають таку владу на планеті. Вони будуть вирощувати і вирощують гвалтівників та розбещувачів, аморальних виблюдків які будуть погрожувати дітям та невинним і топтатися по свободі, справедливості та добру.

Я оголосила війну Шолому його проповідниці та їх організації щоб захистити людей від цих хворих недобогів

Шолом і організація вербують молодь. Я особисто бачила молодого юнака, можливо підлітка. Вони опоганюють чистих, збочуючи забруднюючи їхній мозок і бачення, поширюючи свої хворі норми.

Шолом і організація називають себе святими чистими і порядними богами, тим самим огидно опоганюючи та забруднюючи святість чистоту та порядність інших людей своїми нормами та вчинками

Безкарність породжує нові злочини.

Любов Добро довіра і наївність це зло через яке тебе можуть зрадити використати та підставити у цьому жорстокому реальному світі.

На мою думку, Справедливість може бути тільки там де ми або хтось інший присудить справедливий суд.  Там де суду немає є беззаконня і влада покидьків.

Квітка папороті:
Путін виростив складний соціум навколо себе у Росії. Він побудував міцну неприступну імперію з різними складовими і багатьма союзниками. Минулого разу я помилувала його за інтелект, безкровну операцію в Криму і відносну стриманість і некровожерливість. На сьогоднішній день я розчарувалась у ньому. І, як ви вже знаєте, оголосила йому війну. Без союзників я лише безсила жінка. Моя сила у однодумцях. Дорога в цій війні буде довгою і так як мені погрожують, я не впевнена що побачу кінець цієї битви з винними у злочинах проти української нації. Я шукатиму шлях та методи щоб дістати всіх злочинців включно з Путіним для справедливого суду. Доки буду дихати. Ситуація дуже складна але нічого неможливого не існує. "Дайте мені точку опори і я переверну землю ". Українські чиновники благали перед вторгненням Россії що вони не збираються нападати на Донбас. Я благала не нападати на Україну. Ми не хотіли війни. Зараз. Ситуація змінилась. Ми цю війну не розпочинали. Я приймаю виклик. І не пробачу геноциду свого народу. І не віддам його на репресії. Ми Путіну і його шайці не брати. Ми не брати всім хто радіє смертям і стражданням наших дітей, нашої нації. Я буду воювати за свою націю і за покарання всіх винних у її стражданнях доки буду дихати і докладу до цього всі свої сили та вміння, зберу для цієї битви всіх кого зможу. Приєднуйтесь. Українська нація, український народ потребує вас. Російська опозиція та непокірний народ теж потребують вас.

Абсолютної довіри заслуговує лише Бог (якщо він існує). Все інше і всі решта повинні мати докази і потребують перевірки. Перестраховуватись потрібно підчас кожного рішення і перед кожним кроком. Якщо не перестрахувався, не ображайся якщо відчуєш ніж у спині або підеш хибним шляхом. Таке трапляється.

Я вважаю жорсткий секс одною з форм згвалтування. Я веду боротьбу з пропагандою жорсткого сексу і виправданих або невиправданих  згвалтуваннь. Секс має бути лише за взаємною згодою. Якщо пара домовилась про жорсткий секс то тоді і лише тоді він має місце.

Я хотіла б обговорити з вами одну дуже важливу річ. Переслідування за провину. На мою думку кожен повинен відповідати лише за свої провини та вчинки і тільки за те що сам зробив. Я не знаю як у Бога. Я кажу про свою власну думку і позицію. На мою думку рідні та близькі не повинні відповідати за чиюсь помилку чи злочин. Переслідувати близьких які ні в чому не винні це те ж саме що саджати до в'язниці дітей, батьків, коханих, внуків за чиюсь помилку чи злочин. Я проти цього. Якщо ви будете боротись з течіями та напрямками які переслідують та пропагують переслідування невинних не за їхні провини та злочини я буду вам дуже вдячна. Бережіть себе будь ласка.

Я оголошую війну нестачі питної води, ліків та їжі на планеті.

Гниль має бути безжально ампутованою задля збереження здоровим і живим всього організму.

Sheerrevenger@

Всі дітовбивці для мене собаки. Без права на реабілітацію.

Вбивство через випадковість або підчас самозахисту разом зі щирим сильним каяттям я розумію. Каяття це хороша річ особливо коли вбивство сталося ненавмисно через випадковість.

Що ми зробимо те буде зроблено. Що ми не зробимо те зроблене не буде якщо хтось інший не зробить. Все в руках людей . Досить винити у всьому Бога. Потрібно брати і робити.

Я проти виправдання вбивств дітей будь-ким в будь-яких обставинах. Я оголошую війну всім пророкам всім релігіям і всім богам які виправдовують або дозволяють вибивання невинних наївних деколи не слухняних дітей або підлітків. Діти та підлітки це майбутнє і цвіт нашого виду. Я нікому і нічому ніколи не забуду і не пробачу жодного навмисне вбитого дитячого життя. Байдуже це людина чи Бог. Я молюсь всесвіту і вищим силам. Я не знаю хто мені допомагає у житті, просто відчуваю цю допомогу, бачу її. Тому молюсь тим вищим силам які мене супроводжують у житті щоб вони врятували людство і послали на землю справедливість і рай для діток підлітків та невинних жінок та невинних людей. Всіх рас релігій та поглядів без виключення.

Я оголошую війну всім сутностям і людям які шкодять та вбивають або закликають чи дають дозвіл шкодити та вбивати дітей підлітків та невинних людей чи людей які не заслуговують на жорстоку смерть (блудниць, грішників які не шкодять дітям і невинним). Приєднуйтесь . Буду всім рада.

У світі має бути справедливість і захист дітей підлітків та невинних і слабких.

Добре було б щоб ви вели пропаганду наших цінностей у кінематографії, мультиплікації. Щоб ви зобразили нашу війну з шоломом і його живодерами та дітовбивцями в сценаріях і на екрані телебачення. Щоб навертати соціуми на нашу сторону і виховувати правильне бачення, правильний світогляд, правильні цінності.

Досліджуючи організацію шолома протягом 7 років я зробила про неї такий висновок. В організації шолома брудний збочений наскрізь прогнивший сцикливий мозок. Ледь що відразу дітками прикриваються. Це підлі підступні лицемірні підлизливі коварні брехливі нелюди.

Хто воює проти українського народу, той воює проти мене і є моїм ворогом. Нічого особистого.

У цьому світі у боротьбі і війнах бути порядним та чесним важко особливо тоді коли ворог підступний підлий ниций коварний брехливий. У цьому світі бути добрим довірливим та наївним небезпечно. Небезпека та зрада може зненацька підкрастися від тих від кого не чекаєш. Довго спілкуючись з шоломом і його організацією я зробила висновки що для цих людей немає заборон ні моральних ні етичних. Таких підступних зрадливих покидьків які прикидаються друзями та прикриваються дітьми я ніколи раніше не зустрічала. Будьте обачними у боротьбі з ними тому-що вони безжальні і підлі аморальні з хворою фантазією. Вони у очі будуть казати одне а на справді плануватимуть інше. Це беспредельщики (люди які здатні абсолютно на все заради досягнення власних цілей) для яких немає нічого святого. Я все не можу перетравити те як у нашому світі могли з'явитися такі ниці недостойні підлі здатні на все нелюди. Та ще й у такій кількості та при такій владі. Це злоякісна пухлина нашого світу яку потрібно лікувати або видалити щоб не пішло ще більше зараження. Бережіть себе 🙏

Брудні тварини (шолом і його організація) розділяють між собою та своїми прибічниками рай на землі який дарують їм їхні потойбічні покровителі тоді коли невинні діти підлітки, жінки і всі люди захлинаються у стражданнях та вмиваються своєю кров'ю😭

Я мрію про воїнів-захисників діток підлітків невинних у жорстоких злочинах жінок і людей. Про воїнів які будуть все своє життя боротися захищаючи цих людей від усіх ризиків та небезпек, оберігаючи їх, турбуючись про них. Ще моє серце мріє про воїна який буде сумувати за тим що я помиратиму у жорстоких катуваннях, загинувши у нерівній схватці після підлих зрад, намагаючись захистити дітей підлітків та невинних у жорстоких злочинах жінок та людей і свій народ від лютих ворогів, деякі підлі з них переслідували мене багато років і всі вони переважають кількістю та силою. Бережіть цей світ. Любіть його і намагайтесь зробити тут рай для тих кого ми тут любимо та захищаємо. Боріться навіть якщо не бачите результатів. Не зупиняйтесь ніколи. Дякую що були зі мною. Люблю вас.

Поки я спілкувалась з шоломом і його організацією протягом останніх 5 років, до мене надійшла інформація про те що я не перша на кого так жорстоко і підступно полюють, готуючи до жорстоких катувань. Я зробила висновки що ця організація вже багато років переслідує і катує різних людей і я переконана що ці люди не заслуговували на таку смерть. Ці покидьки не зупиняться самі ніколи. Вони кажуть що роблять що хочуть і ніхто їм не завадить. Це укріплює мої переконання у заклику до всіх до протистояння і війни з цією організацією та з силами що їх покривають і дають владу на землі.

Вивчайте психологічний тип своїх ворогів та логіку їх мислення по їхніх вчинках та рішеннях. Це допоможе будувати теорії по їхніх можливих майбутніх рішеннях і бути на крок по переду.

Телебачення, кінематографія та мультиплікація, книги та друковані масмедіа. Весь інформаційний простір дуже важливий для формування бачення та світогляду, характеру особистості та сформованих у ній різних норм. Добре було б просувати в інформаційному напрямку у різних напрямках ідеї які просуває започатковане мною братство "насіння" або нашої війни за захист дітей підлітків та невинних у тяжких злочинах жінок та невинних. Формувати норми порядності та людяності, честі, хоробрості, боротьби за справедливість та правду. Вирощувати чистий порядний соціум який буде захищати дітей підлітків та невинних у жахливих злочинах жінок і невинних.

Привіт. Мені погрожують і я не знаю скільки ще я буду жити тому хотіла поділитися з вами роздумами на одну тему по війні в Україні. Ходять слухи що Путін погрожує використати тактичну ядерну зброю по невинному ні в чому населенню України включаючи дітей підлітків жінок вагітних та людей похилого віку. Я йому вірю. Він та його оточення здатне прийняти подібне рішення. Всі причетні до прийняття подібного рішення повинні понести жорстоке та справедливе покарання. Окрім винесення справедливого вироку (на мій погляд це має бути джихад всім причетним) потрібно змінити повністю все владне керівництво Росії. Потрібно робити удар на випередження до того як постраждає невинне населення України в страшних нелюдських муках. 🙏

Дозволяю і схвалюю і благословляю вас на те щоб всіх чоловіків і жінок які погрожують катуванням смертю чи пораненням безневинним ні в чому дітям і підліткам відловлювати і нейтралізовувати. Це війна за добро проти зла. За чисте проти гнилі. За любов і майбутнє проти жорстокості.

Я зробила все що могла для захисту невинних у цьому світі. Віддала всю себе їм до останньої краплинки. Та я лише маленька беззахисна безсила безпомічна жінка з поламаним телефоном. Без вас нічого не буде і все закінчиться з моєю смертю. Будь ласка не залишайте невинних сам на сам з небезпеками у цьому жорстокому кровожерливому світі. Майбутнє і доля людей у ваших руках. Довгий шлях завжди розпочинається з маленького кроку. Завжди намагайтеся досягнути своєї цілі і мрії навіть якщо вони здаються непід'ємними і всі відмовляють вас. Дякую вам що були зі мною.

Я думаю що в війні проти Росії мені потрібно починати робити превентивні удари для попередження наслідків для мого народу. Він достатньо вже настраждався. Я оголошую полювання на всіх високопосадовців та всіх впливових осіб які мають вплив на ситуацію, що підтримують та пропагандують нанесення ядерного удару по моєму народу.

FC "Fair Court":
Беручи участь у різних війнах і протистояннях не забувайте про те що потрібно берегти мирне населення.

Оголошую джихад тим хто натравив Росію на Україну. Я не знаю що це за люди чи творіння але вони повинні відповісти за безневинні людські жертви. Я маю на увазі не звичайних людей які вели пропаганду а маріонеточників, кукловодів. Все завжди починається з однієї людини або з групи людей (або вищих творінь чи сил) Я буду їх шукати а до того часу попередньо оголошую їм джихад.

Дякую всім хто був зі мною раніше, хто є зі мною зараз, всім хто не відхилився від мене, всім хто відхилявся але повернувся до мене. Дякую Вам всім. Всім хто допомагає моєму народу. Благословляю Вас всіх. Хай вищі сили і всесвіт дарують вам і всім кого ви любите те що ви насправді потребуєте і ніколи не залишають вас без допомоги у важкі часи, допомагають у всіх добрих мріях і починаннях💗. Благословляю вас. Дякую вам!🙏🇺🇦

Закликаю всіх нацистів світу відмовитись від переслідування євреїв через походження і від переслідування психічнохворих і від расових і релігійних війн (будь ласка тільки захищайтеся або наносьте превентивні удари для захисту). Давайте ділити людей тільки на невинних і на тих хто заслуговує на справедливий суд через свої злочини.

Шолом і організація називають себе святими чистими і порядними богами, тим самим огидно опоганюючи та забруднюючи святість чистоту та порядність інших людей своїми нормами та вчинками.

Шолом і організація забруднюють честь та гідність Ісуса Христа та його мами Діви Марії своєю пропагандою в інтернеті, відвертаючи людей від вчення Ісуса Христа. Я оголошую війну в Ім'я чистого та святого Ісуса Христа та його мами Діви Марії проти Шолома і його організації і вимагаю справедливого покарання за забруднення честі та гідності Святих Ісуса та Марії та відвернення від вчення чистого Арійця.

Закликаю всіх Арійців світу об'єднатись для захисту честі і гідності Ісуса Христа та його мами Діви Марії у війні проти Шолома і його організації яка відхиляє від вчення чистого святого Арійця поливаючи брудом його і його маму.

У світі я воюю на стороні правди милосердя любові і миру

7 з половиною роки тому. Коли я прийшла на сайт rc-mir.com (його зараз закрили) як sheerrevenger@. Я зустріла Проповідницю Шолома (або його самого) яка публікувалась під ніком Шолом. Вони цитували Біблію і збирали людей в свою організацію, пропагували різні ідеї, називали себе богами (проповідниця називала себе матір'ю славян). Вони намагались завербувати мене і агітували приєднатись різати мусульман. Я вибухнула в люті і образила їх, після чого почала проти них війну в інтернеті, намагаючись як можна більше людей відвести від них. Тому я почала пропагандувати і писати вірші на релігійну тематику. Я щиро люто молилась щоб Бог послав мені знак того що я можу говорити про Ісуса і про релігію тому що я звичайна грішна жінка і протягом свого життя часто помилялась. На наступний день коли я йшла з вулиці у будинок і вже трималась за двері коли раптом пішов дрібний дощик я оглянулась і у небі побачила веселку. Після знайомства з Шоломом і його організацією я розумію чому мені не послали знак у сні (люди посилають тепер сни і так викривлюють послання Бога. Снам більше вірити не можна) Кілька років тому коли я перечитувала щоденник шолома я знайшла ще що вони принижують там честь і гідність Діви Марії і Ісуса Христа. Вчора я оголосила війну за честь Діви Марії і Ісуса Христа. Сьогодні я починаю читати Новий Заповіт з Біблії щоб розповісти вам з якими словами з Нового заповіту я погоджуюсь. Мені послали веселку. Мені дозволили говорити. Люблю вас. Бережіть себе 🙏

Я прихильниця думки що все рано чи пізно стане явним. Всі секрети розсекретяться. Кожен вчинок чи думка буде відомою. Раджу всім ретельно думати перед кожним вчинком, фільтрувати кожну думку щоб було не соромно перед своїми близькими та перед людьми яких ми любимо та поважаємо.

Боротьба з течіями та напрямками, які пропагують вбивство та відповідальність невинними за злочини які вони не скоювали (рідними та близькими злочинця такими як діти, батьки, кохані і інші.). Кожен повинен нести відповідальність лише за свої провини та злочини.


За злочини проти українського народу і проти інших народів (у війнах з якими брала участь ЧВК Вагнер) оголошую джихад Євгенію Пригожину  До повної нейтралізації його діяльності.

У нашому світі з давніх часів відбувається полювання чоловіками на цнотливих дівчаток (заради збагачення їхньою енергією). Я вважаю що це є негуманним видом відьомства та є нелюдяним. Це можуть робити тільки недотварини. Я оголошую полювання на цих "мисливців за цнотою", які бажають збагатитися енергією цноти. До повного викорінення цього явища на планеті. (Я не маю на увазі пошук цнотливої дружини).

Вмієш наносити удари, вмій тримати удари.

по моїм даним Шолом і організація (я раніше згадувала про них на цьому каналі. Перегляньте будь ласка інформацію про них опубліковану раніше) вирощують в жінках у матках на енергетичному рівні щось мені невідоме, використовуючи жінок як біоінкубатор. І потім люто катують. Розповсюдьте будь ласка цю інформацію серед людей щоб вони шукали винаходи які зможуть захистити невинних жертв недолюдей. Вищі сили вам у допомогу

Розміновуючи мінні поля ми не розміновуємо з розрахунку одна міна на одного підірваного сапера. Тоді чому у злочинності (дітовбивста, педофілія, згвалтування, вбивства невинних і таке інше) ми виносимо вирок після складу злочину а не попереджаючи його? Потрібно щось міняти.

ID:  988621
ТИП: Проза
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний
ВИД ТВОРУ: Вірш
ТЕМАТИКА: Філософська лірика
дата надходження: 13.07.2023 09:52:27
© дата внесення змiн: 04.08.2023 16:42:20
автор: Fightforthesocium

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (71)
В тому числі авторами сайту (0) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  говорити
dashavsky: - патякати
Синонім до слова:  говорити
Пантелій Любченко: - вербалити
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
x
Нові твори
Обрати твори за період: