Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Левчишин Віктор: ЧОЛОВІЧА ЛЮБОВ. 54. Місія. 4. Події. 1. - ВІРШ

logo
Левчишин Віктор: ЧОЛОВІЧА ЛЮБОВ. 54. Місія. 4. Події. 1. - ВІРШ
UA  |  FR  |  RU

Рожевий сайт сучасної поезії

Бібліотека
України
| Поети
Кл. Поезії
| Інші поет.
сайти, канали
| СЛОВНИКИ ПОЕТАМ| Сайти вчителям| ДО ВУС синоніми| Оголошення| Літературні премії| Спілкування| Контакти
Кл. Поезії

  x
>> ВХІД ДО КЛУБУ <<


e-mail
пароль
забули пароль?
< реєстрaція >
Зараз на сайті - 3
Пошук

Перевірка розміру



honeypot

ЧОЛОВІЧА ЛЮБОВ. 54. Місія. 4. Події. 1.

						54. Місія.4. ПОДІЇ.1.
22.08.2016* 09:05

Про те, що існують пророки, провидці та інші такого ґатунку люди, які проголошують перебіг подій до того, як вони реалізуються в житті, знають всі – принаймні ті люди, які слідкують за бурхливим життя навколо себе, а не просто існують. Але мало хто з людей задумується чому не всі пророцтва збуваються, а якщо збуваються, то не завжди один до одного з проголошеним. А пояснення цьому можна дати.

Моє занурення в цю Сферу відбулося на самому початку трансформації пересічного інтелектуала в адепта Знання з того, що мені Надиктували цілий трактат під назвою «Пророки, провидці та кодувальники». І все ілюструвалося на прикладі св. Іоанна, Нострадамуса та невідомого мого сучасника, Головний наголос робився на різницю в езотеричній діяльності цих реальних людей.

Потім 20 грудня в 1991–93 роках я сідав за стіл і записував інформацію про головні події наступного року – по континентам та країнам, по Україні… І клав запис в шухляду. А коли приходив Новий рік, то я перед цим 20 грудня витягував свої записи і перевіряв як вони сходяться із дійсними подіями, що вже відбулися. Підраховував коефіцієнт сходження і отримував К=0,85. Думаю, що це був не поганий результат. Потім мені це набридло і я припинив займатися цими дурницями.
Пам’ятаю, що тоді мене вразило дві події; у мене виходило, що Україна отримує своїм кінофільмом світову славу, а Бразилія стане космічною державою. Не розумів як це можливе: адже український кінематограф лежав нижче плінтусу, а Бразилія  для мене була відома тільки творчістю видатного архітектора сучасності Оскара Немейєра!  Та так і сталося: Україна представила фільм про Голодомор і приголомшила цим весь світ, а Бразилія дійсно почала свою власну космічну програму.

Чесно кажучи, мене не приваблювала сфера пророцтва, але було дуже цікаво як саме відбувається процес переходу подій із Прийдешнього через Сучасне в Минуле. І це при тому, що я точно передбачив крах ГКЧП та перемогу Кравчука. Після цього були окремі роботи в цій сфері, але вони зводилися фактично до службових обов’язків, адже я був старшин науковим співробітником у навпіл закритій державній установі.

В той час я ходив в стані бомжа і жив в майстерні сім’ї Петра Гончара (чоловік Ніни Матвієнко), коли трапився заколот ГеКаПеЧистів. Стані сумбуру панував в мені через бурхливе Сенсорне Розкриття і, чесно кажучи,  я майже не звернув уваги на цю подію. Але вранці наступного дня прокинувся, вийшов із спаленьки і почав пересікати велику робочу кімнату майстерні в бік туалету, коли раптом закляк, бо перед очима ясно постала картинка: стіл, за столом сидить тодішній міністр оборони СРСР Язов при всіх регаліях, напроти нього якісь фігури суддів і Язов канючим голосом говорить: «Я помилився. Я не хотів. Вибачте мені! Більше не буду!»
Ошелешений  я довго стояв нерухомо.
А потім подзвонив по телефону Тарасу Шейко і той мені сказав: «Все вірно! Мені Голос сказав, що все закінчиться за три дні».

З Кравчуком було теж достатньо несподіване.
Був вільним архітектором-кооператором, але ще і підробляв погодинно в майстерні Юрія Косенко на Архітектурному факультеті КНУБА. Йшла активна фаза агітації за різних кандидатів у Президенти України і Юра Косенко активно агітував за Чорновіла. Практично весь Архфак прагнув мати його Президентом. Я вирішив Подивитися, що ж там буде в Прийдешньому і побачив, що Президентом буде Кравчук, а не Чорновіл. І це в той час, як вся інтелігенція немов підняла Чорновіла як прапор! Подзвонив знову Тарасу. Він сказав:
-	Так, Кравчук переможе. А тепер подивимося як це буде виконане!
І ми почали чекати.

І трапилося все як по нотам! Спочатку Горбачов виступив з речухою, в якій вельми негативно наговорив про Україну. Діючий як Президент, але ще не обраний, Кравчук опинився в ситуації, коли він вже не міг ходити між краплями – треба було вибирати. І він обрав: виступив з високо патріотичною промовою проти філіппіки Горбачова. В цей же час Чорновіл теж виступив, але у своєму виступі він патріотизм звів фактично до розуміння двох Україн – Східної та Західної, до неминучого зіткнення їх.
Коли я прийшов на заняття із студентами, мене вже чекав Юра:
-	Вікторе! Ні в якому разі не голосуй за Чорновіла – якщо він прийде, то буде громадянська війна! Повний відкат! Агітуй кого можеш проти!
Що було далі – ви всі знаєте.

То в чому ж справа з Подіями? 
Чому вони передбаченні і непередбачені бувають?
А справа у тому, що всі події слід розглядати в чотирьох класах.

ПЕРШИЙ клас ПЕРЕДБАЧЕННЯ – пересічний, звичний, це коли кожний з нас щось планує у своєму житті наперед і реалізує свої плани. 
Є люди, які далі завтрашнього дня нічого не планують.
Є люди, які планують на певні періоди свого життя, поставивши відповідну мету.
Є люди, які планують навіть ціле своє життя, маючи на увазі певні досягнення.
Але як би там не було, та кожна людина мимоволі є трохи передбаченцем в межах своєї Долі.

ДРУГИЙ клас ПЕРЕДБАЧЕННЯ включає в себе певні події в межах футурмобілей, які можуть мати варіабельність/зміни межах цих футурмобілей. 
Є люди, які здатні Читати такі можливості.
Є люди, які здатні не тільки Читати ці можливості змін, а і впливати на події, змінювати їх.
Є люди, які займаються такими діями професійна, хоча більшість з них навіть не здогадується про такі свої дії – все відбувається у вісні і про це я потім буду говорити.

ТРЕТІЙ клас ПЕРЕДБАЧЕННЯ включає в себе події, які мають відносну стабільність, тому що вони записані в Інформаторії Землі з дуже малими люфтами змін.
Є люди, і їх майже абсолютна більшість в Людстві, які навіть гадки не мають про такий стан речей.
Є люди, які знають про це, але неспроможні якось подіяти на ці події.
Є люди, які здатні певним чином діяти на ці події, але тільки в межах того люфту, якій записаний в Інформаторії Землі. 

ЧЕТВЕРТИЙ клас ПЕРЕДБАЧЕННЯ стосується виключно базових подій, які мають фіксований характер запису в Інформаторії і не можуть бути змінені.

Необхідно розуміти, що кожний Клас Передбачення опирається на попередній і обумовлюється нижчестоящим. Одне тільки розуміння цього вже є Зброєю. Даю ілюстрацію.

В Радянському Союзі, незважаючи на тріскотню про велич марксистсько-ленінського матеріалізму, постійно велись ретельні і таємні розробки застосування Окультного Знання. Було 5 спроб поставити це на робочу, суто практичну платформу. Достатньо прочитати книги Рерихів та і же з ними для того, щоб це зрозуміти. Літератури на цю тему – море.
Після 1933 року такі розробки почали приносити плоди. Достатньо уважно послухати як високопоставлені більшовики - жертви чистки 1937 року ретельно і з пафосом робили визнання своїх абсолютно фантастичних провин/злочинів перед партією та Державою! Вже тоді кодування людей було поставлено на високий  рівень.
Після 1937 року з’явилися так звані «шаражки», в одній з яких, до речі, працював знаменитий «народний академік» Болотов. Тарас Шейко був адвокатом цього академіка і розповідав мені як він , як то кажуть, своїми очима бачив феноменальні його винаходи. Так, наприклад, один раз він побачив в пустій кімнаті посеред неї велику миску, над нею висів на тонкому шпагаті кубик з якогось матеріалу, а з нього у миску капала вода і вже було накапано майже половина миски.  «Що це таке?» - запитав Тарас. «Це витягується вода із поза простору. Можна це робити навіть в Сахарі.» - «О! То віддайте це народу!» - «Народу? Якому? От хай КГБ поверне мені майже сотню томів моїх розробок, тоді і поговоримо!»

На момент розвалу СРСР вже активно працював такий таємний інститут Чорних Кулібіних. І саме там, задовго до офіційного розвалу СРСР, було розкладені події із Прийдешнього на чотири корзини стосовно України з позиції користі Росії. І те, що ми маємо з моменту проголошення незалежності України, як і сам факт проголошення не завдяки зусиллям націоналістів, а завдяки «прозрівших» комуністів, до цього моменту є наслідком тоді в цій Установі розробленому плану. Але Можновладці Росії не могли не спокуситися зламати як Третій, так і  Четвертий класи Передбачення

Що ж, такі спроби на Землі бували і раніше.

ID:  685172
Рубрика: Проза
дата надходження: 22.08.2016 14:46:04
© дата внесення змiн: 22.08.2016 14:46:04
автор: Левчишин Віктор

Мені подобається 1 голоса(ів)

Вкажіть причину вашої скарги



back Попередній твір     Наступний твір forward
author   Перейти на сторінку автора
edit   Редагувати trash   Видалити    print Роздрукувати


 

В Обране додали:
Прочитаний усіма відвідувачами (442)
В тому числі авторами сайту (5) показати авторів
Середня оцінка поета: 0 Середня оцінка читача: 5.00
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..




КОМЕНТАРІ

Yana Тymur, 22.08.2016 - 23:36
Дуже цвкаво! А своє прийдешнє життя Ви могли бачити?
 
Левчишин Віктор відповів на коментар Yana Тymur, 23.08.2016 - 14:59
Так, але тільки в межах Дозволеного. На жаль.
 
геометрія, 22.08.2016 - 16:08
Цікаво, Вікторе! Хоч дещо зі своєї долі можна передбачити,а от інше, це вже загадка... 12 writer girl_witch flo36 flo01
 
Левчишин Віктор відповів на коментар геометрія, 22.08.2016 - 16:35
нЕ ЗАВЖДИ, АЛЕ ПРО ЦЕ МОЖНА ДОВГО ГОВОРИТИ, А ФОРМА РОЗПОВІДІ НЕ ДОЗВОЛЯЄ! biggrin give_rose give_rose give_rose
 

ДО ВУС синоніми
Синонім до слова:  аврора
Маргіз: - Мигавиця, кольорова мигавиця
Синонім до слова:  аврора
Юхниця Євген: - смолоскиподення
Синонім до слова:  аврора
Ніжинський: - пробудниця-зоряниця
Синонім до слова:  метал
Enol: - ну що - нічого?
Знайти несловникові синоніми до слова:  метал
Enol: - той, що музичний жанр
Знайти несловникові синоніми до слова:  аврора
Enol: - та, що іонізоване сяйво
Синонім до слова:  Бабине літо
Маргіз: - Осіннє танго
Синонім до слова:  Вірний
Маргіз: - Вірний - однолюб
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Маргіз: - осяйна
Знайти несловникові синоніми до слова:  Вичитка
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Мобілізація
Юхниця Євген: -
Знайти несловникові синоніми до слова:  Рахманий
Mattias Genri: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Mattias Genri: - sliczna...
Синонім до слова:  видих
Наталя Хаммоуда: - Відди́х, зди́х.
Синонім до слова:  Вірний
Eyfiya: - Непохитний
Синонім до слова:  Вірний
levile: - Незрадливий Вірний
Знайти несловникові синоніми до слова:  Верлібр
Андрій Ключ: - Танцпро – танцююча проза
Синонім до слова:  Церата
Олекса Терен: - Обрус.
Знайти несловникові синоніми до слова:  видих
Enol: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Микола Холодов: - Кльова, Класна, Красна.
Синонім до слова:  Церата
Neteka: - Вощонка
Синонім до слова:  Церата
dashavsky: - Клейонка.
Знайти несловникові синоніми до слова:  Церата
Юхниця Євген: -
Синонім до слова:  гарна (не із словників)
Neteka: - Писана
x
Нові твори
Обрати твори за період: