Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: ЗАКОНИ БУТТЯ 34 - 35 - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: ЗАКОНИ  БУТТЯ  34 - 35 - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Немає нікого ;(...
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ЗАКОНИ БУТТЯ 34 - 35

Левчишин Віктор :: ЗАКОНИ  БУТТЯ  34 - 35
29.07.1992
	Закон 34	
	
	Вступ
	Цей Закон є необов'язковий для усіх людей, але обов'язковий	 для Посвячених (Ініціанованих).

			Преамбула
	Кожен раз, коли людина починає якусь нову справу, то вона обов'язково питає саму себе про те, як піде і чи взагалі піде у неї ця справа. Такий звичай йде споконвіку. Іншими словами, кожна людина, володіє в тій чи іншій мірі Даром передбачення. Але, як правило, це передбачення замикається тільки на цю людину і тому вона вважає, що це не передбачення, а щось інше. В той же час можна уявити, що мільйони отаких маленьких грудочок-людей випромінюють навколо себе певні ритміки/вібрації, які усі геть є одномоментними та одноунікальними. Якщо у певних таких збудниках відбувається зівпадіння з більшою-меншою точністю, то тоді відбувається резонанс і ті люди, що потрапляють в нього, отримують чи не отримують ними передбачене в масиві.
	Але від таких людей, що не відаючи навіть цього, утворюють певну, навіть якщо і тимчасову, але певну єдність, як від каменя, що кинули у стоячу воду, йдуть кола. І ці кола завжди йдуть доти, доки не зустрінуться з іншими колами від іншого угрупування людей. Тоді може відбутися наступне зівпадіння і буде наступний резонанс, вже більш вищого гатунку, але цей процес піде далі, і далі, і далі.
	Це є вельми специфічний солітон.
	Та серед людей завжди були, є та будуть, не залежно від ступені розвитку Людства, люди, які самі вже є такими збудниками того, що люди називають передбаченням.
	Треба знати: це тільки здатність до вібраційного викиду, а не сам викид!

	ЗАКОН
	Здатність Хомо Сапієнс сапієнс до вібраційного викиду передбачення замірюється шкалою від 0 до 1,0, якщо це враховувати через безрозмірний коефіцієнт, а у абсолютному вимірі це утворює 12 рівнів.

	За станом на зараз у Людини існує 3 класи здатності передбачувати, а саме:
	1-й клас в межах (К = 0-0,5 х 0-6 рівень); це є повсякденна практика пересічних людей;
	2-й клас в межах (К = 0-0,5 х 6-12 рівень); це практика різноманітних езотериків;
	3-й клас в межах (К = 0,5-1,0 х 6-12 рівень); це практика різноманітних видатних езотериків, в тому числі і Кодувальників подій.

	Слідство 1
	Не знання цього Закону не знімає, як завжди, відповідальність за дії сенситива, навіть якщо його дії неусвідомлені.

	Слідство 2
	Майбутнє потенційно формується всіма і окремими людьми. І головними формувальниками майбутнього є не ті люди, що входять в історію, а, як правило, не відомі Історії дійсні формувальники Майбуття.

	Слідство 3
	Цей Закон діє тільки у тісному взаємозв'язку із Законом 35.

	РЕМАРКА із 2014 року 
 	Людство не усвідомлює чи, принаймні, Людська Наука в усій її красі не усвідомлює, що всі перебіги подій на Землі в межах Людських Цивілізацій фактично формуються трьома головними солітонами в їх перехрещені, а саме:
	- діями, які описані в цьому Законі;
	- постійним коригуванням Програми Розвитку Людства на рівні особистостей під час сну, коли особливо яскраво відбувається дія цього Закону;
	- так званим Законом натовпу, коли популяція того чи іншого розміру починає вести себе як єдиний організм.
	В Історії Людства можна по пальцям перерахувати випадки, коли такий Вузол солітону  Несвідомого працював на Добро, але ситуацій, коли це працювало на Зло, безліч. Із новітньої історії можна привести єдинодушність німців під час Гітлеризму, аналогічна єдність поплічників Культурної революції в Китаї чи поплічників Пол Пота, єдинодушність росіян в Путинській Росії. 

	Закон 35
			
			Преамбула
	Кожний, хто хоча би один раз мав справу з будь-яким незвичним явищем, знає, що це явище завжди має вираз, притаманний тільки сприйняттю його цією людиною.
	Це пояснюєть по різному, але головне: пояснюють нібито відсутністю Загальної корекції Вищих Сил.
	Часто можна чути здивування тим, що будь-яка людина, яка стала на Шлях Підключення та Розкриття завжди має одного чи декілька , але своїх Вчителів. Пояснюють це по різному, але головне в цьому от що: кожна людина унікальна і тільки в цьому її найголовніша місія при Реальному житті.
	Але кожна людина, хоче вона того чи ні, сприймає навколишнє Довкілля не тільки своїми реальними рецепторами, а й Тонкими. Це сприймання завжди вписується у певний Закон, який регулює як сам факт, так і сам процес цього сприймання.

	ЗАКОН
	Довкілля сприймається Хомо Сапієнс сапієнс, а також більшістю представників Реальних Світів, через здатність реалізовувати свою переробку Довкілля за допомогою своїх психоформ.

	Усі люди по цій ознаці вписуються у три великих класи:
	1 клас = ті, що передбачають події;
	2 клас = ті, що формують події;
	3 клас = ті, що можуть виконувати перше та друге.

	Кожний клас описується формулою, яка тут опущена, але загальне значення класів визначається в межах безрозмірного коефіцієнту таким чином:
	1-й клас = К = 0-0,095;
	2-й клас = К = 0,095-0,95;
	3-й клас = К = 0,95-1,00.
*******

ID:  509665
Рубрика: Проза
дата надходження: 06.07.2014 17:24:32
© дата внесення змiн: 06.07.2014 17:24:32
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали: НАУМ
Прочитаний усіма відвідувачами (360)
В тому числі авторами сайту (11) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

вчитель, 08.07.2014 - 20:25
Про дизайн одягу і як він впливає на біополе...
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Добре. Спробую все поновити. give_rose
 
вчитель, 08.07.2014 - 15:09
Потреба є - поновлюйте! smile
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
А що саме? biggrin
 
вчитель, 08.07.2014 - 08:19
Не втерпіла. Там далі по тексту:"Ведь эти камеры каменные... ещё существуют сегодня. Вы их сегодня называете дольменами. Их можно увидеть, дотронуться до них. И всё, что говорю, проверить." И далі розповідь про її прамамочку...Поцікавтесь... smile
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Не буду навіть цікавитися, бо думка про дольмени - гарна фантазія. А в скіфських бабах нема в середині камер?
У мене був однокурсник, гарний товариш, який був одним із засновників Спілки Дизайнерів України і років 30 очолював її. На жаль, він помер вже. А був молодший від мене років на 7. Була ідея випускати професійний журнал по Дизайну. Дизайн - це неймовірно широке поле діяльності. Я тоді запропонував їм статтю про дію на людину капелюхів. Зробив простий експеримент: побудував такого собі "болванчика" - чоловік із сталими характеристиками, а потім на нього, голого, надівав різного фасону капелюхи і дивився як змінюється біополе-2. Результат навіть мене вразив. Стала зрозумілою дія головного вбрання фараонів та така стала тяга військових до фуражек (вони "зрізають" функцію 7-ї чакри). Статтю взяли, журнал тричі пробував вийти, кожний раз друкувався тільки №1, стаття там не була надрукована, а коли я хотів забрати її, то мені сказали, що загубили. Текст у мене теж не зберігся. Тільки окремі малюнки. Але все можна поновити при потребі. Потребі немає. give_rose give_rose give_rose
 
вчитель, 08.07.2014 - 00:08
А як відноситесь до феномену Анастасії? Це реально?
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Анастасія7 Так. Описані події? Так. А от інтрепретація автора книг достатньо скорботно сприймав і сприймаю Це, виявляється, так давно було - дивлюсь дати на книгах, так: 1994 рік. В решті решт, секта є секта. Знаю, що в Росії є цілий рух, що навіть назву має Анастаційці. Якісь послідовники, чув, з'явились у свій час і на Україні. Звичайне явище в період появи Нового... biggrin wink
 
вчитель, 08.07.2014 - 00:08
Там, у вершины, взоры и мысли людей фокусировались в одной точке, образовывая при этом канал, через который осуществлялся контакт с Разумом Вселенной. "
КНИГА 2 В. МЕГРЕ "ЗВЕНЯЩИЕ КЕДРЫ РОССИИ", ГЛАВА "ТВОИ СВЯТЫНИ, РОССИЯ!"
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
От, бач, я правий - Мегре. Просто я читаю Ваші слова з низу у верх. biggrin give_rose
 
вчитель, 08.07.2014 - 00:01
"Задумаются стоящие на краю пропасти люди над сущностью бытия, смыслом жизни своей и предназначением. Тогда многие из них захотят постичь Истину Первоистоков, а это возможно при непременном условии возврата способностей Первоистоков. Жившие десять тысяч лет назад немногие люди ещё обладали этими способностями. В основном это были стоящие во главе сообществ — вожди племён. Они, вернее, по их указанию, стали строить специальные сооружения из тяжёлых каменных плит. Внутри получалась камера, комната размером примерно полтора на два метра и высотой около двух метров, иногда больше, иногда меньше. Плиты ставились под небольшим углом внутрь. Иногда такие камеры высекали из монолитного камня, иногда их прятали под землёй, насыпая курганы. В одной из стен камеры, в плите, делалось конусообразное отверстие, примерно тридцать сантиметров в диаметре. Оно закрывалось идеально подогнанной каменной пробкой.
В них, в эти камеры-гробницы, и уходили люди, не утерявшие способность пользоваться мудростью Вселенной. Оставшиеся в живых и рождённые даже через тысячи лет могли подойти к ним и получить ответ на тот вопрос, который интересовал человека. Для этого нужно было сесть у камеры, задуматься. Иногда ответ приходил сразу, иногда позднее, но обязательно приходил, потому что эти сооружения, ушедшие навечно в них служили информационным приёмником. Через них легче было связаться с Интеллектом Вселенной.
Эти каменные сооружения являются прообразом египетских пирамид. Только пирамиды более слабый приёмник, хоть и размер их намного больше, а суть, предназначение — одно.
Захороненные в пирамидах Египта фараоны также являлись мыслителями, и у них частично была сохранена способность Первоистоков.
Но чтобы получить ответ с помощью пирамид на тот или иной вопрос, оставшимся в живых необходимо было приходить к пирамиде не по одному, а сразу в большом количестве. Встать вдоль каждой из четырёх сторон, взор глаз и мысленные взоры направить, как бы скользя по наклонной грани пирамиды, к её вершине.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Догадуюсь, що ця цитата із якоїсь з книжок Мегре. про автора у мене вельми суперечлива думка. Цікаво: як там поживають його діти, адже вони вже дорослі, і чи мають вони якесь відношення до Путинської Росії.
Стосовно пірамід є зараз неймовірно багато робіт, як окультних, так і ортодоксально наукових. Дещо є в моїй бібліотеці. В.М. Уваров у своїй книжці "Жезлы Гора" (1999) зауважує, що Піраміди є:
- надпотужна космічна антена;
- модель Всесвіту, яка використовує його енергетичний механізм;
- надпотужний генератор генератор космічних енергій різних планів.
Мені більше до вподоби ретельно наукова книга Дзозефа Фаррела " Боевая машина Гизы", яку він, відомий фізик та інженер, видав на англійській мові у 2004 році, а на російську вона була перекладена у 2009 році. Ця книга є в Мережі. Раджу прочитати. Буде зрозумілий дитячий лепет Мегре (безумовно, не відомого детектива!). gy biggrin wink
 
вчитель, 07.07.2014 - 23:56
"Дія нашого одягу на наше здоров'я" ! yes
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Так, саме так. wink
 
вчитель, 07.07.2014 - 22:21
Давайте про леї і про патогенні зони. Все одно про них нічого не тямлю, тут Ви - першопроходець...А про дольмени асоціація виникла в зв'язку з вібраціями від думки...Про дольмени ми говоримо в школі, коли вивчаємо творчість полеміста Івана Вишенського. Перед смертю він наказав себе замурувати в печері...А ще про дольмени була серія книг Володимира Мегре про "Анастасію"...
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Книжки Мегре у мене є всі, дольмени там не пам'ятаю, напевно тому, що там головне інше. Чесно: Івана Вишенського не знаю. От скоро закінчу Закони Буття і далі маю декілька розгорнутих тем. Наприклад: "Мандри думок" - це про ментальні виходи в ПозаРеальність; "Сенсорне діагностування людини" - розповідь про принципи і засоби Діагностування людини по 5 програмам, які реалізуються в ній; "Геомантія і архітектура" - це про патогенні зони та їх вплив/урахування на будівлі, а через них і на людину; "Людина" - це розповідь про Людину, як Носія Життя і Розуму в дуже незвичному трактуванні... Є ще маса "дрібних" тем, як наприклад: "Дія нашого одягу на наше здоров'я" - це розповідь про те, як одяг змінює наше біополе-2; "Вплив картин на наше біополе-2"; тощо. Як по Вас, з чого слід почати? biggrin give_rose
 
вчитель, 07.07.2014 - 21:37
Ну от, уже знаю про солітони! smile Хочеться запитати Ваше відношення до дольменів? friends
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Отакої! Ніколи не думав, що солітон може викликати асоціацію із дольменами. У мене є література по дольменам. Цікава. І я сам ніякої особливої думки стосовно дольменів не маю. Тим більше, що ця сфера була завжди за межами моїх інтересів. А чому Ви не питаєте про леї? Чи ще про якісь оригінальності типу патогенних зон? це - моя сфера, Геомантія. Але Ви питайте, питайте! biggrin give_rose
 
Ніколь Авілчаду, 06.07.2014 - 21:04
Треба час для розуміння ваших законів, є сенс, одразу не збагнеш... umnik
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Так все і робиться поступово...
 
НАУМ, 06.07.2014 - 18:29
Якби Хтось не сказав про Альфа і Омега,
Можливо, хтось би слухав Вас!
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Так не слухайте. тим більше, що я не Альфа і Омега.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую flo18 flo18 flo18
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  говорити
dashavsky: - патякати
Синонім до слова:  говорити
Пантелій Любченко: - вербалити
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
x
Нові твори
Обрати твори за період: