Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Fightforthesocium: Братство "Насіння" - ВІРШ

logo
Fightforthesocium: Братство "Насіння" - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 4
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Братство "Насіння"

Братство "Насіння":
НАСІННЯ - це Зачаток рослини, який складається із зародка та оболонки. Більшість лісових дерев і кущів розмножується насінням. Зерна, дрібні плоди рослин, признач. для посіву, посадки і т. ін. 
У дрібній насінині є все для того щоб з неї проросла могутня рослина або дерево, кущ. Насінина лише всмоктує воду і мікроелементи з землі а все для формування рослини і плодів або кори, стовбура, листя, плодів закладено вже у ній. Це надзвичайне творіння природи або Бога (якщо він є) у якому прихований величезний потенціал.

Правила по яким живе братство "насіння":
1. Толерантне відношення до кольору шкіри, віросповідання, сексуальній орієнтації, політичним вподобанням братів і сестер і інших людей.
2. Захист дітей, підлітків та жінок від усіх ризиків, турбота про тих дітей, підлітків та жінок про яких має можливість турбуватися брат чи сестра в той чи інший час протягом усього життя братів і сестер.
3. Боротьба з течіями та напрямками, які пропагують вбивство та відповідальність невинними за злочини які вони не скоювали (рідними та близькими злочинця такими як діти, батьки, кохані і інші.). Кожен повинен нести відповідальність лише за свої провини та злочини.
4. Не гвалтуй.
5. Не розбещуй неповнолітніх.
6. Допомагай голодному, спраглому, хворому, виснаженому, обезнадіяному.
7. Кожен член братства повинен докладати всіх зусиль для поширення братства та залучення до нього нових членів.

Доброго дня. Дякую Вам за те що прийняли моє запрошення приєднатись до братства "Насіння". Це означає що Ви погоджуєтесь з законами братства і говорить про те що Ви високоморальна людина яка хоче допомагати іншим у своєму житті. Для мене ж ви, члени мого братства, справжні герої тому-що погодилися з законами братства та вступили до його лав. 

Що ж означає вступ до братства? 
Які обов'язки він накладає на його членів?

 Намагання дотримуватись правил по яким живе братство у повсякденному житті членів організації - це єдиний обов'язок для нас.

 Нас поки що небагато і ми не зможемо змінити весь світ, але ми зможемо змінити те, що в нашій досяжності, відповідно до наших можливостей і бажання. А це зовсім не мало. Кожен вчинок, який буде спрямований на захист турботу та піклування є безцінним вкладом в життя оточуючих нас людей, якого могло б і не бути. Кожен член братства зробить стільки скільки зможе так як буде вважати за потрібне тоді коли забажає. І за це я всіх вас поважаю і люблю. За те що ви робите, за те як ви живете, за те до чого прагнете. Зі збільшенням кількості членів організації межі досяжності і впливу нашої організації будуть зростати, а це означатиме ще більше захищених жінок, дітей та підлітків. Це означатиме що ще більша кількість людей буде знаходитись під нашою увагою турботою опікою та захистом. Довга подорож завжди розпочинається з першого кроку. І сьогодні ми робимо цей крок для того щоб у світі було менше бруду та страждань. Вітаю Вас у братстві! Дякую Вам що Ви з нами! Бережіть себе. Бажаю всім нам доброї і вдалої подорожі.

Доброго дня дорогі члени братства.💐 Сьогодні я розпочинаю конкурс на найкращу емблему по тематиці діяльності братства. Переможна емблема буде закріплена за братством на період всього його існування. Ім'я переможця (за його бажанням) буде висвітлено на сторінці братства і буде почесно вписане в історію його створення. Гарного всім дня. Бережіть себе 🙏.

Доброго вечора дорогі друзі і члени братства. Ще раз дякую Вам за те що приєдналися до братства "Насіння". Хотіла поговорити з вами про одну дуже важливу річ. Справа у тому що на даному етапі розвитку братства для того щоб воно поширило своє існування за межами що доступні мені для того щоб більша кількість людей підпадала під захист нашої організації потрібна ваша допомога. Ви, члени братства першої ланки, з якими я буду продовжувати розвивати та поширювати братство і з якими буду радитися у різних питаннях пов'язаних з нашою організацією. На вас покладається відповідальність створення другої ланки членів братства серед свого оточення: друзів, знайомих, співробітників, родичів. У іншому випадку розвиток організації припиниться і ми будемо обмежені власними колами досяжності. Що хорошого для вас у тому щоб ви самі створювати другу ланку братства? Ви будете незалежними у прийнятті рішень і зможете вибирати що поширювати а з чим не погоджуватись при прийнятті мною різних рішень що стосуються братства. Членство у нашому братстві є добровільним і так само формування другої ланки братства є справою добровільною. Ви, тобто перша ланка організації маєте можливість спілкуватися зі мною особисто і таким чином впливати на мої рішення. У тому випадку якщо ви по якимось причинам не будете погоджуватись із якимось прийнятим мною рішенням чи правилом, я надаю вам повне право не поширювати те з чим ви не згодні у сформованій вами другій ланці організації. Таким чином ви знаходитесь у братстві "Насіння" і одночасно є автономною одиницею яка об'єднує собою членів організації другої ланки. На членів організації другої ланки ви покладатимете відповідальність за створення третьої ланки братства по тим самим критеріям у тому ж самому доступному середовищі що і створення другої ланки організації. Третя ланка братства буде створювати четверту ланку братства і так далі по наростаючій. Таким чином наша організація буде поширюватись і впливати, захищати, турбуватися про більшу кількість людей. 
Підсумовуючи все я хотіла б попросити вас поширити ідею нашого братства серед своїх друзів, співробітників, родичів для його розвитку. Ви можете просто дати ссилку на мою сторінку і так вони будуть збільшувати першу ланку братства, а можете скопіювати правила по яким живе братство і від свого імені формувати другу ланку організації яка буде розвиватись автономно і буде пов'язана зі мною лише вами. У такому випадку ви будете мати свободу рішень і вибору у прийнятих мною змінах чи доповненнях. Вибір за вами. Дуже дякую вам за те що погодились вступити до братства "Насіння". Надіюсь що співпраця з вами буде довгою цікавою та плідною.

Я хочу щоб ми всі люди на планеті об'єднались під одним небом, під одним всесвітом. Без релігійних війн, без війн в ім'я богів.

Не сій бруду на землі. Не ламай і не трави слабших якщо вони не вчинили злочину над невинними

ID:  989009
ТИП: Проза
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний
ВИД ТВОРУ: Послання
ТЕМАТИКА: Громадянська (патріотична) лірика
дата надходження: 17.07.2023 16:58:22
© дата внесення змiн: 17.07.2023 16:58:22
автор: Fightforthesocium

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (77)
В тому числі авторами сайту (2) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: