Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: ЧОЛОВІЧА ЛЮБОВ. 57. Місяю7. ФОРМУВАННЯ ПРИЙДЕШНЬОГО - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: ЧОЛОВІЧА ЛЮБОВ. 57. Місяю7. ФОРМУВАННЯ ПРИЙДЕШНЬОГО - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Немає нікого ;(...
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ЧОЛОВІЧА ЛЮБОВ. 57. Місяю7. ФОРМУВАННЯ ПРИЙДЕШНЬОГО

					57. Місія.7. ФОРМУВАННЯ ПРИЙДЕШНЬОГО
25.08.2016* 08:10

Після того, як в мені упорядкувались принципово нові Знання, а вони ніяк не могли прийти до мене інакше, як тільки із зовні, тому що не були ні обумовлені, ні мотивовані моїм буденним чи професійним життям, мене почало переслідувати питання: «Якщо є ПРЛ, то як формується Прийдешнє?» 

В цей час вже визначилося, що моїми Візаві були дві Сили, з яких одна називалася Батько, а друга – Ми. Різниця між ними відчувалася, перш за все, по потужності та характеру Контакту. При цьому якось само собою визначилося, що Батько – це Сила Вищого Розуму високого рівня, який я час від часу називав навіть НадВищий Розум, а друга – це весь конгломерат/консолідація/єдність/брак терміну, який об’єднує всі минулі втілення моєї Душі від часу її виникнення Десь та аж до нині.
На це моє питання Вони прямої відповіді не давали, але було таке враження, що в мені немов проявляються Знання, які в мене Закачали.

Я пробував про це розмовляти із Тарасом Шейко. Він ухилявся від прямої розмови. Тільки один раз на моє питання як він Читає розвиток подій в Прийдешньому, сказав, що уявляє, наприклад, Європу як людину, а окремі країни як органи у фізичному Тілі цієї людини. А далі – просто: достатньо Побачити відхилення та Подивитися вірогідні напрямки приведення всього у норму.
Коли ми розмовляли із ним, а це було десь у 1992 чи 1993 роках, я ще був достатнім невігласом в Езотериці і його розповідь була для мене несподіваною новацією.

Тарас багато розказував про Прийдешнє України, як він його Бачив. Тоді мене вразила його розповідь про те, що в майбутньому на місці Донбасу буде велике озеро. Майже море. Ця розповідь була для мене така несподівана, що я про неї весь час думав і навіть спробував Прочитати такий сценарій. На протязі багатьох років повертався і повертався до роздумів про це. Один раз, коли була у нас слушна розмова, я нагадав Тарасу це його твердження, але тут він мене знову приголомшив; «Я не говорив про велике озеро, а про окремі озерця на місці провалів ґрунту.» Але він говорив таке!
І тут вже втрутився Голос, пояснюючи існування провидців та кодувальників.

В решті решт намалювалася така система.

Уявимо, що Людство це є великий Комп’ютер, в якому кожна людина є коміркою величезного Мозку/Компу.
Кожна людина живе як повністю самостійна істота – має 5 програм розвитку, програмний термін життя (який  неймовірно рідка проживає, бо, як правило, активно скорочує його сама та і інші люди в цьому допомагають), свій соціальний та розумовий статус та багато-багато суто особистого. При цьому кожна людина є суворо унікальна істота, яка ніколи не повторюється на протязі Історії Людства.

Людство фактично є дуальним видом, бо воно складається із двостатевих істот – Чоловіки і Жінки. Фактично це дві варіації одного виду Хомо Сапієнс сапієнс, які мають однакову біологічну основу, але при цьому ця основа ґрунтується на різних емоційне-психологічних базах. В ряді випадків різниця між цими базами разюча і має навіть протилежний знак.
Таким чином, Людство немов має два принципово різних масиви мислячих істот, які по різному сприймають все і вся, по різному оцінюють його і по різному прогнозують його, якщо ми будемо мати повсякденне прогнозування життя кожною людиною.

Так чи інакше, але кожна людина, як істота соціальна, навіть якщо вона має низький показник Інтелектуальності, в силу своїх соціальних. психологічних, емоційних і таке інше зав’язків з іншими людьми, утворює відповідні вервечки мислення. Ортодоксальні вчені так чи інакше вже торкалися цього – згадаємо хоча би різноманітні твердження різних шкіл психологів  про людське Підсвідоме невідоме після вибуху вчення Фрейда.

А далі починається найцікавіше: всі люди сплять. 
Хто може обійтись без сну? Одиниці за всю Історію Людства і це є аномалія. А що ж відбувається під час сну? Людина немов тимчасово виключає Реальне Тіло і, відповідно, Свідомість, яка контролює це Тіло, і опускається в існування в інших Агрегатностях відповідно до свого статусу по Вертикальним Расам. 
Це обумовлює декілька принципових моментів:
1.	Іде упорядкування в певні групи схожості ПідСвідомостей і НадСвідомостей людей, що утворює немов певні підсистеми комп’ютерного типу, що у свою чергу запускає опрацювання потрібних програм;
2.	Виявляються лідируючі групи тих, хто має об’єднання по сфері НадСвідомості і Рада Землі фактично в такому випадку є НадЛідиром;
3.	З’являється можливість отримувати «думку/позицію» більшості як на регіональному, так і на глобальному рівнях і визначати оптимальність рішень;
4.	З’являється можливість підключатися всім до Інформаторію Землі, але «Знання нізвідки» отримувати тільки обрані чи здатні це отримувати;
5.	Включається пошук оптимізації подальшого розвитку Людства у відповідності до ПРЛ і виявляються накопичені хиби в результаті попередньої діяльності;
6.	Приймаються генералізовані шляхи та засоби виправлення цих хиб;
7.	Відбувається необхідне кодування всіх і вся.

Таким чином, Людство функціонує як самонавчальна надскладна система, яка сама визначає напрямок та засоби свого існування в межах заданої ПРЛ. І головне: таке існування Людства ніколи не переривалося, не переривається і не може бути перерваним, тому що в будь-який момент тільки половина Людства спить, в той час як інша половина не спить. Естафета рішень плавно тече стосовно Людства в ньому.

Але це тільки один бік буття Людства на Землі.

Справа в тому, що на Землі практично всі форми Життя мають Розум. Цей Розум має різні форми, прояви і навіть сфери існування. Тільки тоді, коли так чи інакше ці форми розумності стикуються із розумністю Людини, вона починає підозрювати про неможливість виключного її існування в якості Носія Розуму. Біосфера – це неймовірно складна надсистема втілення Життя та Розуму в Середовище.
Але практично всі форми так чи інакше теж сплять, що означає, що окрім Людського зрізу у визначенні колізій подій в Прийдешньому, приймають участь і інші форми Носіїв Життя/Розуму на Землі.

Нагадаємо, що Земля є теж Носієм Життя/ Розуму і має свої засоби вирішення проблем свого існування.

В такому разі ми можемо зробити висновок, що визначення тієї чи іншої колізії розвитку подій на Землі, які ідуть з Прийдешнього через Сучасність у Минуле, визначаються на Тонкому рівні всім існуючим на Землі.

По правилам розповіді, слід було би далі говорити про роль Сонця та Сонячної системи в житті Землі, а далі – і Космосу, але зупинимось саме тут, бо інакше розповідь дуже далеко піде від заданої Теми.

Отже, тепер можна сказати, що Координатори є робочим інструментом в реалізації рішень, які приймаються фактично Ноосферою Землі.

І, нарешті, розповівши ці фундаментальні речі, тепер я можу ясно говорити про свою Місію. 

ID:  685720
Рубрика: Проза
дата надходження: 25.08.2016 14:01:08
© дата внесення змiн: 25.08.2016 14:01:08
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (232)
В тому числі авторами сайту (6) показати авторів
Середня оцінка поета: 5.00 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Кожен з нас так чи інакше впливає на хід подій на Землі. Кожна наша думка, кожне наше слово, кожна наша дія має значення і наслідок. Так? give_rose
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Крилата (Любов Пікас), 26.08.2016 - 20:37
Дійсно так і я про це розповідаю! give_rose give_rose give_rose
 
Yana Тymur, 25.08.2016 - 16:45
Багато нової, для мене, інформації, яку потрібно осмислити.
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Yana Тymur, 25.08.2016 - 17:08
Так, тут багато є такого, що дійсно нове навіть для езотериків.
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: