Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: Диверсія "Н. САВЧЕНКО" - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: Диверсія "Н. САВЧЕНКО" - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 5
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Диверсія "Н. САВЧЕНКО"

							Диверсія « Н. САВЧЕНКО»
Народний депутат Верховної Ради Надія Савченко заявила спочатку про те, що Україна повинна вибачитися перед Донбасом, а тепер вона заявила, що Президент України Петро Порошенко повинен вибачитися перед Віктором Януковичем і передати йому посаду. Абсурдність цих заяв, їх провокаційність та антидержавність, не кажучи вже про направлення проти України та здорового глузду, здається, очевидні. Але вони закономірні.
Якщо подивитися кінохроніки часів знищення «ворогів народу» довоєнних часів, а це період десь з 1933 по 1940 роки включно, то кидається в очі, і про це багато писали закордоні журналісти, що всі «вороги» спокійно і навіть завзято визнавалися в неймовірно безглуздих своїх підривних діяльностях – щось на зразок організації кілометрових підкопів під державні установи і  тому подібне. Все це пояснити можна було тільки одним: вже в ті часи в Радянському Союзі вельми ефективним було зомбування людей.
Зараз широко представлена література по питанням фактичного вивчення та застосування різноманітних практик широкого зомбування людських мас в Радянському Союзі, а не тільки окремих людей. Хоча тут не можна не згадати як після розвалу СРСР по країні прокотилася хвиля дивних самогубств представників високої номенклатури як Держави, так і КПРС, - роздавався телефонний дзвоник, людина брала слухавку, мовчки слухала, клала слухавку і робила крок через вікно багатоповерховкі до землі. Це один із описаних в пресі випадків.
Царська Росія, СРСР та сучасна Росія ґрунтуються на брехні, підлості, агресивному і необмеженому шовінізмі тощо, що зараз називається одним словом – рашизм. При цьому зомбування широких мас народу набуло філігранності. В цьому відношенні велику роль мають «ідоли» - всі ці Павліки Морозови та Павки Корчагіни, Матросові та Космодем’янські тощо. Всі ці ідоли завжди організовувалися для внутрішнього ужитку, але поряд з цим була розроблена система створення різноманітних засобів зовнішнього ужитку, про які в часи мого юнацтва іронічно казали: «Росія є батьківщина рожевих слонів». Країни, які утворилися на руїнах СРСР, мають багато шлейфів від Советікусу та Більшовизму, і одним із них є потреба мати своїх ідолів. То, як кажуть, сам Бог велів Росії цим скористатися. Про таку «працю» спецслужб Росії можна написати дисертацію. При цьому користуватися треба буде тільки відкритими джерелами.
Безумовно, перший успішний проект такого ґатунку був виконаний ще в Радянському Союзі і назву йому можна дати «Валентин Мороз».
В Інтернеті інформація про Валентина Яковича Мороза представлена широко. Вікіпедія лаконічна: український історик, один із найбільш радикальних представників українського національного руху, бувший політичний  в’язень, політичний дисидент, автор більше 30 книг. Ця людина мужньо пройшла через всі випробування радянської репресивної машини – дійсні голодовки протесту і годування силоміць через капельницю, карцери та все таке інше. У 1979 році його разом із ще чотирма політв’язнями обміняли в Нью-Йоркському аеропорту на двох громадян СРСР, які були засуджені в США на великі строки за шпигунство. Валентин Мороз став вільним, але те, що він почав говорити, що почав пропагувати було шоком для всіх, хто боровся за цього видатного дисидента, патріота України. Фактично він став рупором руйнації українського націоналізму. Валентин Мороз досі живий – в цьому році на своє 80-річчя він видав наступну свою книгу. Але хто зараз його знає? Чому він був відсутній в бурхливий період становлення українського націоналізму під час формування самостійної України? Бо це був і досі є вельми успішний проект «зомбування ідола», через який вельми підступно виконувалася руйнація того, що він представляв як «ідол».
Знаючи все, про що я говорив вище, подивимося на героїню Надію Савченка, яка повністю вписується у систему формування ідола.
Якщо проаналізувати те, як вона потрапила в полон, що про неї говорять ті, хто знав її до полону, те, як її певний час тримали на окупованій території, потім перевезли до Росії, як тримали в тюрмі, як при цьому їй дозволяли робити демонстрації її патріотизму, як вона оголошувала голодовки, але при цьому чомусь завжди залишалася у гарному тілі, як в Україні почалася та розгорнулася компанія по її звільненню, а потім до цього була приєднана закордонна громадськість і навіть закордоні політики, як її підхопила на свій прапор «Батьківщина», як вона була звільнена і як вона поступово із палаючої патріотки перетворилася на фактичного ворога України, то можна побудувати таку схему.
Певні російські служби достатньо ретельно шукали між полоненими українцями кандидата на «Троянського коня». І в цьому велике значення мав психологічний портрет кандидата. А для цього потрібний був час на певні випробування, які давно сформовані таким чином, що людина, до якої їх застосовують, не усвідомлює те, що її тестують. Напевно, що через таке сито пройшло багато людей і раптом – ідеальний кандидат: мало освічений і має «рильце у пушку»; жінка, що вже підкупає; рівень інтелекту вельми не високий, але з амбіціями, які не мають повного задоволення; має здатність на екстравагантні вчинки; достатньо молода; більш-менш приваблива і не має вираженої харизми. Проби показали, що стосовно неї можна застосовувати засоби психотропного та психотронного зомбування з глибоким зануренням у Підсвідомість. Далі – справа суто технічна і результат зусиль чорних Кулібіних ми бачимо.
Неймовірно важливим фактором було те, що «Батьківщина» поставила Н. Савченко першим номером у своїх виборчих списках. Гарний піар-хід, але є цікаве  питання: «А якась інша партія, яка тоді грала на політичній арені, здатна була на такий вчинок? Судячи з усього – ні! Тільки Ю. Тимошенко була здатна на таке, але тоді виникає інше питання: «А як ця ідея прийшла до неї?» Відповідей може бути декілька, але, враховуючи позицію, яку займає стосовно Президента і навіть України ура-патріотка Юлія Тимошенко, можна уявити, що тут не обійшлося без «певної допомоги».
Далі відбулося те, що відбулося і є гарні аналітичні дослідження цього, які показують як красиво Президент нейтралізував диверсію «Н. Савченко» - нема рації переказувати. А от те, що Савченко поступово скотиться до відвертої шкоди стосовно Української держави, є новація, тому що на рівні ватників в Україні це працює, як і працює відвертий оскаженілий популізм Ю. Тимошенко та Олега Ляшка.
Отже, при всій абсурдності цієї ситуації, можна вважати, що диверсія «Н. Савченко» Росії вдалася. Цікаво, який фортель викине цей Троянській кінь далі?

ID:  696526
Рубрика: Проза
дата надходження: 24.10.2016 19:58:38
© дата внесення змiн: 24.10.2016 19:58:38
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (437)
В тому числі авторами сайту (13) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Нам повертають людей овочевих... friends
 
Віктор Хадсон, 25.10.2016 - 02:32
Цікава та вірогідна версія. На мою думку, хоча Надія Савченко спроможна керувати літаком, це ще не значить, що вона здатна керувати державою. Так чи не так, я не можу зрозуміти, що вона робить.Така ж історія з Тимошенко.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Віктор Хадсон, 25.10.2016 - 23:39
Це різні історії. Савченко - зомбована дура, а тимошенко підла розумниця.
 
Повністю з вами згідна на рахунок того, що над нею попрацювали, промили мізки.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Крилата (Любов Пікас), 24.10.2016 - 21:42
Але матеріал для цього був вибраний точно, Вас, наприклад, не вдалося би так обробити. Мені прикро пам'ятати, як поети та поетеси складали патріотичні вірші на її адресу. Я ж цього не робив, ба... знав.
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: