Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Тріумф: 4. Лист незнайомця. - ВІРШ

logo
Тріумф: 4. Лист незнайомця. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 12
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

4. Лист незнайомця.

4. Чому Бог створив диявола?

Єзекіїля 28:14 «Ти помазаний Херувим хоронитель, і Я дав тебе на святу гору Божу, ти ходив посеред огнистого каміння. Ти був бездоганний у своїх дорогах від дня твого створення, аж поки не знайшлася на тобі несправедливість». Господь браку не робить, але творіння пускається в помисли, завидує, гордиться своїми дарами, і запаморочується голова від самозвеличення, що саме і сталось із Херувимом надихаючим, тим, що давав натхнення від Господа. Потім, коли йому захотілось зрівнятись з Творцем, він почав підбурювати Анголів проти Господа, як і тепер, бо Господь не відібрав дар мудрості. Бог Господь, що в дар дає, назад не відбирає – так написано.

Ісаї 14:13 «Ти сказав був у серці своєму: «Зійду я на небо, вище від зір Божих поставлю престола свого, і сяду на горі збору богів (яких сам наробить, подивіться скільки їх тепер на землі, і люди, натхненні дияволом, вишукують міфологічних богів, богинь, духів предків… ), на кінцях північних, підіймуся понад гори хмар, уподоблюся Всевишньому!» Багато дано знань сатані, але не все він знає. Він не знав, що Господь знає помисли кожного серця і його в тому числі. Сатана може лиш намовляти (довбати в одну точку, поки не спокусить. На грецькій мові диявол – д’яболос, той що довбе в одну точку.) на зло, але думок людини не знає. Тому, те, про що думаєш, не говори, бо сатана украде, а як погане, то здійснить. Люди помітили і кажуть, що як тільки скажу, що чогось боюсь, то обов’язково стається. Дух страху – його вірний слуга.

2 Солунян 2:4 «…що противиться і несеться над усе, зване Богом чи святощами, так що в Божому храмі сяде він, як Бог, і за Бога себе видаватиме» (в останні часи).

Сатана – дух. Він входить не лише в людей, а й у тварин. Вперше він увійшов у змія.

«1. Але змій був хитріший над усю польову звірину, яку Господь Бог учинив. І сказав він до жінки: Чи Бог наказав: Не їжте з усякого дерева раю?

2. І відповіла жінка змієві: З плодів дерева раю ми можемо їсти,

3. але з плодів дерева, що в середині раю, Бог сказав: Не їжте із нього, і не доторкайтесь до нього, щоб вам не померти.

4. І сказав змій до жінки: Умерти не вмрете!

5. Бо відає Бог, що дня того, коли будете з нього ви їсти, ваші очі розкриються, і станете ви, немов Боги, знаючи добро й зло.(Заховавшись у змія, сатана спокушував людину, що робить і до сьогоднішнього дня, перекручуючи, тлумачачи слово Боже. Він не втрачає надію, що заволодіє всіма на землі, і поставить Господа перед фактом, що люди вибрали його, і він законний цар землі.)

6. І побачила жінка, що дерево добре на їжу, і принадне для очей, і пожадане дерево, щоб набути знання. І взяла з його плоду, та й з'їла, і разом дала теж чоловікові своєму, і він з'їв. 7. І розкрилися очі в обох них, і пізнали, що нагі вони.

13. Тоді Господь Бог промовив до жінки: Що це ти наробила? А жінка сказала: Змій спокусив мене, і я їла.

14. І до змія сказав Господь Бог: За те, що зробив ти оце, то ти проклятіший над усю худобу, і над усю звірину польову! На своїм череві будеш плазувати, і порох ти їстимеш у всі дні свойого життя. (Ця тяжка кара змієві за те, що він впустив сатану в своє серце і, як маріонетка, творив справу спокуси, щоб заграбастати, украсти Боже твориво, людину і стати богом хоч би на землі.)

15. І Я покладу ворожнечу між тобою й між жінкою, між насінням твоїм і насінням її. Воно зітре тобі голову, а ти будеш жалити його в п'яту». (Буття 3:1-15)

Через людей сатана розіп’яв на хресті Господа Ісуса, Сина Божого, про якого прорік йому Господь в Едені і показав своє справжнє лице перед Всесвітом, і сам собі підписав вирок: Озер огняне. Івана 10:10 «А злодій на те й закрадається, щоб красти, вбивати та нищити». Сатана брехун і вбивця ховається в людських душах, бо він дух і князь світу цього поки-що. Єв. Івана 14:30 «Небагато вже Я говоритиму з вами, бо надходить князь світу цього(сатана), а в Мені він нічого не має…». Третина ангелів, що була ним обдурена, скинена разом з сатаною на землю, і стала його жорстокими воїнами, які воюють за людські душі. ЛУКА 10:18 «Він (Ісус) же промовив до них: Я бачив сатану, що з неба спадав, немов блискавка». «Горе землі та морю, до вас бо диявол зійшов, маючи лютість велику, знаючи, що короткий час має! (Об'явлення 12:12)



Гріх непослуху Господу Богу, Слову Його, диявол зробив тепер модним. Гороскопи стали головною літературою для багатьох. На кожному каналі телевізора медіуми, слуги диявола, пророкують все, що лише хочеш, виконують всі замовлення на всі смаки і теми, не гребуючи нічим. І являються, нажаль, особистими консультантами в урядових чиновників багатьох держав, нехтуючи Божою осторогою. Левит 20:6 «А душа, що звертається до померлих духів (людей, що померли) та до чарівників, щоб блудити за ними, – то Я зверну Своє лице проти тієї душі, – і винищу того з-посеред народу його!» Тіло померлої людини іде в землю, а Дух Життя повертається до Господа, Який і дав його. Відповідають не померлі, а сатана. Таким чином люди спілкуються з сатаною, попадаючи під смертний гріх. І вірять диявольським вигадкам, ніби померлі на небі бачать нас і чують, оберігають нас, і допомагабють нам. Нам би хотілось, щоб так було, бо кожен із нас втратив дорогу людину, тому диявольська брехня подобається і заспокоює душу. Все, що говориться всупереч Слову Божому, то диявольський капкан на людську душу. Через Пророка Ісаю 8:19 Господь сердито запитує «За живих питатися мертвих? До закону й свідоцтва звертайтеся! Як вони не так кажуть, то нема в них правди!» Медіуми, на повному сер’йозі, ‘’передбачають’’і стверджують, що

ніби-то зірки, Боже твориво, розповідають їм, що у такого-то буде любовна перипетія, чи на цьому тижні добре вкласти гроші в якусь справу, а на слідуючий тиждень не буде успіху, або розпочати війну і т. п. Люди ставлять слово диявольських слуг вище слова Божого. Збувається закон віри: буде тобі по вірі твоїй. Диявол приносить в життя людини те, в що вона повірила через гороскопи і медіумів, його слуг. Спочатку людина тішиться, що як сказав медіум, так і збулось, але ця радість дуже коротка і за такі послуги сатани, вони платять дуже дорого: здоров’ям, життям, своїми дорогими, близькими, шлюбом, щастям, а саме найголовніше, життям вічним. Людина це вибирає сама. Господь проти волі людини не чинить нічого, щоб обманом притягувати когось до Себе. Вона сама відступає від Господа і приліплюється до диявола. Там її вся віра, надії, сподівання. Вона вірить усім диявольським байкам і йде за ним, тому має у своєму житті все те, що від диявола, але у всіх цих бідах винує Господа. При такому виборі людина виходить з-під Божого захисту. Повернутись може назад при умові щирого покаяння у всіх гріхах своїх – беззаконні, неправді. Все зло, що твориться в світі, то справа рук диявола.

Отож, Господь диявола не творив, а мудрий Божою мудрістю Херувим позаздрив Творцю, Його славі, і став творцем зла.

Галина Яхневич.

ID:  722096
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 07.03.2017 13:46:28
© дата внесення змiн: 07.03.2017 13:47:49
автор: Тріумф

Мені подобається 1 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (511)
В тому числі авторами сайту (4) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: