Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: GoldKing: АРЗ-53 Як легко ошукати українців! Про соборність та незалежність! - ВІРШ

logo
GoldKing: АРЗ-53 Як легко ошукати українців! Про соборність та незалежність! - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 1
Немає нікого ;(...
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

АРЗ-53 Як легко ошукати українців! Про соборність та незалежність!

GoldKing :: АРЗ-53 Як легко ошукати українців! Про соборність та незалежність!
АРЗ-53 "Як легко ошукати українців! Про соборність та незалежність!"
=GrafBorisfen=
https://stihi.ru/2021/01/22/9345

В житті Українського Народу свята та звичаї мають особливе значення, тому усі махінації та махлювання з святами та звичаями є енергетичним та фізичним Геноцидом Українського Народу!

Це відверте знущання та геноцид Нашого Українського Народу, який розпочато багато тисячоліть тому, продовжувались найзапекліше у 20 столітті під час червоного терору з 1914, комуняковського голодомору 1930-х років, і триває донині за допомогою також й державних свят, що є також  потуранням святої Пам'яті та Нашої історії!

Сьогодні, 22 січня 2021 я вимушений кричати на всю Україну цією статтею про те, як нинішні політики сміються та знущаються над Українським Народом, користуючись тим, що народ ніколи не читає історичних документів та й взагалі не хоче думати й міркувати!
Та й до того ж, оті злодії - сіонісьтьські політики, які окупували та узурпували владу на території нашої Батьківщини -  Української Народної Республіки та  Великої Київської Русі, сьогодні відверто та нахабно сміються й знущаються над нами в усі свої зажерлі опухші від жиру пики!
Й це робиться ними також за допомогою підробки офіційних папірців та брехнею.

Зауважу. Я не тільки досвідчений правозахисник за покликанням, та ще й біоенергетик та фізик за освітою та фахом, тому професійно знаю, що таке енергетика усього Нашого Українського Народу, якою гади-політики та релігійні поводирі годують усілякі там свої чорні сили та масонські й сектанскі егрегори. Зразу наголошую та звертаю увагу - Кучма офіційно та загальновідомо - МАСОН! Тобто сектант! Закони секти масонів смертельні для тих, хто їх порушує, а тому мають перевагу над функціями керування урядом країни, закони якої не смертельні за їх порушення!

До того ж, усім загальновідомо та очевидно, що усі без виключення оті ненажерливі горлянки з ногами нинішньої політики найвищої ланки в уряді приватної торгівельної корпорації Україна, є комуністами, бо до 90-х років шлях до політики був тільки через компартію! Й на початку 1990-х років, коли компартія була визнана злочинною і була заборонена на території Української Радянської Соціалістичної Республіки, закони якої діють донині, усі комуняки швиденько приховали свої ганебні комуняцькі білети, щоб уникнути криминальної відповідальності, прикинулися білими та пухнастими янгелочками. Проте, вони, як були моськовитьськими комуняками-злодіями, насильниками, грабіжниками, виконувачами бланко-ленінсько- дзержинсько-сталінсько-Gдівської експропріації, терору та голодомору, так ними і залишилися!

Наголошую, на що треба звернути увагу під час досліджень документів та подій - це шахрайство з  юридичними термінами, датами та функціональними особливостями юридичних дій та документів. Зрозуміло, що люди не обізнані у всіх тонкощах, тому я буду спиратися на конкретні порушення конкретних норм права та юриспруденції з вказанням посилань на конкретні джерела, щоб довго людям не шукати ці норми та закони.
Але одним з нахабнищіх прийомів брехні та ошукування людей, відносно подій 1917 - 1920 років, є спекуляція з новою та старою датою календаря. У одних документах шахраї спираються на дати старого стилю, а в інших - нового сучасного стилю.

До того ж, самим нахабним є спекуляція з такими юридичними тонкощами, які стосуються імперативних /обов'язкових та конкретно визначених/ процедур  утворення, оформлення й функцій юридичних документів.
Відповідно всіх вітчизняних та міжнародних норм права - документи, які утворені, оформлені та застосовуються з грубим порушенням норм права та юридичних процедур, притаманним для цих документів, вважаються нікчемними, тобто апріорі /заздалегідь, з самого початку створення/ юридично нелегітимним та недійсними! Те ж саме стосується і документів, які мають недостовірні, брехливі, недійсні факти, свідчення та дані - такі документи також є злочинними та нелегітимним й недійсними.
Й нікчемними та недійсними, тобто незаконними, юридично вважаються УСІ НАСЛІДКИ та наступні документи отих нелегітимний нікчемних документів!

Нагадаю, що юриспруденція, це наука, як НАВЧАЄ законно та юридичнокваліфіковано "УНИКНУТИ" відповідальності за порушення закону та права!

Не претендую на звання історика, просто я - Жива Живонароджена Людина, безкомпромісний Український націоналіст, ярий правозахисник свого Українського Народу, Член Міжнародного Товариства Прав Людини, палкий Воїн-Борець за Волю та Незалежність Нашого Українського Народу, люблячий дитячий поет, Батько трьох Українських діточок, нащадок Славного Козацького Роду Славяно-Арійских пращурів Великої Київської Русі, вдумливий та уважний фізик-математик та обізнаний ясномислячий біоенергетик. Тому я дуже уважно та ретельно й вдумливо передивляюсь та аналізую усі документи та кожне слово у документах! НАГОЛОШУЮ - КОЖНЕ! 
Безумовно, у мене можуть бути і помилки, тому я завжди відкритий для діалогу з метою встановлення істини.

Звернусь, як правозахисник, до документів!
=======
Почнемо з ФЕЙКОВОЇ ВОЧЕВИДЬ ДУТОЇ Постанови Номер 60 Центральної виборчої комісії "по виборах Президента України та з всеукраїнського референдуму" від 4 грудня 1991 р.
Де писЯно: відповідно до ст. 41 закону "про всеукраїнський та місцеві референдуми", на підставі протоколу про результати всеукраїнського референдуму, Центральна комісія по виборах Президента України та всеукраїнського референдуму п о с т о н о в л я є - Акт незалежності України вважати підтвердженим.
Голова комісії В. Бойко секретар комісії В. Кирненко відтиск печатки нечіткий та незрозумілий!

Респект! Застосовуємо глядьєлки НЕ за прямим призначенням "глядьєть", а БАЧИМО та ДОГАНЯЄМО! А, для цього треба ще злити гальмівну рідину з вухастої каструльки то ввімкнути курячий моск у режим супермоску!
Підказую! Вникаємо у КОЖНЕ слово!!!

1. Герб УРСР, а Комісія по виборах халуя України /а це РІЗНІ країни, як-то наприклад Німеччина та Пруссія!/ 
2.Аналізуємо ПЕРШІ слова оцього БРЬЕДУ! /маячня по-нашому/

Центральна ВИБОРЧА комісія - означає ВИБОРИ.
...та з РЕФЕРЕНДУМУ - ДРУГА функція, яку повинна виконувати ІНША - ПІДРАХУНКОВА комісія  ЗГІДНО ЗАДАНЬ та ПИТАНЬ РЕФЕРЕНДУМУ!

Дивимось у офіційний документ - Постанова ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНСЬКОЇ РСР "Про вибори Президента Української РСР від 05.07.1991" - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1299-12 - чорним по білому написано:
1. Призначити вибори Президента  Української РСР на неділю 1 грудня 1991 р. 
2. Покласти повноваження Центральної виборчої комісії по виборах Президента  Української РСР на Центральну виборчу комісію по виборах народних депутатів Української РСР. 
3...
Підпис - Голова Верховної Ради Української РСР Л.Кравчук
/Кінець бамяшки з маячнею/

Ми тут бачимо своїми власними очима офіційний повноважний документ, прийнятий відповідальними особами - народними представниками ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНСЬКОЇ РСР разом з ГОЛОВОЮ ВР Української Радянської Соціалістичної Республіки Л.Кравчуком, де розивляєцця і затверджуєцця питання про вибори президента Української Радянської Соціалістичної Республіки, але зовсім не України, яка є іншою країною, що підтверджується окремою ЇХНЬОЮ юридично політичною дією, коли Верховна Рада Української Радянської Соціалістичної Республіки У ПОВНОМУ СКЛАДІ ПРИВСЕЛЮДНО ВІДРІКАЄЦЦЯ ВІД СВОЇХ ПОВНОВАЖЕНЬ КЕРУВАННЯ Українською Радянською Соціалістичною Республікою, й САМОСТІЙНО ОДНООСОБОВО проголошує себе урядом іншої за назвою країни - України! Це все однак, як уряд Німеччини відрікся би від керування Німеччиною, й проголосив би себе в повному складі урядом Пруссії!

Але тут саме головне НАВІТЬ не це!
Другим пунктом ПРИЗНАЧЕНО - Покласти повноваження Центральної  виборчої комісії по виборах Президента  Української РСР на Центральну виборчу комісію по виборах народних депутатів Української РСР. 
ПІДКРЕСЛЮЮ - ЦВК по виборах народних депутатів Української РСР.

ПРОТЕ, що ми бачимо у фейковому Протоколі номер 60 від 04.12.1991???
Там фігурує ЗОВСІМ ІНША КОМІСІЯ!
НЕ ЦВК по виборах народних депутатів Української РСР, а Центральна виборча комісія "по виборах Президента України та з всеукраїнського референдуму"!!!

Тобто - ТАКУ КОМІСІЮ "по виборах Президента України та з всеукраїнського референдуму"!!! НІХТО НЕ СТВОРЮВАВ Й ЦЯ БАНДА НЕЗАКОННА! й вигадана для лохів!

Але саме головне навіть не в цьому!!!
Ми підійшли до третьої ганьби! - рибки незаконне дуте слово ПОСТАНОВА!
РОЗУЙТЕ ОЧИ, врешті-решт!
А ХІБА КОМІССІЯ МАЄ ПОВНОВАЖЕННЯ ВИДАВАТИ ПОСТАНОВИ??? Чи це повноваження ВР УРСР??? Так ЧОМУ якась там коміссія ПРИВЛАСНИЛА ПОВНОВАЖЕННЯ ВР УРСР ДВІЧИ - коли "надала" Постанову, й коли "ВСТАНОВИЛА" законність Акту незалежності! За повноваженнями Комісія повинна ВИКЛЮЧНО РАХУВАТИ та оприлюднити ПІДРАХУНКИ! Й ВСЕ! Й НІЧОГО ІНШОГО! А ВР УРСР за своїми повноваженнями СПИРАЮЧИСЬ НА ОФІЦІЙНІ ОПРИЛЮДНЕНІ РЕЗУЛЬТАТИ ПІДРАХУНКІВ Коміссії повинна винести Постанову! Тоб-то ми маємо документально підтверджений факт ЗУХВАЛОГО ПРИВЛАСНЕННЯ ЧУЖИХ ПОВНОВАЖЕНЬ членами "Комісії по підрахункам"!
Як вам оце зухвальство? Й НІХТО ЦЬОГО НЕДОБАЧАЄ!

Ст. 41 вищезгаданого закону
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1286-12




=======
Для того щоб розібратись та второпати як вони - гади - приховані  злодії-комуністи - сіонісьтьські політики брешуть та ошукують Наш Український Народ, розглянемо низку історичних подій та відповідні історичні документи 1918-1920 років.
Про створення Української Народної Республіки та Центральної Ради у 1917х роках можете знайти інформацію у Інтернеті, а також у моїй статті - Літопис УНР-УРСР. (витяг з Підручника Історії України 10 класу). Універсали УЦР УНР - https://stihi.ru/2020/11/23/2676 

Надаю окремі витяги окремих подiй.
Цитую: /Мої авторські ремарки позначені значком ***/

1. I Універсал Української Центральної Ради. Утворення Генерального Секретаріату.

26 травня 1917 р. Українська Центральна Рада направила до Петрограда делегацію, очолювану В. Винниченком, для переговорів із Тимчасовим урядом та Радою робітничих і солдатських депутатів. 

***ТУТ ТА ДАЛI усi ДАТИ НАВЕДЕНI ЗА НОВИМ СТИЛЕМ, відповідно підручнику.***

На підтримку УЦР висловився I Всеукраїнський селянський з’їзд. 18-23 червня 1917 р. у Києві провели II Всеукраїнський військовий з’їзд.

Універсал - розпорядчий Акт /документ/ адміністративно-політичного характеру. Кваліфікується також як урочиста грамота, декларація, маніфест. Універсалами також називалися Маніфести Української Центральної Ради, що виконували функції основних тимчасових документів конституційного характеру.

  *** Зауважу***Дуже ВАЖЛИВО!!!***
***У юриспруденції використовується два значення терміну АКТ! -  це юридичний документ ТА юридична дія!

Я вже неодноразово писав!: слово АКТ призначено для невiгласiв, телепнiв та дурникiв, бо вони НАВIТЬ НЕ УЯВЛЯЮТЬ, а шо криецця пiд цим словом-термiном, яке в дiйсностi мае ДВА неабиякi значення!!! Тому отi гади, якi задумували оту шпектаклю з фсенародним гАлАсуванням/голосити взагалi - се гучно ридати та плакати, за небiжчиком, наприклад.../ чiтко прорахували, що юрба клюне на одне значення слова АКТ, а самi закладали IНШЕ ЗНАЧЕННЯ... детально оцю нахабну пiдмiну я розписав аж у декiлькох статтях...

Бумажняні поняття юридичних бумажняних Конституційно-правових Актів багатоманітне: це цивільно-правові, кримінально-правові, адміністративно-правові, комплексні та інші. Про це дуже багато написано у юридичній літературі. Але для того щоб знайти процедуру створення юридичного документу-Акту, треба доволі ретельно пошукати!

Поясню для особливо кмітливих - документ се папірець, тобто БАМЯШКА, а дія - це зміна оточуючого простору юридичного характеру у часі. До того ж - ЦЕ ТАКОЖ ДУЖЕ ВАЖЛИВО!!! -  юридичний документ АКТ не завжди збігається у часі з юридичною дією АКТ!!! Тому для СВЯТКУВАННЯ /відповідно біоенергетичних законів Всесвіту/ обирається дата виконання реальних дій, а не дата написання папірця про ці дії!

Доказом цього є ваші Дні Народження! Зрозуміло, що ви СВЯТКУЄТЕ дату ДІЇ свого народження, А НЕ ДАТУ ВИПИСУВАННЯ ПАПІРЦЯ - /Акту-документу/ -  Свідоцтво про народження!!!

Наголошую для телепнів!!! - подивіться у Акт-документ свого народження!!! - там стоїть дата виписки вашого Свідоцтва про народження - Там стоїть дата створення документу-Акту НЕ ТА, коли ви народилися, а зовсім інша!!!! Та це й зрозуміло - мама ніколи не побіжить з половогого будинку у державну установу для написання Акту-документу про народження своєї дитини у той самий день, а це робить значно пізніше, тому дата народження і дата реєстрації народження різні! Тобто у Свідоцтві про народження є дві дати: - одна дата - це дата Акту-дії вашого народження, а інша дата - це дата створення документу-Акту про ваше народження!

Відповідно, святкувати дату створення Акту-документу - Свідоцтва про народження БЕЗГЛУЗДО!, а той, хто це святкує - ІДІОТ!  З чим ви погоджуєтесь! 

Це відбувається тому, що свято - обряд, який має дуже серйозне біоенергетичне підгрунтя - Під час свята Дня Народження біоенергетична енергія аури людини та її сім'ї та й всього її Роду нашими пращурами за допомогою такого дійства, як хоровод, закручувалося у потужний енергетичний вихор, та направлялося для оздоровлення цієї людини, її сім'ї, та взагалі всього Роду цієї людини!

=====
Запам'ятайте означення звання ІДІОТ - це той, хто святкує не реальну дату реальних подій, а дату написання АКТУ-БАМЯШКИ про ці події! ВТОРОПАЛИ? Ото ж! 
РЕТЕЛЬНО ЗАПАМ'ЯТАЙТЕ!!! 
Це у нас буде пункт номер один! №1. ІДІОТ - це той, хто святкує не реальний Акт-дію
реальних подій, а дату написання АКТУ-БАМЯШКИ про ці події! 
=====

З двома значеннями юридичного слова Акт ми розібралися! Продовжуємо далі!

28 червня 1917 р. було сформовано перший уряд автономної Української Республіки під назвою Генеральний Секретаріат. Його очолив В. Винниченко. 
16 липня 1917 р. після отримання Українською Центральною Радою постанови Тимчасового уряду про затвердження Генерального Секретаріату, згідно з попередньою домовленістю, було ухвалено й оголошено II Універсал. 
7 жовтня 1917 р. Генеральний Секретаріат одностороннім Актом-документом заявив про вступ в управління Українською Республікою. 
7 листопада 1917 р. в Петрограді більшовики в результаті збройного виступу повалили Тимчасовий уряд. На II Всеросійському з’їзді рад робітничих і солдатських депутатів був утворений новий російський уряд - Рада народних комісарів (РНК) на чолі з В. Леніним, а Росію проголошено Республікою рад робітничих, солдатських і селянських депутатів (Радянською Росією).

***Дивимось у Вiкi - Октя;брьское вооружённое восстание в Москве; - вооружённое выступление большевиков в Москве, проходившее с 25 октября (7 ноября) по 2 (15) ноября 1917 год во время Октябрьской революции. 
Тобто за СТАРИМ стилем- 25 жовтня, за НОВИМ стилем - 7 листопада! 
НАГОЛОШУЮ ОСОБЛИВО ВЕЛИКИМИ БУКОВАМИ!!! - дiйсний астрономiчний момент подiй за старим стилем перенесено на новий стиль! Щоб не порушувати енергетику АСТРОНОМIЧНОI БУХГАЛТЕРII! Бо це дуже важливо! 
А се пiдтверджуе, що "святкувати" подiю у хибний час БЕЗГЛУЗДО й навiть шкiдливо!...

Тобто, нові дати пізніше, аніж старі. Григоріанський календар почав діяти в Українській Народній Республіці з 16 лютого 1918 року, цей день стали вважати 1 березня 1918 року. 
Закон про це ухвалено 12 лютого 1918 року (за старим стилем) на засіданні Малої ради Української Народної Республіки в Коростені[9>[10> 
Незадовго до того григоріанський календар запроваджено в Радянській Росії; згідно з декретом Раднаркому після 31 січня 1918 року йшло 14 лютого 1918 року. https://uk.m.wikipedia.org/wiki/  ЗАПАМ'ЯТАЛИ!***

14 листопада 1917 р. голова Генерального Секретаріату УЦР В. Винниченко розіслав телеграми в усі українські губернії, радам, армійським комітетам про перехід влади в краї до УЦР.
20 листопада 1917 р. на засіданні Малої Ради обговорили /Акт-дію/ та ухвалили III Універсал - державно-правовий Акт /документ/, яким проголошувалося створення Української Народної Республіки (УНР), де Вибори до Всеукраїнських Установчих зборів призначалися на 9 січня 1918 р., а днем скликання їх - 22 січня 1918 р.

***Підкреслю. Третій Універсал ЦР УНР є Актом-документом, у якому дата Акту-дії збігається з датою створення  Акту-документу про цю дію!***

ІІІ Універсал задекларував програму соціально-економічних і політичних дій задля побудови демократичної Республіки, яка мала б усі ознаки держави: кордон, гроші, законодавчу, виконавчу та судову владу, військо тощо.
Вперше у ІІІ Універсалі було визначено територіальні межі Української Народної Республіки.

17 грудня, коли відкрив свою роботу з’їзд у Києві, то прихильників більшовиків на ньому виявилося лише 127 із 2,5 тис. депутатів.

Складність ситуації підштовхнула лідерів УНР перейти на позицію повної незалежності України, що й було закріплено у IV Універсалі УНР, проголошеному 22 січня 1918 р. Підтверджувалися всі демократичні права й свободи громадян, рівність представників різних націй УНР.
Четвертий Універсал Української Центральної ради - державно-правовий Акт-документ Української Центральної Ради (УЦР), що проголошував ПЕРВІСНУ АКТ-ДІЮ - Незалежність Української Народної Республіки (УНР) вiд iнших краiн та від Росії. Прийнятий 9 (22) січня 1918 року в Києві. https://uk.m.wikipedia.org/wiki 

***Підкреслю. Четвертий Універсал ЦР УНР є Актом-документом, у якому дата Акту-дії збігається з датою створення  Акту-документу про цю дію!***

Зауважу, хибне слово у wikipediї "проголошував" і вірне "проголосив", це різні за змістом слова, й правильним та вірним словом буде КОНКРЕТНЕ та ВИЗНАЧЕНЕ слово " яким проголошено", бо ця Акт-дія ВДАЛО виконана назавжди!, А НЕВИЗНАЧЕНЕ слово "проголошував" можна трактувати, як Акт-дію, як якусь вдалу чи невдалу спробу, яка була виконана, та вже може й завершила, а може й не завершила своє існування.

ОДНИНІ УКРАЇНСЬКА НАРОДНА РЕСПУБЛІКА СТАЄ САМОСТІЙНОЮ, НІ ВІД КОГО НЕ ЗАЛЕЖНОЮ, ВІЛЬНОЮ, СУВЕРЕННОЮ ДЕРЖАВОЮ УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ»  
Це слова з офіційної фотокопії http://gska2.rada.gov.ua/site/const/universal-4.html

Доленосна подія в історії вітчизняного державотворення - урочисте проголошення 9 (22) січня 1918 р. IV Універсалу Української Центральної Ради.

====
Тобто, дата проголошення  Акту-дії та Акту-документу Незалежності та Суверенітету Української Народної Республіки та Незалежності й Суверенітету Українського Народу, як господаря та бенефіціара своєї незалежної суверенної Республіки, збігається у часі та доведена численними  історичними, офіційними документами-доказами є датою  9 січня за старим стилем та одночасно 22 січня 1918 року за новим сьогоднішнім календарем.

Далі цитую свою дуже велику статтю:  - АРЗ-41 Фіктивність приватноi корпораціi Украiна - http://stihi.ru/2020/11/02/583

...Іншими словами у Постанові про референдум 1991 чорним по білому написано головне питання референдуму - "чи визнаєте ви Акт/дію/ проголошення незалежності України"

Застосування інших, невластивих для даного юридичного документу процедур створення робить цей документ юридично нікчемним! Це записано імперативно! та однозначно! в  усіх законах юриспруденції!!!
Тому подивимось означення слова АКТ.
Воно має два значення -  документ та дія!
У юридичному означенні документу Акт є тільки одне -  документ який засвідчує якийсь факт - належності або недостачі. Наприклад акт недостачі товару, акт наявності недоліків, та інші.
Але кожен юридичний документ мае головні процедури створення, притаманні лише йому! так-от для документу Акт притаманна лише одна !імперативно! процедура створення - ПIДПИСАННЯ цього документу особами які цей акт створили чи написали!! Інших процедур юридичного оформлення Акту в світі не існує! повторюю! Підтвердження, схвалення, засвідчення, або інших юридичних процедур для документу Акт не предусмотрено та не застосовується, і ніколи, повторюю  -  НIКОЛИ!!! в світі не застосовувалося!!! Лише один одінісєнький прецедент у юриспруденції існує, що робить цей Акт фіктивним та нікчемним, ДЕ схвалення Акту-документу неможливо  за означенням - це липовий Акт про незалежність Украiни 1991 року, який треба було СХВАЛЮВАТИ НАРОДОМ - процедурою, не предусмотреною для документу Акт!
Це те саме, що створити Акт, що сонце світить, й взяти та цей Акт схвалити громадою! Це можливо тільки в дурдомі! Тобто Акт-документ про незалежність - це лоходром для дурнів та телепнів!
Додатково, ще один контрольний шлеп пустим пильним лантухом по юридичнобезтолкових головах - імперативно, тобто виключно обов'язковою є встановлена юридична процедура підписання документу-акту особисто тільки особами,  які його створили, а делегування підпису акту іншим - третім особам є фактом уникнення відповідальності за створення документу-акту та примушення третіх осіб стати відповідальними ідіотами!

Наприклад оце - Акт без підпису — як нуль без палички?
https://i.factor.ua/ukr/journals/nibu/2017/november/issue-91/article-31965.html

Тобто ви ТЕПЕР розумієте, що документ-Акт про Незалежність юридично правомірно повинна була підписати Верховна Рада у повному складі особисто, чи, якщо це пропонувалося народу, то документ-Акт про СВОЮ ВЛАСНУ Незалежність повинен був створити народ ЗАГАЛЬНИМИ ЗБОРАМИ, чого в дійсності не відбувалося!
Тобто ми маємо очевидний факт шахрайства купкою шахраїв під назвою Верховна Рада України, /яка на той час була Верховної Ради Української Радянської Соціалістичної Республіки/ незаконного делегування процедури підпису документу-Акту стороннім особам /народу/, які цей документ-Акт НЕ створювали!

З цього випливає що У Постанові про референдум йдеться про "акт-дію проголошення  Незалежності", що цілком доречно! А тому референдум стосувався не папірця Акту, а ДII проголошення незалежності країни, яка ВЖЕ БАГАТО РОКIВ за фактом та юридично станом на 1991 рік вже 73 роки БУЛА незалежна та суверенна, відповідно четвертого Універсалу Центральної Ради Української Народної Республіки від 1918 року!

Але самим цікавим та шокуючим моментом є зовсім інше!! - ТРИМАЙТЕСЯ ЗА ПОРУЧНI!!!Декларація про державний суверенітет хоч і фіктивна, але була написана та підписана 16 липня 1991 року, де начебто проголошувалась Акт-дія становлення незалежності та суверенітету України, а 24 серпня 1991 року  була нашкрябана безглузда фіктивна  юридично нікчемна інша ПРОСТО-бамяжка - Постанова про незалежність та Акт-папірець вiд 24.08.1991 про незалежність! 
https://uk.m.wikisource.org/wiki/
Де ми власними очима бачимо копію  начебто "доленосного" документу-Акту з словами "Верховна Рада України" та особистим підписом якоїсь невідомої людини, прізвище якої не вказано! Хоча за означенням юридичний документ-Акт підписується усіма особами, які створили цей юридичний документ-Акт!
Це є грубим порушенням юридичної процедури створення юридично правового документу-Акту, де у всіх юридичних підручниках та законах імперативно встановлений обов'язок підписувати юридичноправовий документ-Акт УСІМА особами БЕЗ ВИКЛЮЧЕННЯ, які його створили! Тобто обгрунтування створення  юридичноправового документу-Акту Верховною Радою України зобов'язує усіх членів Верховної Ради України його підписати з повним переліком усіх осіб, хто створював цей  документ-Акт! Це НЕзроблено, тому ця бумажка, з назвою "Акт проголошення незалежності" є НЕзаконним, НЕдійсним та НЕлегітимним!


Тобто ми святкуємо НЕ 16 липня НАЧЕБТО НЕЗАЛЕЖНIСТЬ, коли відбулася повторна спроба проголосити вже проголошені у 18-му році незалежність та суверенітет, а 24 серпня  - у день, коли реєструвався фіктивний папірець Акт-документ, який засвідчує повторну фіктивну Акт-дію - спробу проголошення Незалежності та Суверенітету вже 73 роки незалежної та суверенної Української Республіки, скоєної Акту-дії 16 липня 1990 року.

Тобто 24 серпня - це щорічний День Украiнського Ошуканого Дурня, якому втюхали липову Постанову та фiктивний Акт-бамяшку з фальшивими датами та ганебною фальсифікацією факту НОВОГО проголошення  суверенітету та незалежності ДАВНИМ ДАВНО НЕЗАЛЕЖНОI Української Республіки! 
24 серпня - День Ошуканого Дурня, бо у цей день анічогісеньки НЕ ВіДБУЛОСЯ окрім ВСЕНАРОДНОГО Українського лоходрому!

А всенародне святкування не дня народження, а дня видачі свідоцтва про народження, як ми вже з'ясували, згідно пункту №1, який вищезазначено, є святом ідіотів, які дружно святкують не день народження, а день реєстрації народження, який за датою не співпадає з днем народження! Чи то не телепнi?

До того ж,  у інтернеті є фотокопія Постанови зам голови Верховної Ради Української Республіки комуніста Плюща від 16 липня 1991 року Про зобов'язання святкування дня незалежності та суверенітету України 16 липня, не 24 серпня!, хоча по великому рахунку вона також недійсна, бо дійсно Днем незалежності та суверенітету є дата проголошення 4 Універсалу тобто 22-го січня 1918 року.

Але на цьому пригоди ідіотів в країні Дурнів не закінчуються!!!
Друга серія серіалу про пригоди ідіотів в країні дурнів! - Про Соборність.

А тутечки ще крутіше, причіпляйтеся пасками безпеки, щоб із сміху не впасти!

Дивимось у Вiкi - пошуком по ключевому слову "Західноукраїнська Народна Республіка"
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/

/пАчаток халепи/ 19 жовтня 1918 оголошена «Проклямація Української Національної Ради» про створення Української держави в українських етнічних землях Австро-Угорщини. 13 листопада 1918 УНРада затвердила Конституційні основи новоствореної держави — «Тимчасовий основний закон про державну самостійність українських земель бувшої австро-угорської монархії», нова держава отримала назву «Західноукраїнська Народна Республіка». 22 січня 1919 року відбулася злука: ЗУНР об'єдналася з Українською Народною Республікою, отримавши назву Західна Область Української Народної Республіки (ЗОУНР). Окупована 18 липня 1919 року в ході польсько-української війни. Території ЗУНР були анексовані Польщею, Королівством Румунія і Чехословацькою Республікою. До 15 березня 1923 року уряд ЗУНР перебував в еміграції.= /кінець халепи/

На перший погляд начебто все звичайно. От тільки чомусь закрадається сумЛів щодо дати: - вона якраз точнісенько припадає на День проголошення Незалежності УНР 22-го січня 1918 року.

Але ж ми дуже наполегливі та прискіпливі дослідники! Мене дуже важко ошукати та надурити! Риємося в інтернеті та знаходимо оригінал Акту-документу злуки ЗУНР та УНР. Й що ж ми бачимо???? ГАНЬБА, малятки!

Цитую: 
ІМЕНЕМ УКРАІНСЬКОІ НАРОДНОІ РЕСПУБЛІКИ.
ДИРЕКТОРІЯ ОПОВІЩАЄ НАРОД УКРАІНСЬКІЙ ПРО ВЕЛИКУ ПОДІЮ В ІСТОРІІ ЗЕМЛІ НАШОІ УКРАІНСЬКОІ.
3-ГО СІЧНЯ 1919 РОКУ В М. СТАНІСЛАВОВІ УКРАІНСЬКА НАЦІОНАЛЬНА РАДА ЗАХІДНОІ УКРАІНСЬКОІ НАРОДНОІ РЕСПУБЛІКИ, ЯК ВИРАЗНИК ВОЛІ ВСІХ УКРАІНЦІВ Б. АВСТРІЙСЬКОІ ІМПЕРІІ І ЯК НАЙВИЩИЙ ІХНІЙ ЗАКОНОДАВЧИЙ ЧИННИК, ТОРЖЕСТВЕННО ПРОГОЛОСИЛА ЗЛУКУ ЗАХІДНЬОІ УКРАІНСЬКОІ НАРОДНЬОІ РЕСПУБЛІКИ З НАДНІПРЯНСЬКОЮ УКРАІНСЬКОЮ НАРОДНЬОЮ РЕСПУБЛІКОЮ В ОДНОЦІЛЬНУ СУВЕРЕННУ НАРОДНЮ РЕСПУБЛІКУ.
ВІТАЮЧИ З ВЕЛИКОЮ РАДІСТЮ ЦЕЙ ІСТОРИЧНИЙ КРОК ЗАХІДНИХ БРАТІВ НАШИХ, ДИРЕКТОРІЯ УКРАІНСЬКОІ НАРОДНЬОІ РЕСПУБЛІКИ УХВАЛИЛА ТУЮ ЗЛУКУ ПРИЙНЯТИ І ЗДІЙСЬНЯТИ НА УМОВАХ, ЯКІ ЗАЗНАЧЕНІ В ПОСТАНОВІ ЗАХІДНЬОІ УКРАІНСЬКОІ НАРОДНЬОІ РЕСПУБЛІКИ ВІД 3-ГО СІЧНЯ 1919 РОКУ.
ОДНИНІ ВО ЕДИНО ЗЛИВАЮТЬСЯ СТОЛІТТЯМ ОДІРВАНІ ОДНА ВІД ОДНОІ ЧАСТИНИ ЕДИНОІ УКРАІНИ — ЗАХІДНО-УКРАІНСЬКА НАРОДНЯ РЕСПУБЛІКА / ГАЛИЧИНА, БУКОВИНА, І УГОРСЬКА УКРАІНА /І НАДДНІПРЯНСЬКА ВЕЛИКА УКРАІНА.
ЗДІЙСНИЛИСЬ ВІКОВІЧНІ МРІІ, ЯКИМИ ЖИЛИ І ЗА ЯКІ УМІРАЛИ КРАЩІ СИНИ УКРАІНИ.
ОДНИНІ Є ЄДИНА НЕЗАЛЕЖНА УКРАІНСЬКА НАРОДНЯ РЕСПУБЛІКА. /Кінець цитати/

Думаю що ж це таке, чи то в мене очі зламалися, чи то стріха зїхала -  у цьому історичному документі чорним по білому фігурує дата Акту-дії Злуки ЗУНР та УНР чомусь 3 січня 1919 року!!!

Цей факт документально доводить також інша фотокопія, іншого історичного документу - Вісника державних законів і розпорядників, де також ніякого натяку на 22 січня геть немає!!! Там 3 січня!

І тут я випадково помічаю малееееесеньку цихферку у кінці Акту-документу Універсал Директорії Української Народної Республіки - "22" січня 1919 року!!!!

На документі, який говорить про Акт-дію 3 січня 1919 року чомусь стоїть дата затвердження, оформлення і прийняття, на 19 днів пізніше, аніж події, про які вона стверджує!...

Ну і що тут такого? - кувиркнуть бровима тормознуті головоноги двоногоходові. -  У усіх Свідоцтвах про народження дати Акту-дії народження та дати реєстрації народження не співпадають!

На що я їм ткну їхнім тупим рилом: - А у 1919 році жодний документ та Універсал Центральної Цади УНР НЕ МАВ РОЗХОДЖЕНЬ У ДАТАХ! У ті часи такої ганьби не було, щоб Акт-дія відбувалася у один день, а Акт-документ, який засвідчує цю дію, був датований іншою датою!!!

А саме головне, це те, що ми з вами вже з'ясували, що ті індивідууми, які святкують замість дня народження інше свято - день реєстрації дня народження та отримання акту-документу - свідоцтва про народження - відповідно пункту номер один є ...ідіотами! 

Тобто святкувати День Злуки в іншу дату, аніж 3 січня, це є ознака ідіотизму!

Й тутечки вспливає МОТИВ, чому ТАК НАХАБНО підроблений цей документ.
Дак цеж для того, щоб приховати дійсний день проголошення Незалежності та Суверенітету Нашої Республіки - 22 січня 1918 року - його просто приховали під інше липове свято - свято Соборності!

Оце так ганьба, малятки, аж подих перехвачує!

Нас просто засипали липовим святами з липовим датами про липові документи щодо липових дій!

А тепер КОНТРОЛЬНИЙ ШЛЬОП ПИЛЬНИМ ПУСТИМ ЛАНТУХОМ ПО ТУПИХ ГОЛОВАХ:
=====
Універсал Директорії УНР про злуку ЗУНР з Наддніпрянською Народньою Республікою за підписами Голови Директорії Володимира Винниченка та її членів. 22 січня 1919 р.

Витяг з Вісника Державних Законів за 1919 рік. Випуск 6-й. ч. 82.
ІМЕНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНЬОЇ РЕСПУБЛІКИ затверджуємо:
ГОЛОВА ДИРЕКТОРІЇ: В.Винниченко в.р.
ЧЛЕНИ: Андрієвський в.р. А.Макаренко в.р.
ЧЛЕН-СЕКРЕТАРЬ: Ф.Швець в.р.
24 січня 1919 р. Київ
Посвідчив: В.о. Державного Секретаря Михайло Корчинський в.р.
УХВАЛЕНИЙ РАДОЮ НАРОДНІХ МІНІСТРІВ
З А К О Н
про встановлення святкування 22 січня, як дня проголошення самостійності України
На доповнення відповідних законів встановити щорічне святкування 22 січня, як дня проголошення Українською Центральною Радою самостійности України. ГОЛОВА РАДИ НАРОДНИХ МІНІСТРІВ В. Чеховський
МІНІСТР НАРОДНОЇ ОСВІТИ Проф. Огієнко
З оригіналом згідно
Секретарь Р.Н.М [підпис>
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/n0004300-19?fbclid=IwAR0hkWD1Kmtns4gZjRlbnm4yBxjgF7UJrWF4S368VcyRQQSKUUi7QhXsCZE#Text
======
Цей офіційний документ зберігається у електронній бібліотеці НБУВ - http://nbuviap.gov.ua/asambleya/dok_pro_zluku_1919.php
Цей Закон про святкування Дня Незалежності Української Республіки 22 січня щорічно - легітимний, створений уповноваженими особами, делегованими Українським Народом, дійсний донині й його ніхто не скасовував й він законний донині!

Тут, як ви бачите, говориться про СВЯТКУВАННЯ 22 січня щорічно СУТО НЕЗАЛЕЖНОСТІ Українського народу, й ані про ніяку СОБОРНІСТЬ МОВА НЕ ЙДЕЦЦЯ!
     
Тому, ви розумієте, що 24 серпня кожного року проводиться демонстрація, та чергова щорічна ПЕРЕреєстрація, усіх адептів та рабів хунти торгівельної приватної корпорації "Україна", а 22 січня щорічно святкують День Незалежності Українського Народу Нашої Народної Республіки тільки дійсні Руси-Господарі Української Народної Республіки!!!
Слава Нам - Русам-Господарям - бенефіціарям-засновникам Української Народної Республіки!

А гасло "Слава Україні" можна розцінювати, як клятву для приватної торгівельної корпорації "Україна"!, як це не зухвало для деяких не буде звучати!

Тому вірним НАШИМ гаслом є:
"Слава Нам - Русам-Господарям - Української Народної Республіки!"

Так от скажіть мені любі та шановні /такі, як я/ нащадки Київської Русі, ЯКИЙ вам Закон до Душі - ДОНИНІ ДІЙСНИЙ та легітимний Закон Центральної Ради УНР з підписом одного з засновників Української Народної Республіки та члена Центральної Ради - ГОЛОВИ уряду УНР - Винниченка /разом з усім урядом УНР/, які боролися своєю гарячою палкою українською кров'ю ціною свого життя проти большевицьких загарбників за нашу Волю, Свободу та Незалежність, чи то злиденний указ закон комуніста-загарбника- масона-чорножопогобільшовика Кучми та його послідовників-узурпаторів нинішньої влади приватної торгівельної корпорації "Україна", яка є озброєною хунтою на території нашої Батьківщини Величної Київської Русі???

====:
Звернемося до відео доказів та документів на офіційному сайті Верховної Ради України:
1. Комуніст Кравчук, будучі комуністом, займаючи посаду голови Верховної Ради Української Радянської Соціалістичної Республікої  ініціює та підписує п'ятого липня 1991 року Закон про Президента Української Радянської Соціалістичної Республіки.
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1295-12#Text

2. Після цього розгортаються події та 24 серпня 1991 року  він під вигуки  багато тисячної юрби на Майдані " ганьба КПУ" що ми бачимо та чуємо на архівному видеозаписі https://m.youtube.com/watch?v=UCym4BR_frY комуніст Кравчук, приховавши партбілет, під вигуки "ГАНЬБА КПУ" проголошує начебто незалежність незалежної вже 73 роки України, забувши при цьому повідомити всіх людей про існування четвертого універсалу ЦР УНР від 22 січня 1918 року, де ВЖЕ ВПЕРШЕ проголошено незалежність УНР, та Закон Директорії УНР про святкування 22-го січня кожного року починаючи 1919 року Дня Незалежності Української Республіки.
/в інтернеті є архівна  фотокопія цього закону підписаного головою директорії УНР Винниченком від 22.01.1919 року/

На іншому відео https://m.youtube.com/watch?v=lMKIzKhw_Xk
Один з депутатів /05:15/ Ярослав Кендзюр свідчить, що в Москві 23.08.1991 ВЖЕ ПУТЧ ПРОВАЛИВСЯ Й ГКЧП-істів  почали заарештовувати, тобто загроза державного перевороту у Москві вже була ліквідована, проте Кравчук ВЖЕ після ліквідації ГКЧП заявляє про якусь містичну загрозу, якої вже не було,чим мотивує необхідність об'явлення незалежності України!Тобто відверто видно шахрайський метод злодіїв наведення мороку шляхом залякування!
Сама журналістка повідомляє що 23 серпня переломний момент і путч у Москві провалився. Тобто загроза перевороту ліквідована./04:10/

Отут скривається брехня про те, що Акт про незалежність написано, начебто, 24 серпня за півтори години, а згідно тексту Акту там фігурує загроза перевороту, проте 24 серпня вже було відомо, що ніякої загрози немає і всіх путчистів заарештували.
Зрозуміло, що текст акту заготовлений  на багато днів раніше
====
Кравчук Леонiд
https://ru.m.wikipedia.org/wiki/,_

В 1958—1960 годах преподаватель Черновицкого финансового техникума. В 1960—1967 годах консультант-методист Дома политпросвещения, лектор, помощник секретаря, заведующий отделом агитации и пропаганды Черновицкого обкома КПУ.

Окончил аспирантуру Академии общественных наук при ЦК КПСС, где учился в 1967—1970 годах. Кандидат экономических наук, диссертация «Сущность прибыли при социализме и её роль в колхозном производстве».

Партийная карьера	Править
В 1970—1988 годах заведующий сектором, инспектор, помощник секретаря, первый заместитель заведующего отделом, заведующий отделом агитации и пропаганды ЦК КПУ.

В 1989—1990 годах заведующий идеологическим отделом, секретарь ЦК КПУ.

В конце 1980-х годов на страницах газеты «Вечерний Киев» Кравчук начинает открытую дискуссию со сторонниками украинской независимости. На фоне весьма консервативного руководства КПУ его позиция выглядит более чем умеренной.

В 1989—1990 — кандидат в члены Политбюро. В 1990—1991 годах — член Политбюро ЦК КПУ.

С 1990 года — второй секретарь ЦК КПУ.

4 марта 1990 года в первом туре первых альтернативных парламентских выборов в Украинской ССР избран депутатом Верховного совета Украинской ССР XII созыва (Верховной Рады Украины I созыва) от Ямпольского избирательного округа № 39 Винницкой области, набрал 68,69% голосов среди 2 кандидатов, в парламенте стал членом Комиссии по вопросам культуры и духовного возрождения.

С 1990 года был членом ЦК КПСС.

В 1990—1991 — председатель Верховного Совета Украинской ССР.

Вышел из КПСС после событий 19-21 августа 1991 года.

24 августа 1991 года под председательством Леонида Кравчука Верховный Совет республики принял постановление и Акт провозглашения независимости Украины.

С 24 августа 1991 года по 5 декабря 1991 года — председатель Верховной рады Украины[10>.

Президент Украины	Править
Баллотировался на пост президента как беспартийный. 
====
  Повну статтю з аргументованою юридичною аргументацією документами доказами та  відеодоказами - пірнайте отутечки - https://stihi.ru/2020/11/02/583
Отутечки - https://stihi.ru/2020/12/04/4369
Та сюди - група на ФейсБуці "УРСР існує та не зникала!" https://m.facebook.com/groups/2447917838848859/

та група Народне Віче Української Республіки Рад
https://m.facebook.com/groups/987649038100850/
(правда у другій групі я загубив засновницькі права адміна, коли мене ФБ забанив мій попередній нік =GrafBorisfen= й я був вимушений змінити свій нік...)
====

В продовження та підтвердження теми - питання про ЛОХОДРОМ з політичним та юридичним терміном-означенням "конституція"

Перша українська НАЧЕБ-ТО "конституція" НАЗИВАЛАСЯ ЗОВСІМ й НЕ КОНСТИТУЦІЯ!!!! й була прийнята на зборах козацтва біля містечка Тягина на правому березі річки Дністер 5 квітня 1710 року. Повна назва цього документа – “Договір та Встановлення прав і вольностей Війська Запорозького та всього вільного народу Малоросійського між Ясновельможним гетьманом Пилипом Орликом та між Генеральною старшиною, полковниками, а також названим Військом Запорозьким, що за давнім звичаєм і за військовими правилами схвалені обома сторонами вільним голосуванням і скріплені найяснішим гетьманом урочистою присягою”.
Пилип Орлик був близьким до гетьмана генеральним писарем, якого після смерті гетьмана Івана Мазепи було обрано на раді старшин його наступником. Оця такзвана начеб-то "Конституція" а в дійсності ДОГОВІР Пилипа Орлика – СПОТВОРЕНА назва документу, що в дійсності визначав права і обов’язки обраного гетьмана. Тому НІЧОГО СПІЛЬНОГО з юридичним та політичним поняттям "конституції" сей Договір Пилипа Орлика НЕ МАЄ!
Назвати Договір конституцыєю може ТІЛЬКИ БАРАН, який себе називає левом! 

Ось така фігня, малятки, любі хопчики й дівчатки!
=GrafBorisfen=22.01.2021= Юрий Андреевич Сафроненко - Рус-Господар Української Народної Республіки Велика Київська Русь! - РГ УНР ВКР. Живий Живонароджений Син Слов'янського Роду Арійського НаРоду Великої Білої Раси = /Країна прозрівших Русів Нашої найгарнішої у Всесвіті планети Мідгард/

http://ok.ru/video/2899283085840


http://stihi.ru/2020/12/04/4369 - Манiфест Руса Господаря УНР ВКР
======
Ну й ЗА ШО ми усiм украiнським народом повиннi були голосувати на ЕвроПiснi-2021??? Ви тiльки ВТОРОПАЙТЕ! - ТРИ РАЗИ повторюванi слова: - 
;Нам дана лише мить, 
;коли свiт згорить, 
;i слiду не стане вiд нас!
;Все, що можемо ми, 
;це вийти з пiтьми, 
;i жити, поки є час...;
Пояснюю телепням: - се спiвована НА ВЕСЬ СВIТ  Декларацiя на самознищення - "скорiше живем сьогоднi, бо завтра нас не стане"! 
Й усi з думкою, шо вони патрiотично голосували за украiнську спiвачку, голосували в дiйсностi за ДЕКЛАРАЦiЮ САМОЗНИЩЕННЯ, проспiвану украiнською мовою, тоб-то яка стосуецця виключно Украiнськоi Нацii! 
Ну шо, украiнцi! Вас ЗНОВ ОШУКАЛИ!; нахабно.; Вiтаю, планктон!;
;;=GrafBorisfen=;; 12 БейлетЪ 7530 ЛЪта от С.М.З.Х.
========
ДОРЕЧИ:

Держбюджету України не існує!
Бажаєте впевнитись самі?
Добре. Ваші особисті кошти є ваша приватна особлива власність й ви маєте право прослідкувати, по яких рахунках вони циркулюють! Тобто, берете свою квитанцію про сплату податку, й робите офіційний запит до казначейства України про надання вам фотокопії транзакції ОЦІЄЇ СПЛАТИ ВАШОГО ПОДАТКУ - перерахунку ваших особистих коштів, де можна побачити остаточний рахунок банку, куди прийшли ваші кошти.
Одночасно робите запит ЯКИЙ конкретний рахунок є бюджетом України!
Відмова казначейства є нікчемною, бо ВАШІ ОСОБИСТІ кошти роблять бюджет України для вас вашим персональним рахунком, а інформацію про ВАШІ особисті рахунки НІХТО НЕ МАЄ права від вас приховувати!
Так ви можете впевнитись, що усі кошти уходять за кордон в Омерику, а тому в Україні немає власних коштів та немає власного держбюджету!
А раз немає власних коштів, то звідкіля може взятися зовнішній борг України???
=GrafBorisfen=
======

ID:  996822
ТИП: Поезія
СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний
ВИД ТВОРУ: Вірш
ТЕМАТИКА: Філософська лірика
дата надходження: 23.10.2023 15:41:00
© дата внесення змiн: 23.10.2023 15:44:19
автор: GoldKing

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (96)
В тому числі авторами сайту (0) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  говорити
dashavsky: - патякати
Синонім до слова:  говорити
Пантелій Любченко: - вербалити
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
x
Нові твори
Обрати твори за період: