Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: ЛІДЕРИ. 7. - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: ЛІДЕРИ. 7. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 2
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ЛІДЕРИ. 7.

							7. Класи Лідерів
25.02.2018* 10:40
	Вся сучасна Цивілізація Людства базується на Вербальності. 
Вся Наука в усіх видах і сферах свого існування тримається на прийнятих системах зчислення та запису, а це все походить від Слова.
Все Мистецтво в усіх його видах та сферах тримається фактично теж на Слові, хоч і здається, що музика, танці, образотворчість тощо відокремлені від Слова, хоча фактично вони всі є зміненою формою все тієї ж Вербальності.
Вся політична, економічна, соціальна діяльність тримається на Слові.
Більше того, Релігія взагалі стверджує, що спочатку було Слово і Слово було Бог.
Нічого дивного нема в тому, що весь Інститут Лідерства тримається на Слові і є домінуюче Вербальним. Чому тільки домінуючим? Тому що Людство зараз переживає кризу, з якою до цього, принаймні в цьому Циклі Існування Виду Хомо, не мало справу – це Криза Парадигми Буття. Я маю надію, що по закінчені розповіді про Лідерів наважусь почати говорити про Нову Парадигму Буття, якщо доживу до цієї нагоди.

На самому початку мого Розкриття Розширених Сенсорних здібностей, а це відбувалося поза моєї волі у 1990 році, мене один раз «Опустили» у Цивілізацію, яка побудована на іншій засадах, ніж наша Техногенна Цивілізація. Тоді мені здалося, що я потрапив у Віртуальний світ, але зовсім нещодавно зрозумів, що мені просто показали реалізацію Мети, до якої крокує Людство.
Уявіть собі, що людина володіє всіма проявами Віртуальності. 
(Тут мимоволі повинен зробити певне пояснення стосовно термінології. Вербальна суть нашого спілкування вельми обмежена і тому нема нічого дивного в тому, що у будь-якій мові є багато слів, які залежно від контексту мають різні значенні. Враховуючи, що мені весь час приходиться «перекладати» Віртуальність у Вербальність, я шукаю слова/терміни, які найближче передають саме цей переклад. Таким чином мої розповіді пересипані термінами, які можуть викликати протести у моїх читачів. Можливо, що у мене і не вистачає інтелектуальності для пошуку більш точного перекладу. Я прошу пробачення за це заздалегідь. А для того, щоб мене вірно зрозуміли, нагадую, що в Англії кожний рік видається Словник поповнення англійської мови новими словами і термінами і що українське «телепень» є вельми приблизним еквівалентом російського «мудак».)

Так от; Реальність і в ній існує неТехногенна Цивілізація, де кожна людина фактично володіє арсеналом, який еквівалентний сучасній уяві людина про можливості бога.
	Людина володіє Телепатією. А всі Цивілізації, які входять у коло Вищого Розуму, мать саме такий засіб спілкування. На практиці це означає, що стає непотрібним весь арсенал знання – бібліотеки, видавничі дома та вся друкована продукція тощо, адже кожна людина здатна підключатися до будь-якого Інформаторію і отримувати відповіді на всі питання. Не потрібні і всі сучасні засоби комунікації, адже є можливість спілкуватися кому завгодно з ким завгодно.
Людина володіє Телекінезом і всі засоби пересування є непотрібними, тому що людина здатна пресуватися персонально та пересувати вантажі з однаковим успіхом як на короткі дистанції, так і на довгі, навіть в межах Космосу.
Людина володіє здатністю контролювати своє Здоров’я і подовжувати як завгодно термін свого життя, що обумовлює непотрібність Медицини, адже Здоров’я стає приватною справою самої людини.
Цю неТехногенну Цивілізацію можна описувати і описувати. Я тоді знаходився в її лабетах 2 години, хоча мені і здавалося, що промайнуло хвилин 15.
Але, в такій Цивілізації відсутній Інститут Лідерства, тому що фактично відсутня Влада. Отже, відсутні і Лідери, тому що мова іде про принципово іншу суть Людини і принципово інші засади Цивілізації.

Та ми зараз існуємо в умовах, коли Влада і Володіння є одним із основних компонентів нашої Цивілізації. Практично всі чимсь володіють, всі виконують певні підлеглості і певні командування.
Все різноманіття таких стосунків я саме і визначив як Лідерство. Люди, які виконують функції керування – всі королі та президенти, начальники відділів та голови чогось, і так далі, всі вони включаються у цю категорію людських відносин.
Але!
Аналіз доступного мені масиву інформації, що мимоволі накопичений за термін мого життя, показує, що фактично існує два класи Лідерів.

Перший клас я називаю «Офіційні лідери». В нього входять всі носії офіційного командування іншими людьми, які офіційно займають певні посади – від короля та президента та аж до бригадира колективу із декількох працівників. Для всіх цих лідерів характерним є ясний і прозорий юридичний статус та обов’язки/права.
Другий клас я називаю «Духовні лідери», які, як правило, не мають юридичного статусу і часто-густо є противагою до Офіційних лідерів.
Історія Людства вся тримається на Лідерах. При цьому лідери Першого класу фактично мають свою владу на базі примусу, а Другого класу – на базі переконань, на базі парадигми «духовного» походження.
Далі я маю намір показати різницю між цими Класами Лідерства, використовуючи не тільки аналітичний опис, а і приклади, особливо стосовно України.

ID:  778979
Рубрика: Проза
дата надходження: 25.02.2018 17:09:34
© дата внесення змiн: 26.02.2018 19:57:16
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 0 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (313)
В тому числі авторами сайту (5) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  говорити
dashavsky: - патякати
Синонім до слова:  говорити
Пантелій Любченко: - вербалити
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
x
Нові твори
Обрати твори за період: