Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Jonny Evilko: Звернення до товаришів стосовно матріархату - ВІРШ

logo
Jonny Evilko: Звернення до товаришів стосовно матріархату - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 3
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Звернення до товаришів стосовно матріархату

Товариші!

 За час відсутності у віртуальному просторі я не тільки займався автоеротичними практиками, а спостеріг важливі речі, які для вас могли би мати практичне значення.
 Це коротке звернення побудоване під ефектом череди подій, остання з яких - на третину прочитана книга О. Новосьолова "Женщина. Учебник для мужчин". Немає більшого дурня, ніж той, що прочитав одну книгу - говорив один з великих. А я прочитав не одну і бачив підтвердження теорій.
 Про що зокрема буде йти мова:
 МАТРІАРХАТ. Це актуально, запевняю.
 Вам не потрібно оглядати всю історію моїх ботанських пошуків, вам потрібно ігнорувати самоіронію, яка примітна в тексті та поставитись серйозно і тверезо до наступних абзаців. Це - життя навколо вас. Це біди, сльози і крах, від яких не віджартуєшся і на заллєш пивом, не заглушиш сексом, нічим. А можна ж уникнути і пом’якшити. Чи так недостатньо цікаво?
 Тенденція уникати реальності нам загрозливо очевидна: наше покоління прийшло в світ, повний рекламних маніпуляцій, комп’ютерних ігор і пострадянських пережитків. Політична ієрархія світу розбалансувалась цього разу в нашому домі. Небоєздатна армія, корупція на всіх рівнях управління. Інтелігентний і працьовитий їдуть звідси геть.
Куди сховатись від цього?..

...Конституція жінки визначає її роль, природну позицію. Народження і виховання дітей - її робота. Чутливе тіло винагороджує її за цю роботу. З чоловіком вона відпочиває, схильна розраховувати на нього.
 Конституція чоловіка визначає його роль і природну позицію. Дослідження і завоювання середовища - його робота. Бачити результати роботи, а також захищених жінок і дітей - його винагорода. З жінкою він відпочиває, самої по собі роботи йому недостатньо, щоб підтримувати щасливий вогник в очах.
 Я скорочу: Чоловік - РОБОТА і ЖІНКА; Жінка - ДІТИ і ЧОЛОВІК. Я хотів написати у відповідних місцях: "Робота і секс, діти і секс", як схильні судити науковці-матеріалісти, що виводять суть людей із порівнянь з тваринним світом, але утримався. Це не тому, що я не згоден з теорією походження людей від приматів, а тому, що людина докладає колосальних зусиль, аби стати на порядок вище тваринності, і направду цього заслуговує. Крім того, не думаю, що в протилежній статі мій сучасник бачить переважно можливість якісного статевого акту, а не особистість, що так же багато пережила; істоту, яка походить з пустоти, але здобула здатність мислити і творити; вид, який впродовж віків еволюції зумів зіп’ястися на ноги - заради чого? Потрахунькатися, надіти золоту цепку і випити біле мускатне напівсолодке.
 У суспільстві було відносно безпечно останні півстоліття. Жінки мають можливість забезпечити себе без чоловіків. Однак, вони відчувають непомірно тяжкий тиск інстинктів і мусять давати їм шляхи відводу, інакше заведуть себе у психічні розлади, нещастя. До відведення сексуальної енергії на творчу діяльність жінки здатні менше, ніж чоловіки, бо надто чутливі. Але жінка боїться народжувати, бо стане беззахисною на період виношування і вигодовування. Уявіть собі, як всередині вас три четверті року росте і розвивається інша жива істота. В останні місяці ця істота так виросте, що жінка не зможе вільно рухатись. Може в неї вузькі стегна і після родів вона ще кілька місяців не зможе ходити. Може під час родів відкриється кровотеча. Поставте себе на місце жінки, яка виносила дитину, вигодувала, виховала в дошкільному віці, пакувала портфель в шкільному віці, а її дитина весь цей час викручується з-під контролю, ризикує вивернути на себе каструлю з окропом, шукає "свій шлях" і врешті покидає матір. Тому - контрацептиви, аборти. Чоловікам не можна довіряти, козли.
 Тут я повернусь до заголовку звернення: матріархат. Війни покосили чоловіків, дехто виїхав на заробітки, дехто втік від реальності й пиячить, втикає телевізор чи монітор тощо. Жінка лишилась фактично сама у вихованні дітей. Вона виховує дитину так, щоб та не покинула її та була податливою для контролю. У хлопчика вона вкладе любов, яку не може дати чоловікові(що відсутній або почав викликати зневагу); хлопчик на це відреагує хворобливою залежністю від матері, ідеалізацією її образу, Едіповим комплексом, що, в свою чергу може призвести до гомосексуалізму або створення такої же матріархальної сім’ї в його подальшій історії. Нещастя. Дівчинка, вихована без батька чи слабким батьком - теж цікава, у поганому значенні, історія. Тут немає місця і нужди включити детальний опис, це повтори давно сказаного, до того ж, якщо ви уже дочитали до цього місця, я відібрав у вас те, що ви, надіюсь, ціните - час.
 Чоловік може спрямувати свої сили виключно на догляд за своїм садом/гаражем/дифрівнянням, але без жінки він буде так чи сяк сумувати: якщо навіть прийме монашество, то свою роботу над духовністю посвятить Богородиці. Чому прийме монашество? Інколи тому, що жінкам не можна довіряти: маніпуляторші, сучки і стерви.
 Ми не довіряєм одне одному. Ми боїмося. Коли хто поставиться безтурботно до моїх слів, я скажу: ви поверхнево дивитесь і відвертаєтесь від правди. Працюйте над собою і попередьте нещастя, яке може статись із вами, бо реальна будова відносин між людьми набагато складніша, ніж звичний, любий і природний егоцентризм.
 Товариші!
 Будьте людьми. Високоорганізовий примат - не те саме, що людина. Тут м’яко натякає про своє існування Бог, але інша розмова. Я обов’язково зберу і накидаю нарис із того, що мені відомо, про погляди моїх улюблених вчених на існування Бога. Все важливо і все пов’язано, тому однобокість вислювлювань хоч і є вимушеною, але не відображає високу степінь правди.
 Думайте, читайте. Легко помітити в собі крупні пориви інстинкту: раптова закоханість, спалахи гніву, той же страх. Отримайте владу над собою, ви ж не механізми. Чи радість для вас цілковито в руйнуванні, самозвеличуванні, принижуванні? Чи вам потрібен хтось, хто вас оцінить як Захисника, Першовідкривача, Матір; похвалить за роботу, і поставиться зі співчуттям у занепаді?
 Коли паруєтесь - будьте парою, а не двома садомазохістичними мавпами, що змагаються за домінування.

 Виправляйте пунктуаційні помилки.

 Konstanz liegt am Bodensee
 Wer nicht glaubt - geh' da und see

 Love is the Law; Love under Will.

ID:  576448
Рубрика: Проза
дата надходження: 23.04.2015 00:42:50
© дата внесення змiн: 23.04.2015 00:42:50
автор: Jonny Evilko

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (458)
В тому числі авторами сайту (5) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  говорити
dashavsky: - патякати
Синонім до слова:  говорити
Пантелій Любченко: - вербалити
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
x
Нові твори
Обрати твори за період: