Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тріумф: Магія чисел. - ВІРШ

logo
Тріумф: Магія чисел. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 3
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

Магія чисел.

     Не  було ще ні Землі, ні Адама, ні Єви – світ ще не був закладений, а в думках Господа вже був план створення найкращих умов для щасливого життя і спасіння людини. Їх ще не було. Це ті, хто вибере Його любов і прийде до Нього у Вічність. Всі Анголи, сини Божі, раділи задуму Отця і тому, що вони вже бачили тих, які ще не скоро народяться, але Отець їх уже знає поіменно. Для нас – фантастика, а насправді, – ні, а лиш ще невідома людині реальність майбутнього. Для Творця нема нічого неможливого. Ми бачимо, як, за останні 50 років, з космічною швидкістю примножуються знання. Господь відкриває людині, все більші глибини Своєї мудрості. Все, що з’явилось нове, то від Нього. А на завтра, уже готове щось новіше, що людині не може, навіть, приснитись.  
    Тільки Люцифер радів нещирою радістю, вже будував плани реваншу над Господом і Його майбутніми синами і дочками.
     На сторінках Інтернету з’являються, з неймовірною швидкістю, брехливі теорії, твердження і «новини», якими він прагне захопити серця простодушних. Використовуючи і перекручуючи, теорію чисел, вдає, що може змінити долю людини на краще. 
    Залежно від характеру і уподобань людини, у ного на кожного є свій гачок, щоб відлучити її від Бога і погубити, завівши в тлумачення і, заплутавши їх своїми тенетами. Широким фронтом наступає містика, і переконує людей, що то сучасний метод і вищий рівень пізнання скритих явищ і процесів. Всяка магія це – ілюзія, диявольський обман, на який ловиться легковірна людина. Зародилась вона в Вавілоні, за часів правління Німрода – внука Хама. Його придворні з допомогою магії викликали нечистих духів і створювали ілюзію божественності Німрода, щоб зробити богом. Після його смерті він «став богом Сонце». Як бачите, і до нині люди люблять ілюзії і дають себе одурити. Так і числа використовує сатана, як вид зброї, щоб украсти в людини Божий дар – життя вічне, а земне – перетворити у поле страждань, склавши всю вину на Бога. 
     Творець дає людині нові знання і мудрість, щоб створити нові, цифрові технології,  вдосконалювати виробничі процеси і полегшувати її працю.
 Не числа являються причиною чи запорукою наших успіхів чи  поразок, хворіб чи зцілення, сліз чи радості, а наше відношення до того, що стоїть у Біблії, Слові Божому, за цими числами. Наш вибір, фактично, наше слово, яке показує наше відношення до записаного Слова Божого. Єв. від Івана 7:63 «Слова, що їх Я говорив вам, то Дух і життя» Який це дух? Єв. від Івана 4:24 «Бог є Дух, і ті, що Йому вклоняються, повинні в Дусі та в правді вклонятися» (в Дусі – згідно написаного Слова, не відхиляючись ні вліво, ні вправо, щоб було тобі добре). Вдаючись у непослух, ми, ніби, вставляємо палиці у колеса свого велосипеда, намагаючись заставити його їхати, бо ми не віримо, що він так не поїде, і будеш нести його на своїх плечах, порушуючи правила дорожнього руху і повторюючи заклинання, надіючись на чудо. Чуда не буде, коли ми діємо всупереч гармонії Всесвіту, встановленої Творцем, то це те ж саме, що ми зі своїм велосипедом, з палицями в колесах, петляємо по проїжджій частині вулиці, одержуючи удари проїжджаючих машин. 
     Слуги диявола виділяють числа, приписуючи їм магічну силу, переконуючи легковірних людей у їх правдивості. В гармонії Всесвіту кожне число має своє місце, значення, силу і дію, але коли воно в системі Творця.
    Хай не думає ніхто, що число 1, само по собі, доленосне, як кажуть лукаві, а тим більше, якщо протирічить Біблії, Божій гармонії. Не можеш взяти шпицю із велосипеда і уявляти, що ти маєш велосипед.
Перше число в нумерації – 1. Мало би відповідати – першій заповіді: «Я – Господь, Бог твій…Хай не буде інших богів передо Мною!»  Але не повторенням 1,1,1… буде покращення, а буде лише ілюзія, бо за це короткочасне покращення людина платить чимось дорогим, бо за цим числом у них стоїть символ «могутності і величі», що «все йому підвладне», – Сонце, бог Сонце. Цього ідола – бога Сонце створили жерці Німрода. 
    Принеси Творцю  дар заслуженої хвали, і попроси в Ім’я Ісуса Христа те, що тобі потрібно на добро. «Чого тільки попросите ви від Отця в Моє Ймення, – Він дасть вам» (Єв. від Івана 16:23). Дасть даром, в дар кожному, хто просить з вірою. А якщо людина нехтує Словом Божим, а шанує різні тлумачення, філософські трактати ставить вище Слова Божого, то вона чинить хулу на Духа Святого, що не прощається нікому ні  в цім віці, ні в прийдешнім. Так написано (Марка 3:29) . Вона свою долю довіряє не Господу, а оракулу чи магу, і за ці послуги пізніше платить дорого і тяжко, бо Дух Святий знімає Свою охорону. То, якщо послухавши диявольських служників, людина не шанує Бога, а лише повторює число 1, нехай і мільйон разів, не одержить того благословення, яке було їй дароване, ще до створення світу (Ефесян 1:3-5) і яке вона шукає у того, хто прийшов украсти, убити і погубити – в сатани, бо то він стоїть за всякою магією. 
     Диявольські слуги радять часто в різних комбінаціях використовувати цифри 2 і 0. Кажуть, що 0 знищує перешкоди. А нуль – це вічність, де нема ніяких перешкод і ніякого впливу.
Цифра 2 – ніби то прискорює бажані процеси. Які і ким бажані? Ворогом чи людиною? Звичайно, ворогом, бо це друга  Божа заповідь. Порушуючи її попадаєш під прокляття: «Не роби собі різьби і всякої подоби з того, що на небі вгорі і на землі долі, і що в воді під землею. Не вклоняйся їм і не служи їм, бо Я – Господь, Бог твій, Бог заздрісний, що карає за провину батьків на синах, на третіх і четвертих поколіннях тих, хто  ненавидить Мене (не чинить так, як велить Господь, а чинить по-своєму, по-людському, філософському), і що чинить милість тисячам поколінь тих, хто любить Мене і тримається Моїх заповідей». Коли ти носиш амулети на шиї, обереги на руці і віриш, що вони тебе спасають, а ще повторюєш рекомендовані заклинання і надієшся на цифри, то ти поклоняєшся не Богу, а тому містичному обману, і попадаєш під прокляття (Господь забирає Свою охорону), і на тебе обрушуються всі диявольські напасті: хвороби, немочі, зрада, розорення, втрата сім'ї, роботи, різні негаразди. Диявол вдовбує в голови, що Бог це дає і лиш Він винен у всьому. Винен ти, сам робиш свій вибір. Перше, ніж прийняти рішення, подумай чи благословення він принесе тобі, чи ввійдеш у прокляття. Хоч до безпам’ятства будеш повторювати 44 чи 40, чи 20, чи 21, нічого тобі не допоможе, бо суперечить закону Володаря Всесвіту, Отця нашого і Господа Ісуса, перед Яким приклониться всяке коліно небесних, земних і приісподніх, і  усякий язик визнає, що Ісус Христос є Господь на славу Бога Отця. (До Филип'ян 2:10-11) Отож, не запитуйте поради у товариша, в сусіда, в оракула чи мольфара, хай вас не хвилює їх думка про ваш вибір, а з вірою просіть у Бога в Ім’я Святе Ісуса Христа, і буде вам.
     Якова 1:17 «Не обманюйтесь, брати мої любі! Усяке добре давання та дар досконалий приходить згори від Отця світів, що в Нього нема переміни, ні тіні відміни. 
     Пам'ятай: У цьому світі благословенний до тисячі родів і має Божий захист, процвітання, любов, мир у серці і радість, це той, хто любить Господа не язиком і помахом руки, а той хто зберігає, виконує заповіді Божі. Єв. від Івана 14:21 «Хто заповіді Мої має та їх зберігає, той любить Мене. А хто любить Мене, то полюбить його Мій Отець, і Я полюблю його, і об’явлюсь йому Сам.  ... Хто не любить Мене, той не береже Моїх слів. А слово, що чуєте ви, не Моє, а Отця, що послав Мене».
    Бог любить усіх, дав усім змогу прийти до Нього через Господа Ісуса. «Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, що нас у Христі поблагословив усяким благословенням духовним у небесах, так, як вибрав у Ньому Він нас перше закладин світу, щоб були ми перед Ним святі й непорочні, у любові, призначивши наперед, щоб нас усиновити для Себе Ісусом Христом…» Послання до Ефесян 1:3-5.
     Шукайте Господа і правди Його, а все решта вам додасться. Бог і правда лише у Біблії. У тлумаченнях – правда людська і лукава.

ID:  859301
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 26.12.2019 13:32:33
© дата внесення змiн: 26.12.2019 13:32:33
автор: Тріумф

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (314)
В тому числі авторами сайту (8) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: